Upptäck hur du använder sociala bokmärken

En hel del män och kvinnor förstår vad sociala bokmärken är fördelaktigt för: Det är ett sätt att dela coola videor, artiklar, webbplatser etc. som du stöter på när du surfar på Internet. Bokmärkesfunktionen i din webbläsare blir snabbt rörig och den fungerar bara på en dator. En webbplats för sociala bokmärken tillåter dig att få tillgång till dina bokmärken från vilken dator eller mobil enhet som helst, och som ett alternativ till att försöka navigera i ett komplext filsystem för alla dina bokmärken använder du bara taggar. Du kan också kolla in dina vänners konton för att se vilka fina saker de har bokmärkt under en viss tagg. Vad många människor inte inser är hur sociala bokmärken kan användas för att visa upp en webbplats. Det är ganska vanligt att folk vet lite om hur sociala bokmärken fungerar men sedan frågar "Så hur kan jag använda det för mitt internetföretag?

Som förälder måste du lära dina barn hur man hanterar pengar ansvarsfullt. Det bästa sättet att göra det är att lära dem värdet av pengar och hjälpa dem att förstå att pengar måste tjänas, vanligtvis genom hårt arbete! Dessa tips om hur barn kan tjäna pengar hjälper dig att lära dina barn om värdet av pengar och minska kraven på din plånbok – eller åtminstone ge dig något i utbyte mot utdelningarna! Metoderna som används för att lära barn hur de kan tjäna pengar måste naturligtvis vara åldersanpassade. Tre till åtta år gamla barn kommer att behöva hålla sina pengar att tjäna pengar hemma, så du kanske fortfarande har några år att dela ut! Här är 5 sätt dina barn kan börja tjäna sitt bidrag. Från tre års ålder och framåt kan barn hjälpa till i huset för pengar.

Innan du överväger ett köp, var helt medveten om hur man rengör ett material. Använd material och vissa kommersiella produkter som är avsedda att bli av med dessa smutsiga element. Förvara påsen ordentligt. Kasta aldrig bara din väska eftersom dess kvalitet kan påverkas kraftigt. Dessutom kan skador uppstå och detta kan också förvärras. När du har använt en sådan sak, täck den med behållare och placera den i ett förråd borta från potentiell skada och fara. Håll dessutom förvaringsobjektet helt rent och säkert från faror och smuts också. Ta bort alla dessa fläckar på ett försiktigt sätt. När fläckar och andra tillhörande element väl ses, gör det till en vana att ta bort allt på ett försiktigt och rätt sätt. För varje fläck finns det en möjlig teknik du kan använda. För att försäkra dig om att du inte kommer att göra något ödesdigert misstag är det bäst att göra lite efterforskningar eller fråga några av dina vänner och kollegor som vet ett och annat om den här frågan.

Här ger vi dig receptet på en sådan tröstmat, känd som matar aloo pulao. Läs också: Har du kvar Idli? Pulao är en rätt som kan anses vara enkel och påkostad på samma gång. När den serveras till en festlig rätt blir pulaon ett elegant tillbehör, perfekt för middagsbjudningar. När den äts bara så blir pulao en enkel men utsökt måltid som kan tillagas på nolltid. Denna aloo matar pulao tjänar det exakta syftet! Denna pulao är väldigt lätt att göra. Börja med att hetta upp olja i en kastrull. Tillsätt spiskummin, hackad vitlök, hackad ingefära och fräs tills den råa lukten försvinner. Tillsätt sedan potatis, ärtor och blötlagt ris och krydda med garam masala, gurkmejapulver och salt. Rör om väl, häll vatten. Koka tills riset är klart. Se steg-för-steg-videon av Aloo Matar Pulao i rubriken. Du kan servera denna pulao som den är, eller så kan du kombinera den med en smakrik sås som shahi paneer eller paneer butter masala och njut av en fest på en tallrik! Låter det lätt, eller hur? Gör denna enkla men läckra pulao. Förvåna din familj med dina kulinariska färdigheter. Berätta för oss i kommentarsfältet hur du gillade det.