Hur man gör lärandet mer engagerande för studenter

Istället för att bara klicka igenom läromedel utan mål kommer eleverna att njuta av att bli belönade med poäng och märken för sina inlärningsinsatser, och du kommer att märka hur andelen onlinedeltagande ökar. Genom att gamifiera dina klasser (ett fysiskt eller digitalt klassrum) har du en chans att motivera eleverna och göra dem mer intresserade av att lära. Det roliga är att man kan skapa spel utifrån elevernas intressen. Det vill säga samverkan som faktiskt gynnar alla samverkande elever. Även om skolan är en allvarlig fråga, betyder det inte att eleverna ska vara tysta hela tiden under lektionen. Visst har vissa elever inget emot att vara högljudda och uttrycka sina idéer i vilket sammanhang som helst, men det är viktigt att tänka på introverta elever också. Det enklaste sättet att göra detta är att dela upp klassen i flera grupper. Använd ditt omdöme för att avgöra vem som kommer att fungera bra tillsammans. Att ge dem en paus från solobokarbeten och para dem med sina vänner kan bidra till att öka deras spänning och engagemang i uppgiften samtidigt som de får en möjlighet att samarbeta och dela idéer och lärdomar med kamrater.

Detta händer hela tiden. Till exempel, Words with Friends, ett populärt mobilspel från Zynga är i grunden Scrabble men online med sociala och multiplayer-funktioner som gör det enkelt att spela ett långt spel i korta fickor av fritid. Detta är inget mer uppenbart än med de många dejtingappar som finns där ute. Varje månad verkar det komma ut en helt ny dejtingapp som riktar sig till en annan målgrupp eller med en uppsättning funktioner (vanligtvis inte nya) som inte finns i "andra" dejtingappar. Tänk på några appar som du använder väldigt ofta. Finns det ett sätt att ta de mest användbara funktionerna. Slå ihop dem för att bilda en ny typ av app? Får din appidé att flöda? Hoppa till nästa steg! Jag älskar den här tekniken för ofta ger de enklaste idéerna de bästa resultaten. Dessa enkla idéer kommer sällan ur en brainstorm för appidéer.

Eftersom hela min familj gillar mexikansk mat, tycker vi att denna soppa är särskilt tilltalande. Den har precis rätt mängd blixtlås utan att vara överväldigande. Efter att ha underhållit hade jag överbliven Bloody Mary-mix. Jag tillsatte kycklingbuljong. Grönsaker att komma med en storsäljande soppa. Gör den med din favoritblandning. Vem kände orange. Var tomater ett så bra par? När jag serverar detta har jag receptet till hands för önskemål. Pepparrot, kryddor och lite söt balsamvinäger ger denna gazpacho sin Cajun-känsla. Vi gör detta uppskattade familjegulaschrecept med squash från vår egen bakgård. Chilipulvret. Cayenne värmer verkligen upp dig! Alla i min familj gillar detta sopprecept. Ibland lägger jag till mini farfalle eftersom mina barnbarn säger att nudlarna ser ut som små fjärilar. Detta recept fungerar även i en långsam spis. Den här soppan är full av grönsaker och lugnar både kropp och själ. Grönkålen är packad med näringsämnen, inklusive omega-3 och bönorna ger en naturlig krämighet. Ingen kommer att gissa att du fuskade genom att använda konserverad tomatsoppa. Denna härliga soppa smakar hemlagad hela vägen! Som lärare på heltid hinner jag bara laga mat från grunden några kvällar varje vecka. Det här receptet för slow-cooker-soppa är en tillräckligt stor sats för att mata min familj i två nätter.

Nyårsdagen är över den andra januari, men dagen efter att du flyttat är du fortfarande i det nya huset. Den fräscha starten förblir fräsch. Epstein gjorde också en tydlig plan, något som ofta saknas i resolutioner. Din lösning är att träna mer? Bra! Var och hur kommer du att träna, och när kommer du att göra det? Det är bättre att anmäla sig till en viss träningsklass än för ett generiskt gymmedlemskap, eftersom du är tvungen att vara specifik om hur du ska uppnå ditt mål. En annan idé som har fastnat i mitt sinne är att våra handlingar påverkas både av drivkrafter och av begränsningar – gaspedalen och bromsen, om du så vill. När vi vill röra på oss stampar vi instinktivt hårdare på gaspedalen, men vi får ofta bättre resultat av att släppa bromsen. Om du funderar på att anamma en ny lösning, fråga dig själv: "Varför har jag inte gjort det här redan? Vad har hindrat mig?" Svara på de frågorna så kanske du lär dig något som hjälper din nya upplösning att hålla fast. Så leta efter en nystart som varar, en förändring av rutin eller sammanhang som en ny vana kan fästas vid. Gör en specifik plan för hur du ska hålla upplösningen. Och ta reda på vilka hinder som har stått i din väg. Det finns visst empiriskt stöd för dessa idéer, men "hur ska man fortsätta?" verkar mindre väl undersökt än "hur man börjar? " Det borde inte vara förvånande, delvis eftersom forskning om ihållande beteendeförändring tar mycket längre tid än forskning om snabba vinster. Det visar också ett genomgripande fokus i vårt sätt att tänka. Vi fokuserar mer på nya vanor än på att behålla gamla, eftersom vi fokuserar mer på det nya än på underhåll på nästan alla områden i livet, men utmaningen med underhåll är ett ämne för ytterligare en vecka.

Fråga om det finns andra produkter som du kan tillhandahålla för att göra det mindre svårt för dem. Du måste försöka komma över din senaste försäljning och gå vidare till produkter som är specifika för din kunds behov. Se till att erbjuda dina kunder gratis presenter. Belöningar bara för att du gör affärer med dig. Använd denna metod väl för att bygga en lojal. Förtroendefull kundbas. Att ge något av värde till dina kunder gratis kommer inte bara att ge dig deras respekt utan också deras verksamhet. Folk uppskattar verkligen freebies när de är användbara. Skicka inte meddelandet att du försöker dra nytta av dina kunder genom att erbjuda dem gratiserbjudanden som är värdelösa utan visa dem istället hur mycket du uppskattar dem genom att ge dem något av värde för dem. Det är en gest dina kunder kommer att uppskatta. Du måste förstå att relationsmarknadsföring är så effektivt eftersom det låter dig nå ut till nya kunder genom kraften av hänvisningar från befintliga kunder. Varje gång du hittar en ny kund öppnar du dörren för ännu fler potentiella kunder för dina produkter. När du väl är nöjd med den första kunden har du satt igång hjulen. När den utförs på rätt sätt kan relationsmarknadsföring verkligen hjälpa dina vinster att öka snabbt. Det finns verkligen inget bättre sätt att få ut ordet om ditt företag och dina produkter. När du ägnar dig åt relationsmarknadsföring finns det viktigare saker att tänka på. Du kan tänka på det i termer av enkel mänsklig natur. Relationer ungefär som du gör med en vän.