Hur man gör Chings Veggie Prosperity Dumplings – CBBC – BBC

Om du gillar kött och räkor kan du ersätta tofun med hackade räkor och fläskfärs. 1. Blanda först tofu, broccolibuktor, stjälkar, riven ingefära och vårlök i en skål tills de är väl blandade. 2. Lägg dina klimpskinn och allt du ska använda för garnering åt sidan och tillsätt sedan resten av ingredienserna till din mix. 3. Nu till det roliga! Placera ett klimpskinn i mitten av din handflata och ös upp två generösa teskedar av din grönsaksblandning i mitten av skalet. 4. Blöt fingrarna och kör dem försiktigt runt kanten på dina dumplings, vik sedan över ena halvan av skalet och tryck ihop kanterna så att de fastnar. Upprepa denna process tills du har använt alla dina skal och blandning. TA EN Vuxen och fyll en medelstor kastrull med vatten och låt koka upp. Lägg försiktigt alla dumplings i det kokande vattnet och se till att inte stänka vattnet, eftersom det är riktigt varmt! 5. Koka din dumpling i cirka 2-3 minuter, rör om då och då. Du vet att de är klara när de alla har flytit upp till ytan, hur coolt är det? Med hjälp av din vuxna, lyft försiktigt alla dina dumplings från pannan med en hålslev och lägg dem i skålar. 6. Avsluta dem med en garnering av finhackad vårlök, röd chili och koriander. 7. Njut av dina läckra hemgjorda dumplings, och berätta hur det gick i kommentarsfältet nedan! Kommer du att göra dessa läckra dumplings detta månnyår? Eller har du kanske redan gjort några? Berätta för oss hur dina dumplings blir i kommentarsfältet nedan!

Det är viktigt att komma ihåg att dina artiklar dock måste vara mycket informativa och övertygande eftersom det är det som hjälper dig att uppnå bättre ranking i sökmotorerna. Innehållet som du skapar för din webbplats bör vara övertygande och värdefullt för potentiella kunder och det måste också vara unikt. Sökmotorer har förbättrat sin algoritm avsevärt när det kommer till att ge en sajt en ranking. Ju mer intressant en webbplats anses av potentiella kunder och ju bättre innehåll, desto mer värde tilldelas den av sökmotorerna. Du bör aldrig riva innehåll för att placera på din egen webbplats. Gör det lockande, gör det verkligt och tänk på hur mycket värde det ger din målgrupp. Detta tillvägagångssätt kommer automatiskt att leda till en större lönsamhet eftersom du kommer att göra mer försäljning. Dessutom kommer du också få många besökare att återvända och leta efter nytt innehåll, vid sidan av den vanliga organiska trafiken du kommer att få.

Denna "djuplänkning" kommer att ge dessa sidor liv för sökmotorerna och kommer att ge dem lite bastrafik också. Du måste alltid arbeta för att ta hand om dessa interna sidor, eftersom de kommer att vara där några av dina bästa pengar kommer ifrån. 3. Använd en kombination av artiklar och gästinlägg – du behöver så många kvalitetslänkar för att verkligen hjälpa din blogg att ta fart att du behöver sprida dina länkar över ett antal källor. Du vill använda artikelkatalogerna mycket, men du måste också börja gå ut till gästinlägg på bloggar i din nisch. En trevlig blandning av tillbaka länkar kommer att hålla sökmotorerna surrande. Kommer att hålla din webbplats ser naturlig ut också. Du måste behärska tillbaka länkning om du verkligen vill tjäna pengar på din blogg. Det är en "måste göra" uppgift. Du måste omfamna detta faktum. Bli bra på backlänkar från och med idag.

Det skulle också vara bra i frukost-/brunch-havrecept som havregryn, bakad havregryn, havregryn över natten eller inga bakade kakor. Alternativt kan du använda den i alla brunchbakningsrecept som kräver mjölk, som min veganska chokladkaka, blåbärsmuffins, bananbröd eller kanelbullar. Eftersom den har en stark havresmak, rekommenderar jag inte att den används i salta recept. Du hittar mitt favoritsätt att njuta av det i receptet nedan. Jag gillar att lägga till en nypa salt och en skvätt vanilj och lönnsirap för att söta det! Prova sedan dessa växtbaserade baser: tofu, tempeh, quinoa, kikärter eller linser. Kombinera havre, vatten, lönnsirap, vanilj och salt i en mixer och mixa i 30 sekunder. Lägg en finmaskig sil över en stor skål. Sila mjölken utan att trycka överflödigt fruktkött genom silen. Detta kommer att skapa en krämigare konsistens som inte är grynig eller gummiaktig. Tillsätt mer lönnsirap, efter smak, om så önskas. Kyl över natten. Om du vill dricka din havremjölk direkt rekommenderar jag att du lägger till is – smaken är bäst när den är väl kyld.