Hur man tjänar pengar på Facebook – Del 2 – Sociala nätverk

Vad de än gjorde med ditt inlägg kommer det att dyka upp på deras vägg och deras vänner/fans kan se det. Och om deras vänner/fans gillar vad de ser kan de också klicka på länken. Allt ovanstående kommer att skicka trafik till din webbplats, squeeze-sida eller vart du vill skicka dem. Nu kan du se hur Facebook-trafik kan bli viral och få några idéer om hur man tjänar pengar på Facebook? Nu, för att få fler människor att komma till din fansida och klicka på din länk (antingen via opt-in-formulär eller ditt direkta inlägg på din fansida), här är stegen du kan ta.. 1. Bjud in dina vänner att "gilla" din fansida. Detta är det bästa "gratis" sättet att komma igång. Men du bör bara göra detta efter att du har byggt upp en relation med dina vänner i din personliga profil. Detta är hur vissa internetmarknadsförare börjar få några "gilla" på sin Fanpage. 3. Lägg upp engagerande innehåll på din vägg. För att behålla dina fans intresse och locka andra att besöka eller "gilla" din fansida, måste du ha intressant engagerande innehåll på din vägg. Detta innehåll kan vara i form av foton, videor, skämt, citat etc. Du kan enkelt hämta detta innehåll från webbplatser som YouTube eller bara göra en sökning på Google eller Yahoo. Vid det här laget skulle du ha några idéer om hur du kan tjäna pengar på Facebook. Börja från och med idag, spendera 20 minuter om dagen på att skriva inlägg på Facebook eller kommentera andras inlägg. Bygg relationen. Gör det rätt och på nolltid kommer du att njuta av den virala Facebook-trafiken.

Varje dag söker tusentals webbplatsägare på Google om hur man tjänar pengar online med sin webbplats. I den här artikeln ska jag ge dig ett enkelt 5-stegssystem för att generera inkomst på 30 dagar. Du kommer att kunna sätta upp en webbplats som hjälper människor, du mår bra av och ger dig ett hälsosamt kassaflöde varje månad. Innan jag går in på det vill jag täcka en stor sak först. Du måste ta bort blicken från dina problem, bekymmer och ambitioner. Och fokusera på din publiks problem, oro och ambitioner. Människor kommer inte att läsa eller bry sig om din webbplats, om de inte vet att de kan få ett personligt värde av den. Om du gör detta, kommer du att tjäna gobs mer pengar med din webbplats. Och du kommer faktiskt att bygga en publik som älskar dig. 1. Gör efterforskningar – Utan att göra någon förplanering har din webbplats en felfrekvens på 97 %.

Om du menar allvar kan du enkelt lära dig hur du tjänar en mindre förmögenhet genom olika alternativ för internetaffärer. Du kan börja med att helt enkelt fokusera på de saker som de flesta strävar efter för att börja tjäna några få dollar. Följande, till exempel, är 3 alternativ som hjälper dig att få övertaget när det gäller din nästa satsning. Ett av de främsta sätten att göra många av de tjäna pengar onlinetips du stöter på är att skriva. Att skriva för pengar är inte bara kvar för personer som Stephen King. Du kan göra detta genom att helt enkelt leta efter spökskrivalternativ. Det finns en hel del där ute, och en del finns på hemliga hemsidor. Ditt mål är att se till att du vet hur man skriver i ett format som är acceptabelt för många artikelgårdar. Många av dessa sajter kräver att du har 100 % unika uppdateringar, som inte alls är plagierade.

Vill du lära dig hur man tjänar pengar på Facebook? Denna webbplats för sociala nätverk blev inte bara den mest populära onlineplatsen för att träffa otaliga människor över hela världen, den förvandlas också till ett minfält för företagsprojekt för dem som vet hur man använder det. Människor som älskar att ägna mer tid dagligen åt att surfa på nätet, särskilt Facebook, är det nödvändigt att fastställa några fördelaktiga strategier för att tjäna extra pengar med detta sociala nätverk. Det enklaste sättet att generera inkomster med hjälp av dessa sociala medier skulle kanske vara att enkelt använda statusuppdateringar för att marknadsföra webbplatser. Detta innebär att du som ägare av ett företag bara behöver lägga länkar till din webbplats, klicka på enter och helt enkelt förutse att besökarna klickar på länkarna. Du kommer att få omedelbara intäkter när dessa webbplatsbesökare blir nyfikna och köper din produkt. Detta sociala nätverk erbjuder också registrering för företagssidor. De utvecklar sådana sidor främst för att generera inkomstmöjligheter med hjälp av Internet.