Hur man tjänar pengar på Facebook – Del 2 – Sociala nätverk

I del 1 har vi täckt den grundläggande och hemliga planen om hur man tjänar pengar på Facebook. I denna del 2 ska jag visa dig hur du får Facebook-trafik var du vill och börjar se hur du tjänar pengar på Facebook! Du kan skicka trafik till din försäljningssida, webbplats, squeeze-sida eller affiliate-länkar med hjälp av Facebook OM du vet hur. Här är några tips om hur du får Facebook-trafik. Som nämnts i del 1 kan du ha en opt-in-sida på din fansida. På opt-in-sidan kan du fånga dina fans eller besökares e-postdetaljer som du senare kan använda för att skicka dem e-post, bygga upp relationen och sedan skicka dem till din webbplats, försäljningssida etc. för försäljning. Du kan också få trafik genom att lägga upp din webbplatslänk etc. på din vägg. Vad du än lägger upp på väggen på din fansida kan dina fans se det. Det bästa är att de kan "gilla", "kommentera" eller "dela" det du postar.

Det här är en gång när det är en bra idé att spendera på den där lådan som är några dollar dyrare. Lämna aldrig din kolasås obevakad: För att göra kolasås rosta du i princip vitt socker tills det har smält innan du tillsätter smör, grädde och salt. Ditt socker kan dock gå från rostat till bränt ganska snabbt, så se till att du håller ett öga på det! Glöm inte saltet! Karamell är helt enkelt för söt utan den. En hälsosam mängd salt fördjupar verkligen smakprofilen. Håller din karamell från att smaka för sött. Den här steg-för-steg-guiden kommer att bryta ner allt för dig så att du också kan äta läcker saltad kola i sked utan skam i ditt hem. Låt oss komma till det, älsklingar. Steg två: Håll ett öga på sockret, rör om det med några minuters mellanrum tills det smälter. Sockret klumpar sig först. Börja så småningom smälta.

När du har undersökt den kommersiella städmarknaden i din region är det dags att skapa en handfull städföretag som remisskonsumenter. Det enkla sättet att åstadkomma detta är att välja några mindre kommersiella städföretag som precis har börjat. Ställ in och kom överens om en remissavgift med dessa företag för vart och ett av de företag som du skickar till dem. Det är lämpligt att välja städföretag som representerar olika regioner inom städbranschen. Ett exempel på dessa olika platser skulle vara en städverksamhet som tillgodoser grundläggande städbehov, mattrengöringsorganisationer och kanalrengöringsföretag. Se till att välja minst tre företag i dessa städkategorier så att du kan få dem att konkurrera om lägsta möjliga pris. Efter du har kommit överens om en remissavgift från dessa städfirmor är det dags att metod organisationer som behöver ha städtjänster. Ett bra sätt att lägga strategi på ett företag är att tillhandahålla en garanti för att om du inte sparar inkomster till dem så får du inte betalt.

Vid det här laget undrar du säkert hur mycket pengar du kan spara genom att bygga din egen solpanel. Om du skulle få en detaljhandelsinstallation av en solpanel skulle det kosta dig 20 000 USD eller mer. Många människor stängs av de upprörande priser som dessa installationer kostar. Dra slutsatsen att de aldrig skulle ha råd att ha solpaneler. Sanningen är att det är fullt möjligt att bygga en solpanel för $100 eller mindre. Du kan enkelt spara hundratals dollar på lång sikt bara genom att använda solpaneler. Du kanske inte kan driva hela ditt hus med dem, men det finns många saker i ditt hem som enkelt kan drivas med en. Vissa människor har haft framgång med att driva sina apparater, bakgårdsbelysning och laddare med dem. Att driva några saker kanske inte verkar som om det skulle göra någon stor skillnad, men även små saker kan läggas ihop snabbt med tiden, vilket enkelt sparar dig pengarna du spenderat på materialen och mer.

Om du använder en kopp havremjöl för varje kopp vanligt mjöl, kommer du inte att använda tillräckligt och dina bakverk kommer inte att stiga så högt som de borde. Har du ingen våg? Du kan mäta i volym (med måttbägare) om du ökar mjölet med 42 procent. Med andra ord, multiplicera den ursprungliga mängden mjöl med 1,42. Till exempel kräver många av mina muffinsrecept 1,75 dl fullkornsmjöl. För att använda havremjöl istället, multiplicera 1,75 med 1,42 för att få 2,485, vilket vi rundar upp till 2,5 koppar havremjöl. Ett tips till: När du gör pannkakor och våfflor, låt din smet vila i 10 minuter innan du använder den. Detta ger havremjölet tid att återfukta, vilket ger en tjockare och jämnare blandad smet och ett bättre slutresultat. Är havremjöl verkligen glutenfritt? Om du gör havremjöl av certifierad glutenfri havre (eller köper certifierat glutenfritt havremjöl i butiken), så är ja-havremjöl glutenfritt.