Hur man gör hemlagad surkål i en Mason Burk

Täck munnen på masonburken med en trasa. Fäst den med ett gummiband eller garn. Detta tillåter luft att strömma in och ut ur burken, men förhindrar att damm eller insekter kommer in i burken. Pressa kålen med några timmars mellanrum. Under de kommande 24 timmarna, tryck ner kålen då och då med geléburken. När kålen släpper ut sin vätska blir den mer slapp och kompakt och vätskan kommer att stiga över toppen av kålen. Tillsätt extra vätska om det behövs. Om vätskan inte har stigit över kålen efter 24 timmar, lös 1 tsk salt i 1 kopp vatten och tillsätt tillräckligt för att sänka kålen. Jäs kålen i 3 till 10 dagar. När den jäser, håll surkålen borta från direkt solljus och vid en sval rumstemperatur – helst 65°F till 75°F. Kontrollera den dagligen och tryck ner den om kålen flyter ovanför vätskan.

"HR-leads tenderar att ha en tydlig uppfattning om vad som händer i olika delar av organisationen och var det finns friktion. Ibland kan det vara finanschefer. Du letar efter ledare som arbetar med en massa olika delar av organisationen vid varje givet tillfälle – de har pulsen på var saker och ting är smidiga och var de inte är smidiga, säger Melissa. Som sagt, återkommande grundare har ett ben här. "Serieentreprenörer tenderar att komma till chefsutbildning mycket tidigare. De har ofta berättelser från sitt senaste företag och är mer medvetna om effekterna av att utbilda ledare och chefer inom organisationen tidigare", säger Melissa. 7 FEL I LEDNINGSUTBILDNING DU MÅSTE UNDVIKA. "När vi först grundade Raw Signal Group fanns det väldigt lite träning där ute. Jag trodde att all träning var bättre än ingenting. Organisationer som hade en viss utbildning på plats (oavsett vad det var) hade det bättre än de som tog ett "kasta dem i djupet"-inställning till ledningen, säger Melissa.

Om du inte antar att du inte kan arbeta med allt från dag 1 på din egen personliga sida, kommer du att hitta några fantastiska källor här på webben som kommer att informera dig om, på bra djup, som ett steg för åtgärdsguide, de rätta resurserna du behöver och sätten att sammanställa dem alla. En hel del människor oroar sig för våra betalningar för el och miljöpåverkan från vårt bensinintag, medan en 100 % gratis och helt ren källa för elkraft glimmar ner på oss hela dagen. På ungefär en minut ger solens ljus planeten jorden tillräcklig energi för att tillgodose världens elektricitetsbehov under tolv månader. Om du någonsin sätter in en solpanel i din egen privata bostad, så använder du dig av denna enorma strategi för att få elkraft utan kostnad och minska dina bränslekostnader. Det finns också underbara miljöfördelar med solcells- eller pv-energi, eftersom den inte ger någon förorening.

Se till att den är tillräckligt bred och stark för att hålla fast din lillas midja när hon rör sig. Du kan fästa bandet eller det elastiska midjebandet med en varm limpistol och en knuten rosett. Du kan också göra det elastiska midjebandet mer hållbart genom att sy ihop ändarna med hjälp av nål och tråd. Huvudmaterialet som används för att göra en tutu kallas tyll. Ta ditt barns mått. Klipp till tyllen så att den passar din lilla flicka. För att göra en fin hel tutu, lägg två remsor av tyll ovanpå varandra. Slipknuten är den vanligaste tekniken för att göra tutu-kjolar. Vik ditt färdigskurna lager av tyll på mitten. Skjut sedan den vikta sidan under ditt midjeband eller band. Ta de ovikta ändarna och lägg dem genom öglan och dra ner ändarna för att dra åt knuten. Fortsätt att knyta slipknutar tills du har fyllt ditt band eller det elastiska midjebandet.

Jag kan inte låta bli att tro att deras plan kommer att sluta i problem. Pay Dirt är Slates kolumn för pengarrådgivning. Har en fråga? Skicka den till Athena och Elizabeth här. Vår dotter (26) och hennes pojkvän (26) har bestämt sig för att flytta ihop, men några svåra frågor om pengar har dykt upp, och vägledning (för oss alla) skulle vara till hjälp. För det första har ingen av dem bott utanför sina föräldrars hem tidigare och har begränsad ekonomisk kunskap när det gäller de realistiska kostnaderna för att driva ett hushåll. För det andra har hon ett ganska lågavlönat jobb för närvarande samtidigt som han tjänar ungefär tre gånger hennes lön i en handelstjänst. Han kommer inte att prata om pengar, och hon är ovillig att ta itu med honom på det, så för hennes skull gjorde vi en grov beräkning av månatliga kostnader-hyra, verktyg, telefonplaner, mat, försäkringar (båda bilar), bensin, etc., för att illustrera hur mycket det skulle ta för dem att leva tillsammans. Delad på mitten skulle hon inte kunna behålla arrangemanget länge.