Hur man gör Kombucha-te hemma

Om du behöver en burk för att få din kombuchabryggning är detta vårt favoritalternativ på 1 gallon. Det kommer till och med med ostduk. Ett lock så att du inte behöver jaga dem separat. Låt oss prata om den där scobyn – du kan se hur den ser ut på bilden ovan. Det är konstigt, eller hur? Det flyter, det är gummiaktigt och lite halt, bruna trådiga bitar hänger från det, och det förvandlar sockerhaltigt te till något kolsyrat och surt. Det är helt konstigt. Men om du tar ett steg tillbaka är det också ganska häftigt. Det finns många teorier om varför bakterierna. Jäst bildar detta geléliknande lager av cellulosa på toppen av kombuchan. Det mest troliga som jag har hittat är att det skyddar det jäsande teet från luften och hjälper till att upprätthålla en mycket specifik miljö inuti burken som är skyddad från utomstående, aka ovänliga bakterier. Jag tänker på det som husbilen för vänliga bakterier och jäst, som med glädje reser från burk till burk kombucha.

Dessa hemgjorda vaniljmarshmallows är den verkliga affären. De är så mycket bättre än köpta i butik. Men mitt FAVORITA sätt att njuta av dessa marshmallows? STOSTA DEM! Titta hur sliskiga dessa marshmallows blir? Om du gillar marshmallows, då kommer du att älska dessa andra marshmallow-recept också! Stand Mixer – Jag rekommenderar starkt att du använder en stativ mixer för att göra marshmallows. Du måste vispa det LÄNGT så det är lättare att ha en stående mixer för detta ändamål. Silikonspatel – jag använde minst 2, och den gnuggades lätt med smör/kokosolja för att förhindra att den fastnade på något. Matlagningstermometer – jag använder även denna som min godistermometer. Jag gör nu marshmallows med min termometer som övervakar sockerlagstemperaturen. Det gör bara processen så enkel. Tar bort gissningarna ur processen. Letar du efter fler recept? Anmäl dig till mitt kostnadsfria receptnyhetsbrev för att få nya recept i din inkorg varje vecka!

Häll mjölken i en holländsk ugn. Placera över medel till medelhög värme. Häll mjölken i en holländsk ugn. Placera över medel till medelhög värme. Värm mjölken till precis under kokpunkten, ca 200°F. Rör försiktigt i mjölken medan den värms för att se till att botten inte svider och att mjölken inte kokar över. Enligt National Center for Home Food Preservation är detta uppvärmningssteg nödvändigt för att ändra proteinstrukturen i mjölken så att den blir fast istället för att separera. Kyl mjölken. Låt mjölken svalna tills den är precis varm vid beröring, 112°F till 115°F. Rör om då och då för att förhindra att en hud bildas. Men om det bildas en så kan du antingen röra ner den igen eller dra ut den för ett mellanmål! Du kan hjälpa detta steg att gå snabbare genom att placera den holländska ugnen i ett isvattenbad och försiktigt röra om mjölken.

Uppfinningen av hörapparaten bidrog långt till att säkerställa att människor fortfarande kunde höra samtal som pågick, naturens ljud och livets händelser. En av nackdelarna med dessa anordningar i början var det faktum att de var ganska märkbara för människorna som fanns runt bäraren och att de inte fungerade korrekt hela tiden. Detta skapade en ganska pinsam situation för en person. Tack vare framsteg inom medicinsk teknik är oddsen för att en person ska kunna säga att du har en hörapparat mycket små, eftersom många av modellerna idag knappt märks, eftersom de är så små att de faktiskt kan passa djupt in i örat öppnas och nästan försvinna. Det råder ingen tvekan om att våra öron låter oss höra allt i vårt liv. Oavsett vad du tycker är förmågan att höra ett av de viktigare sinnena vi har. Om vi ​​tappar det tappar vi mycket funktionalitet. Engagemang med resten av världen. Brent McNutt tycker verkligen om att umgås och nätverka med vårdpersonal online och gillar också att prata om Urbane Scrubs och cherokee scrubs och gillar även att skriva artiklar om olika ämnen.

När du tänker tillbaka på din skoltid kommer de lärare som lyckats inspirera klassen genom spännande lektioner utan tvekan att vara de mest minnesvärda. Dessa lärare skulle alltid hitta ett sätt att göra även de tråkigaste lektioner fängslande och skapa en positiv inverkan på elevernas lärandeupplevelse. Engagerande klasser handlar trots allt om läraren. Oavsett var lärandet äger rum kan du förvandla dina lektioner till ett äventyr som kommer att väcka elevernas intresse och hålla dem fokuserade mycket längre än du förväntar dig. För ett tag sedan var flashiga rekvisita och tjocka läroböcker bland de populäraste läromedlen. Men när tekniken väl kom till spel förbättrade den undervisningsupplevelsen avsevärt. Edtech är nu en del av normen, även om vissa lärare drar sig för att räkna med teknik och göra den till en del av klassen. Låt oss ta en titt på några strategier som du kan implementera i dina klasser för att göra dem mer engagerande. Elever i alla åldrar älskar spel och att blanda roliga och engagerande aktiviteter i utbildningsupplevelsen kommer att göra det lättare för eleverna att komma ihåg tidigare inlärda koncept och få tillgång till den informationen när de behöver den.