Ny spårningswebbplats för global onlinecensur förklarar praxis och effekter för innehållsmoderering

Innehållsmoderering har blivit ett kritiskt ämne över hela världen. Tyvärr kan det fortfarande vara svårt för den genomsnittliga personen att förstå processerna som går till innehållsmoderering, än mindre hur man överklagar beslut som dessa plattformar fattar för att censurera innehåll eller konton. För att hjälpa till att fylla denna lucka lanserar vi en resurs för forsknings- och förespråkargemenskaperna – såväl som allmänheten i stort – för att lära sig mer om policyer och praxis för moderering av kommersiellt innehåll och fenomenet plattformscensur. Webbplatsen tillhandahåller vår egen ursprungliga forskning och kommentarer, och sammanställer även innehåll från viktiga allierade, populära publikationer och andra granskade källor. Den innehåller detaljerad information om praxis för innehållsmoderering från varje företag, uppdaterade förklaringar av överklagandeprocesser för användare, detaljer om de lagar som reglerar innehållsmoderering och ytterligare resurser från partners och experter. Tracking Global Online Censorship, som ursprungligen lanserades 2012, skapades som ett gemensamt projekt mellan EFF och Visualizing Impact och samlade in användarupplevelser med borttagning av innehåll. 2014 belönades projektet med Knight News Challenge för att stärka det fria uttrycket och innovationen på internet. Sedan dess har allmänhetens medvetenhet om felaktiga borttagningar av innehåll ökat. Vi är glada över att övergå från vårt ursprungliga uppdrag till att fungera som ett informationsnav med originalinnehåll och forskning från våra allierade runt om i världen. Det uppdaterade projektet finansierades generöst med ett bidrag från Svenska Postkodstiftelsen.

Med all popularitet inom hårvårdsartiklar existerar inte vanliga schampon längre. Sanningen är att många av de schampon som erbjuds på marknaden idag är tillverkade av organiska ämnen. Eftersom människor i dag älskar ekologiskt, kan du också se fram emot massor av schampon för att hävda att det är 100% ekologiskt. Men hur kan du verifiera ett verkligt ekologiskt schampo från det konstgjorda? Det här inlägget kommer att förklara för dig några av de saker som du behöver tänka på när du köper eller söker efter ett hårschampo. Ekologiskt är den globala tendensen nu. Från våra livsmedel, drycker, till och med vissa kläder sägs nu för tiden vara gjorda av organiska material. Med all information som kommer för det mesta som visar de farliga effekterna av att använda oorganiska material, var en hel del män och kvinnor kunniga och slutade använda material som innehåller kemikalier. Kolla in för fler skönhetsråd. När du väljer ett schampo, välj hela tiden produkten som innehåller naturliga material som salvia, sheasmör, kokosolja, nässlor och grönt te.

Små bitar färskost i smeten: Ibland får du några små fläckar av färskost i smeten som inte försvinner – antingen för att din färskost fortfarande var lite kylig eller på grund av själva färskosten (gräddost med färre tillsatser tenderar att införlivas mindre lätt i smeten, överraskande nog). Du vill inte ha stora klumpar, men dessa små prickar är bra. De kommer att smälta in i cheesecaken när den gräddas. Kommer inte att påverka den färdiga kakan. Några sprickor: Ja, ibland får du sprickor i din cheesecake. Det händer – oftast om du av misstag kokat cheesecaken lite för länge eller kylt den för snabbt. Men några sprickor betyder inte att du misslyckades eller att din cheesecake är förstörd. Täck det bara med topping och fortsätt. Lite vatten i pannan: Åh, nej! Har lite vatten arbetat sig igenom folien och läckt in i din panna?

Att kunna få tjejer som dig är mycket LÄTTARE om du vet vilka de värsta misstagen killar gör med tjejer de gillar är. Idag får du lära dig vad de vanligaste är och hur du undviker dem. Detta måste vara ett av de STÖRSTA problemen som killar upplever när de försöker få tjejer att gilla dem. Jag personligen gjorde det här misstaget ett par gånger, så jag vet hur frustrerande det kan vara. Hur går det till? Om du spenderar FÖR MYCKET tid runt en tjej, agerar mest som hennes vän och INTE FÖRSÖKER mycket för att höja relationen till den nivå du önskar, är du på väg att bli hennes vän. Nyckeln här är att flirta. Att vara kaxig för det mesta. Låt henne veta att du INTE är intresserad av att bara bli vänner. Det kräver lite GUTS, och det ger en viss RISK, men det är mycket bättre att bli avvisad än att gå så DJUT in i vänzonen att du är den hon pratar med om killar hon dejtar eller gillar.

Jag kommer inte ens att låtsas vara expert på detta ämne. Jag är en affiliate-marknadsförare i grunden så jag låter eBay-experterna ha den här. På tal om experter skrev John Thornhill en bok om hur man tjänar på eBay och blir en framgångsrik PowerSeller som han gjorde. Du kan ha nytta av den här boken om det är det här du vill använda. Inget som att lära sig av någon som faktiskt har varit där, gjort det. Är du en författare? Webbprogrammerare? Konsult? Utför du någon form av tjänst? Det som är coolt är att Elance underlättar hela arbetsprocessen från anställning till samarbete till betalning. Med andra ord kommer de att koppla dig till människor som behöver dig! Dropshipping är där återförsäljaren inte har varor i lager utan istället överför kundorder och leveransinformation direkt till grossister som sedan skickar varorna direkt till kunden. Så låt oss säga att du vill sälja handväskor från ett visst företag. Du köper produkterna till grossistpriset, hämtar pengarna från din tull och tillverkaren skickar dem sedan till dem. Detta är bara en liten lista över de olika sätten du kan tjäna pengar online. Du kan göra så mycket mer, men det här är några av de vanligaste alternativen. Om du vill se ännu fler exempel på framgångsrika webbplatser som tjänar pengar online, se den här sidan. Redo att starta din webbplats? Lär dig hur du registrerar ditt domännamn – det första steget för att bygga en webbplats. Om du gillade detta, dela gärna. Få min blogg- och podcastuppdateringar! Anmäl dig så att du aldrig missar något av mina nya tips och tricks på min blogg och podcast. Jag tjänar på att göra det jag älskar – att undervisa online. Och jag kan inte vänta med att hjälpa dig lära dig.