Hur man gör en solpanel enkelt och effektivt

Hur man enkelt gör en solpanel i bekvämligheten av sitt hem är mycket rimligt idag. Allt man behöver är några enkla och lättillgängliga förnödenheter som kan hittas precis runt hörnet i lokala butiker. Människor som går med på att vara en del av detta experiment är de som vill hjälpa miljön tillsammans med att spara pengar på att behöva köpa dyra vetenskapliga energibesparande material. Det finns några steg, sex stora för att vara exakt, för att bygga denna unika enhet. Som nämnts tidigare är de använda verktygen mycket tillgängliga till acceptabla priser i de flesta järnaffärer. Det första steget innebär att man bränner kopparspiralen tills den ändrar färg till rödsvart. Detta kan göras direkt i köket. Nästa steg är att låta spolarna svalna, men först efter att den önskade svärtan helt har täckt blinkningen under bränningsprocessen. Under kylningsprocessen kommer de svarta bitarna av kopparoxid att lossna och de som inte gör det ska skrapas bort. För det tredje måste en annan kopparspiral tillsammans med den som redan används placeras i en glasbehållare. Efter detta måste man göra en enkel blandning av saltvatten och varmt vatten. Denna kombination kommer att hällas i glasbehållaren. Experimentledaren bör vara noga med att hålla de övre delarna av spolarna från att bli blöta. För det femte krävs användning av en mikroamperemeter. Dess positiva klämmor kommer att anslutas till den nyare spolen. Negativen klämmer fast på den brända spolen. För det sjätte bör den nuvarande enheten placeras under solljus för att den ska börja fungera. När avläsningarna kommer att synas på mikroamperemetern kommer användaren att veta att experimentet var en riktig framgång. Hur man enkelt gör en solpanel är verkligen en enkel och rolig procedur. Vad som behagligt saknas är uppsättningen komplicerade matematiska beräkningar och dyr vetenskaplig utrustning. Läs mer klicka här!

Men det här receptet handlar om hur man gör hemmagjorda vaniljmarshmallows, så jag ska visa dig hur man gör grundläggande hemlagade marshmallows UTAN majssirap (med agavesirap) och med riktig vaniljsmak. Jag kommer att täcka mer komplicerade smaksatta marshmallows i ett annat inlägg, men kommer att lägga till några enkla smakvariationer i avsnittet ANMÄRKNINGAR i detta recept. RECEPTANMÄRKNINGAR, TIPS & tricks för att göra hemmagjorda marshmallows! Steg 1 – gör sockersirapen. Oavsett om du använder allt socker ELLER socker och en sirap, när sockret löst sig i blandningen, är det verkligen viktigt att se till att sockret på sidan av grytan har löst sig helt också. Du kan göra TVÅ saker för att säkerställa att detta har inträffat. Pensla fritt sidorna av pannan med varmt vatten med hjälp av en REN bakelseborste (kallt vatten är bra om du använde majssirap eller en ersättning), för att lösa upp sockret i sockersirapen.

Se hur du gör prydnader med saltdeg till din julgran. • Babys första jul Skapa ett nytt familjeminne genom att kavla ut en cirkel med saltdeg. Att hjälpa ett barn att försiktigt trycka in sin hand i det för att göra ett avtryck. Dekorera som du vill, lägg till årtalet på baksidan av dekorationen. • Trädformer Klipp ut en enda stor trädform, grädda lite längre (4-6 timmar), låt svalna och måla sedan grönt. Yngre barn kommer nu att kunna hjälpa till att dekorera med stjärnklistermärken, bitar av glitter eller pom-poms. • Namn på trädet För en rolig familjeaktivitet kan var och en av er lägga till sitt namn på en dekoration med en glitterpenna. För inspiration, besök våra vänner på 5 Minute Fun och upptäck hur man gör enkla prydnader med handavtryck av saltdeg. Eftersom många länder uppmanar befolkningen att stanna hemma, ägnar många av oss mer uppmärksamhet åt vår kost och hur maten vi äter kan stödja vår hälsa. För att hjälpa till att reda ut fakta från fiktionen uppdaterar BBC Future några av sina mest populära näringsberättelser från deras arkiv.

Onlinejobb blir mer populära än heltidsjobb. Man får möjlighet att arbeta hemifrån och tjäna pengar online. Alla personer som tillhör någon åldersgrupp kan hitta onlinejobb, mer än vanliga jobb. Internet är inte längre bara en plats för underhållning. Århundradets människor har viss kunskap om hur man använder internet för andra ändamål och hur man tjänar pengar online. En person behöver inte anstränga sig mycket för att hitta ett jobb som passar deras utbildnings- och yrkesbakgrund perfekt. Om du kan tillämpa din intelligens perfekt och välja rätt jobb, kan du använda internet som en teknik för att tjäna pengar. Enkel metod: Om du letar efter ett enkelt sätt att tjäna pengar online eller letar efter hur du tjänar pengar online utan någon rädsla för bedrägerier, måste du prova denna enkla metod. När du söker på nätet kommer du att stöta på flera mikrojobbsajter. Välj en känd webbplats och lista de jobb som du föredrar, som du vill göra på marknaden för just den webbplatsen.