Denna information skulle möjligen få dig att ändra din hur man gör teknik

Steg upp för att slå, Amit Daryanani från Evercore: "Tim, jag tror att ett av ämnena som investerare kan kämpa ganska mycket med Apple är egentligen bara att försöka förstå synlighet kring din produktfärdplan… Daryananis fråga är bra. Apples spenderar en enorma belopp på forskning och utveckling, men till skillnad från många av sina konkurrenter inom tekniksektorn ger Apple inte bort vad de gör i förväg om det kan hjälpa det. "Du vet, vi har en lite annan modell. Vi försöker meddela saker när de är klara eller nästan klara. Försök att behålla ett överraskningsmoment där inne. Och så det förklarar, förhoppningsvis, vad vi gör med vår färdplan, och jag tror att det har visat sig vara framgångsrikt för oss… kommer att fortsätta att göra det. När det gäller att bestämma var vi investerar i, tittar vi på områden som är typ i skärningspunkten mellan hårdvara, mjukvara och tjänster. För vi tror att det är där magin verkligen händer och det tar fram det bästa i Apple. Analytiker försöker ofta få Tim Cook att avslöja något om Apples färdplan. Och de får aldrig det svar de hoppas på. Allt bra. Till och med Amit Daryanani visste att han inte fick en färdplan från Apple. Jag tror att han kom ur det här oskadd. Men Cook tyckte uppenbarligen att det var extremt roligt att någon ens hade nämnt Apples produktfärdplan eftersom han fortsatte att ta upp den i på varandra följande frågor. När Samik Chatterjee från JP Morgan frågade om framtida möjligheter för Apple Pay, skrattade Cook och började med att säga: "Tja, lägg åt sidan alla slags saker som finns på vår färdplan för en sekund i det området, som vi uppenbarligen inte skulle prata om i ett samtal… Det räcker med att säga, om du någonsin tar en roadtrip med Tim Cook, bör du se till att du har Apple Maps laddade där. För Tim visar definitivt inte sin färdplan för dig.

Julstjärnans livscykel kan verka lite komplicerad, men denna kortdagsväxt måste uppfylla vissa odlingskrav för att blomma. Var kom julstjärnan ifrån? För att till fullo förstå eller uppskatta denna växt är det bra att ta en titt på var julstjärnan kommer ifrån. Julstjärnan är infödd i Centralamerika, nära södra Mexiko. Den introducerades till USA 1828. Fick sitt namn från Joel Roberts Poinsett. Poinsett var den första amerikanska ambassadören i Mexiko med en passion för botanik. När han upptäckte denna buske blev han så förtrollad av dess klarröda blommor att han skickade några till sitt hem i South Carolina för att förökas. Vad gör att julstjärnor blir röda? Många undrar vad som gör att julstjärnor blir röda. Det är faktiskt växtens blad som ger dess färg genom en process som kallas fotoperiodism. Denna process, som svar på vissa mängder ljus eller brist på ljus, förvandlar bladen från gröna till röda (eller rosa, vita och andra nyansvariationer).

Jag verkar alltid vara distraherad i köket, så spishällsmetoden är inte den bästa för mig. Den digitala yoghurtmaskinen jag använder kostar cirka 40 dollar, men med tanke på hur ofta jag använder den tycker jag att det är väl använda pengar! Det är väldigt enkelt att göra det här yoghurtreceptet hemma, men det hjälper alltid att se en snabb video. Jag ska visa dig hur jag gör det steg för steg. Ge den en klocka! Värm mjölken till 180 grader Fahrenheit. Detta dödar alla otäcka mikrober som lurar i din mjölk och säkerställer att du inte har några rester av bakterier, patogener, mögel eller sporer. När du skapar en miljö för bakterier att föröka sig vill du bara att de goda bakterierna (som du introducerar i mjölken) ska föröka sig. Uppvärmning av mjölken skapar också en tjockare yoghurt genom att proteinstrukturen ändras. Kyl mjölken till 112-115 grader Fahrenheit. Efter att du har gjort mjölken ogästvänlig för de dåliga sakerna vill du göra den gästvänlig för de goda bakterierna – din startmix.

Tillsätt kombu och låt sjuda på hällen (alternativt gör detta i en kastrull och lägg över i en ugnssäker form efteråt). Täck formen, för över till ugnen och grädda i 60-90 minuter, tills bönorna är mjuka och skalet lossnar när du blåser på dem. Sänk ugnen till 150C (130C fläkt)/300F/gas 2. Häll av tillräckligt med vätska från bönorna i en annan behållare tills det som är kvar i pannan kommer precis över bönornas nivå, rör sedan ner den engelska senap, salt och melass i bönorna. Skjut baconet med skinnsidan uppåt om det fortfarande har skalet och löken med snittsidan nedåt i bönorna, täck igen och grädda i tre till fyra timmar längre, tills bönorna är krämiga och mjuka; om bönorna i något skede ser ut som att de håller på att torka ut, använd den reserverade avrunna spriten för att fylla på dem vid behov. När bönorna är färdiga tar du av locket och sätter tillbaka i ugnen i 45-60 minuter tills såsen är tjock. Rör i vinäger och fullkornssenap, om du använder den, krydda sedan efter smak och tillsätt mer melass om du vill ha den sötare. Är Boston, eller faktiskt New England bakade bönor det ädla originalet, och den konserverade versionen vi har gjort vår egen bara en blek och dyster imitation? Hur gör du dina och vad gillar du att servera dem med?