Hur man gör en konverterande målsida

Målsidor, å andra sidan, beror främst på tidpunkten för ditt skrivande. Detta är inte en bra anledning att förlora en försäljning. En bra kolumnbredd är 12 till 16 ord. En stark garanti utan begränsningar är en annan sak du vill erbjuda människor. Du kommer att tycka att detta är det enklaste sättet att öka konverteringsfrekvensen eftersom du minskar risken för din köpare. Du bör se till att din garanti är både mycket imponerande och mycket trovärdig. Ju längre din 100 % pengarna-tillbaka-garanti är desto effektivare blir den. Detta tillvägagångssätt är effektivt eftersom de flesta kommer att glömma utgångsdatumet. Kommer inte att be om återbetalning utan också för att du visar folk att du tror på produkten du säljer. Sammanfattningsvis, om du vill att din målsida ska konvertera, ha dessa tips i åtanke när du bygger den. Förutom dessa, glöm inte att fortsätta att prova olika saker då och då så att du kan fortsätta bygga din inkomst.

Recensionen måste vara ärlig eftersom ärlighet är det som hjälper dina läsare att lära sig att lita på och respektera dig. Om du vill försäkra dig om att du har en ärlig och opartisk recension, fråga produkttillverkaren om en demoenhet så att du kan se produkten i första hand; detta hjälper din recension att bli mer effektiv. Lär dig av andra: Om du Googlar din nisch kan du se vem som säljer vilka Amazon-produkter och sedan lära dig av de människor som är framgångsrika. De sajter som har högst sökmotorranking brukar sälja flest saker så studera dem noggrant; deras kopia, deras recensioner, deras design, etc. Du stjäl inget här, utan det är snarare ditt sätt att analysera dina konkurrenter och samtidigt se hur du kan göra det bättre än dem. Du lär dig inte bara av deras styrkor utan drar också nytta av deras svagheter genom att göra lite läxor. Var inte rädd för att titta förbi din nisch och se hur Amazon Associates har arbetat i andra nischer, även de som du inte har så mycket intresse av.

Det är ännu bättre om du ger dem många alternativ för att köpa från dig istället för att begränsa deras köpkraft. Svara alltid på dina kunders behov. Bevisa att du kommer att vara tillgänglig för dem. Oavsett om det är för att svara på ett mejl eller svara på ett telefonsamtal, ju bättre kundservice du ger desto lättare blir det för dig att göra dina kunder nöjda. Många gånger kommer du att se kunder kämpa med produkter. Tjänster eftersom de inte får service från verksamheten. Men om du gör raka motsatsen och ger bra kundservice, kommer de att bli glada över att göra affärer med dig igen. Du behöver inte anstränga dig så mycket för att göra allt du behöver göra är att betjäna kunderna snabbt, vilket redan borde vara en del av dina affärsmål. Du kan förbättra dina resultat med kunder genom att använda solida relationsmarknadsföringsprinciper. Så när du har positiva relationer kommer de att ha mer positiva känslor för ditt företag. Det sträcker sig till efterköpsfasen eftersom de litar på att du sålde en kvalitetsprodukt till dem. Folk vill veta att de spenderar sina pengar klokt. Glöm inte heller att folk kommer att hänvisa andra till dig när de väl litar på dig. Sammanfattningsvis kan relationsmarknadsföring när den görs på rätt sätt förändra din verksamhet på ett bra sätt. För att öka din vinst och förbättra dina resultat måste du skapa och vårda relationer med dina kunder på en kontinuerlig basis. När dina kunder vet att du tillhandahåller utmärkt service i rätt tid, kommer himlen att vara gränsen.

Raw Signal-folket ser också till att dyka in i företagets kompensationssystem. "När någon kommer in. Säger 'Kan jag få löneförhöjning? ' vi vill att folk ska känna till detaljerna i deras företags policy, snarare än att få ont i magen, säger Johnathan. Den sista delen av Raw Signal-programmet spårar tillbaka till företagets värderingar som finns angivna någonstans på en startups hemsida. "Du har en värdeaffisch på väggen på kontoret som har åtta adverb – vad betyder de? Och tror ni alla att de menar samma sak? Det är inte menat att vara en fälla, det är tänkt att avslöja om de är verkliga. Om jag börjar på din organisation imorgon, kan jag ta dessa som en vägledning för hur jag ska bete mig och vilka beteenden som kommer att få mig att bli igenkänd? Det finns ett annat ofta citerat citat i Silicon Valley som Raw Signal-folket försiktigt trycker tillbaka på. "Det finns en berättelse från Airbnb där en investerare uttryckligen sa till dem: 'Ska inte upp kulturen'. Det är ett bra citat, och jag håller helt med om att om man skruvar sönder kulturen kan ett företag snabbt misslyckas, säger Johnathan.

När din app lanseras har du en publik som stöder den direkt. Se till att du är bekant med App Store Optimization (ASO): Om du inte är bekant med den här termen hänvisar den till att optimera dina sökord, titlar och beskrivningar av din App Store-information. Jag får all min ASO-utbildning från Steve Young. Gör ett pressmeddelande för din app: Dessa är relativt billiga att göra och kan få uppmärksamhet från vissa onlinenyheter och tidskrifter. Här är en bra guide till hur du skriver ett pressmeddelande för din app. Överväg betald marknadsföring: Om du har lite marknadsföringsbudget kan betald marknadsföring verkligen ge din app ett uppsving. Tyvärr finns det så många olika typer av betald marknadsföring som du kan göra att det kan vara överväldigande. Jag kommer att prata om de mest effektiva betalda strategierna senare i den här artikeln. Skicka e-post till din e-postlista före lansering: När du har lanserat, glöm inte att meddela alla!