Hur du får dina aktuella popup-utställningar att fungera för dig

På grund av att popup-skärmar har funnits så länge, insåg du att de hade försvunnit vid det här laget. Tvärtom, de har bara blivit mer populära jämfört med vad de någonsin varit tidigare. På grund av antalet mässor som förekommer dessa dagar visas displayer har vuxit till att bli ett viktigt estetiskt verktyg. De kommer att tacka hans eller hennes popularitet till deras portabilitet, pris och enkelheten med vilken de kan ställas in. Hur vi ställer in dina nuvarande skärmar kommer att ha stor inverkan på mängden uppmärksamhet de kommer att skapa så du måste vara noga med att vara säker på att detta görs bra. Det är mycket viktigt att du bara placerar din nuvarande pop up-utställning på en mycket bra plats på en utställning. Fler människor som passerar din webbplats, desto effektivare är din nuvarande visning faktiskt.

Släng dem med lite citronskal och riven pecorinoost så har du en smakrik topping till nästan vad som helst. Pasta, sallader, spannmålsskålar… Den köpta sorten är långt ifrån lika god. Bröd såklart! Jag gillar att använda surdeg för dess syrliga smak, men verkligen, alla typer av bröd duger. Inaktuellt bröd fungerar särskilt bra, men eftersom vi kommer att rosta dessa ströbröd i ugnen är färskt bröd också bra. Det tar bara lite längre tid att bli klar. Extra virgin olivolja – Den fördjupar brödsmulornas smak och hjälper dem att bli rostade och gyllene i ugnen. Och salt – För att få de rostade, brödiga smakerna att poppa upp! Om du vill göra grundläggande hemgjorda ströbröd är det allt du behöver! Men om du planerar att använda ströbrödet som en krispig topping för en pasta, en sallad eller en gryta, rekommenderar jag starkt att krydda dem mer. Jag gillar att slänga min med citronskal. Salta pecorinoost. Vegansk parmesan, vitlökspulver, italiensk krydda och/eller rödpepparflingor skulle också vara bra val.

Du bör vara mycket försiktig när du ställer upp din nuvarande monter efter att dina displayer faktiskt är uppsatta. Detta för att möjliggöra visning av det mesta som behöver visas utan att det visuella tilltalandet av att vara rörigt. För att uppnå detta krävs ordentliga förberedelser. Intensiv brainstorming underbara berörda. Oavsett om det hjälper, kartlägg olika modeller och idéer för att faktiskt få det bästa möjliga utrymmet för att producera ditt företag. Nästa fråga handlar om grafiken och grafiken som du kommer att skriva ut på dina popup-skärmar. Färger måste vara perfekta. Se till att nyanserna av färger som används på dina skärmar inte är för livfulla eller mörka och ger från de rätta känslorna, du vill inte att människor går bort från ditt stall och känner sig deprimerade. Natalie King har varit en erfaren statistiker i över fem år och har skapat bra idéer på mässor som en del av sitt engagemang från New Ideas Team, ett nytt innovativt team för kreativa individer.

Om din starter släpar efter lite, fortsätt med instruktionerna för dag 5 och därefter. När din förrätt är mogen (eller även om den inte är riktigt mogen än), behöver du inte längre fylla på den. För att underhålla förrätten, kassera (eller använd) ungefär hälften av förrätten och sedan "mata" den med nytt mjöl och vatten: väg mjölet och vattnet och kombinera dem i behållaren med förrätten. Rör kraftigt tills det är en slät smet. Om du använder förrätten inom de närmaste dagarna, lämna den på disken och fortsätt att kassera hälften och "mata" den dagligen. Om det tar längre tid innan du använder din förrätt, täck över den ordentligt och ställ in den i kylen. Kom ihåg att ta ut den och mata den minst en gång i veckan – jag brukar också låta förrätten stå ute över natten för att ge jästen tid att återhämta sig innan jag sätter tillbaka den i kylen.