Origami-instruktioner – Instruktioner om hur man gör origami

Jag ville bara skriva för att berätta hur mycket jag älskar den här sidan. Under sommaren hade jag förarutbildning. Var tvungen att gå till jobbet med min pappa varje dag. Jag insåg att det fanns ett överflöd av skrotpapper som låg runt omkring. Jag slogs då av tanken på att göra origami, men visste inte hur jag skulle göra något. Jag hoppade på internet. Hittade denna fantastiska sida. Nu har jag inte bara hittat saker att göra hela sommaren fast på ett kontor, utan jag har också hittat en fantastisk hobby. Tack för denna fantastiska hemsida! För 3 år sedan visste jag inte vad origami var. Nu kan jag inte leva utan det. Jag gillar verkligen din sida. Efter att jag studerat och gjort alla origamibasvecken kunde jag äntligen verkligen förstå vad jag gjorde. Jag har alltid velat lära mig origami men de få gånger i mitt liv som jag försökte kunde jag inte förstå instruktionerna.

Varför? Tja, först och främst vill jag helst inte binda upp min ugn på åtta timmar. Visst, du kan göra detta över natten när det är mindre besvär. Men ibland glömmer jag att förbereda allt innan jag lägger mig, så jag måste göra en sats under dagsljuset. För det andra, med yoghurtmaskinen jag använder, Euro Cuisine, portioneras yoghurten automatiskt ut i individuella serveringsburkar – den perfekta storleken för frukost. Locken har en cool datumstämpel, så jag kommer alltid ihåg hur länge sedan jag gjorde satsen. De enskilda burkarna hindrar mig också från att ägna mig åt för mycket krämig yoghurt. Gör min hemgjorda yoghurt omedelbart portabel – vilket är perfekt om jag äter frukost när jag är på språng! Och slutligen, jag älskar min yoghurttillverkare för efter att ha gjort förmodligen över 100 partier yoghurt hemma, har jag aldrig haft ett parti misslyckat. Inte en enda! De första gångerna jag gjorde yoghurt på spishällen kokade jag antingen över min mjölk (massiv röra) eller brände mjölk till botten av grytan (vilket inte är kul att rengöra).

Beroende på var du bor i världen är florsocker känt under en mängd olika namn, inklusive konditorisocker och florsocker. Men de är samma sak. Och vanligtvis gjord av alltför bearbetat vitt socker, med låggradig majsstärkelse som används som anti-klumpningsfaktor. Med andra ord, inte högkvalitativa ingredienser. Men med ett hemgjort strösocker har du alternativ, lysande alternativ. Välj bland en mängd olika oraffinerade (eller mindre raffinerade) granulerade sockerarter som behåller några spårmineraler och som kommer att lägga massor av mer smak till ditt recept. Så hur gör man strösockret? För det första görs det bäst i en kraftfull mixer, som min favorit Vitamix. Det kommer verkligen inte att fluffa upp så mycket i en matberedare, så håll till med en mixer. Tillsätt en kopp av ditt valfria strösocker och en matsked av den stärkelse du föredrar för att motverka klumpning. Mixa på hög nivå i 30 sekunder… Se videon nedan för att se hur jag gör! När du gör strösocker hemma kan du välja om du vill lägga till en stärkelse eller inte. Personligen, om jag använder strösockret för att pudra ovanpå en tårta eller dessert, så hoppar jag vanligtvis över stärkelsen. Men om jag gör en sats att förvara i mitt skafferi, så lägger jag till en stärkelse för att hålla den torr. Mina stärkelser är pilrotspulver eller tapiokamjöl, eftersom de båda är spannmålsfria. Jag är inte ett stort fan av majsstärkelse, men om du bestämmer dig för att använda majsstärkelse skulle jag rekommendera att köpa en ekologisk version.

Efter det har vi tre kreativa pengar att tjäna idéer från International Living-listan som vi drömmer om att göra när världen återgår till det normala. Fotografering kan hjälpa dig att ge energi till din karriär just nu. Har du fotokunskaper eller bor du i ett område där bilder efterfrågas? "Stockfotograferingswebbplatser är enorma arkiv med fotografier, som täcker nästan alla möjliga ämnen du kan tänka dig," råder International Living. Så hur fungerar det? Fotografer kan ladda upp sina bilder till vilken som helst av ett antal enorma databaser, vilket gör att tidningsredaktörer, designers eller någon organisation med en webbplats kan köpa dem. Och skönheten med aktiewebbplatser: Foton kan säljas hur många gånger som helst – så att du kan fortsätta tjäna pengar utan ansträngning. Fotosajter att kolla in inkluderar Shutterstock, Photoshelter och Getty Images. "Under de senaste åren har YouTube vuxit till att bli en favoritkälla för alla möjliga videokurser och guider", säger International Living.

Men återigen, hur snabbt du växer beror definitivt på ditt hårda arbete, men allt eftersom tiden går kan du säkert göra ett dödande. Placera aldrig något på plats som bara tjänar till att lura folk om dina länkar så att de klickar på det. Så du är enligt lag i USA skyldig att skicka ett meddelande som säger att du kommer att få kompensation för sin verksamhet. Plus att det finns kundernas intresse, men det som spelar roll är att folk måste informeras om det. Ju mer de litar på dig, desto bättre resultat får du. Men inget av det här är svårt att göra, så det är bäst att se till att du har allt på plats. Varje bloggare som vill utnyttja affiliate-marknadsföring måste först förstå grunderna. Om du inte förstår grunderna rätt kan du inte ens börja använda din blogg ordentligt för affiliate-marknadsföringsändamål. Detta är all information och knep som, så länge du vidtar regelbundna och konsekventa åtgärder, är ganska lätta att sätta igång. Som bloggare måste du ta ett annat förhållningssätt till affiliate-marknadsföring. Du kan inte bara slå en banner på din blogg och förvänta dig magi. Lägg ner en dedikerad ansträngning. Se resultaten komma din väg.