Ta reda på hur man gör Moonshine

Moonshine är en term för illegalt producerad alkohol. Med tanke på att produktionen av denna alkohol var förbjuden gömdes illegala destillerier i bergen, och på natten genomfördes processen under månskenet. Även om du bör komma ihåg att detta är förbjudet, i princip, här är några riktlinjer för hur man gör månsken. Den mest använda spannmålen för just detta ändamål är majs. Det används för att förbereda moonshine mos, blandningen av vatten, spannmål majsmjöl och jäst. Så du kommer att behöva 5 lb korn majsmjöl och vatten vardera, en eller flera kuber jäst och lite maltextrakt, om du vill. En annan sak du behöver är en stor kastrull i rostfritt stål, gärna träslev, en termometer och en spis. Det skulle vara bra om du har en där du kan justera temperaturen exakt. Så, häll 10 liter vatten i grytan, värm upp den på 120 till 145 F och du kan börja lägga till din majsmjöl, rör om hela vägen.

Det var så bra, vi alla njöt av det. Detta kan också tillagas på spisen i två timmar på låg sjud. Kör igång din kväll med trick-or-treatment genom att göra detta hemskt läckra recept. Det är precis som att ha grillad ost och tomatsoppa. Vi äter det varje år på Halloween. Jag älskar att komma in en kall dag. Doftar på denna tröstande skaldjursgryta som puttrar i köket. Jag älskar en god Bloody Mary, som inspirerade detta recept. Soppan ger en kryddig punch, och den kommer att värma dig direkt på en kylig dag. Min dotter Kayla såg en chili med svarta bönor när hon tittade på ett matlagningsprogram. Ringde mig om det för att det såg så bra ut. Vi busade med vårt eget recept tills vi fick denna enkla vinnare. Vi älskar pasta, så jag använde den som inspiration för denna soppa. Den köttiga tomatbasen passar perfekt med de ostiga raviolikuddarna.

Koka upp och sänk sedan värmen för att låta din buljong sjuda i upp till fyra timmar, skumma bort eventuella föroreningar som stiger till toppen. Det är här din intuition slår in: du vet att det är gjort när det smakar som du vill att det ska smaka. "Tänk bara inte för mycket på det", säger Weissman. Här är en branschhemlighet som många hemkockar kanske inte känner till: I restaurangkök gör kockar ofta sin soppfond i ugnen. "Det är en metod som kräver mindre rengöring och är ännu lättare att göra," säger Weissman. Kasta samma ingredienser som ovan i en djup kastrull eller bakpanna (något lika stor som en hotellpanna skulle fungera), täck dem med vatten. Slå in grytan eller pannan tätt med folie och sätt in den i ugnen vid 350 eller 375°F (180 till 190°C). Gå bort och låt det koka i tre till fyra timmar – du behöver inte stå över en het gryta. Du kan också få en läcker fond utan ben.

Notera nu att detta är efter att du har lärt dig de grundläggande marknadsförings- och övertalningsfärdigheterna. Om du hoppar från företag till företag, möjlighet till möjlighet, bara för att du tror att gräset är grönare kommer du aldrig att nå framgång. Faktum är att du kommer att åstadkomma precis motsatsen. På samma sätt kan du inte hoppa från trafikmetod till trafikmetod bara för att du provat det i 3 dagar och det inte fungerade. Ägna dig åt att lära dig en trafikmetod, behärska den och skapa mycket affärer med den. Först då ägna lite av din tid åt att lära dig en annan metod för att driva trafik. 3. Du måste ha rätt i huvudet – Under alla år jag har varit online skulle jag säga att detta är den största anledningen till att väldigt få människor någonsin tjänar pengar online. Att göra det i affärer är 95 % mentalt och 5 % hur man gör eller teknik. Det är därför det är viktigt att få ditt huvud rätt, om du någonsin vill komma i vinst.

Mjölk gjord i matberedaren är lite tjockare och har ibland lite gryn, och den har en mer uttalad nötsmak. Visuellt kan du inte se skillnad alls! Om du har både en mixer och en matberedare, prova att göra mandelmjölk i båda för att se vilken du föredrar. Blötlägg mandlarna över natten eller upp till 2 dagar. Lägg mandlarna i en skål. Täck med ungefär en tum vatten. De kommer att fylla när de absorberar vatten. Låt stå på bänken, täckt med en trasa, över natten eller ställ i kylen i upp till 2 dagar. Ju längre mandeln blötläggs, desto krämigare blir mandelmjölken. Låt rinna av och skölj mandeln. Häll av mandeln från blötläggningsvattnet. Skölj dem noggrant under kallt rinnande vatten. Vid det här laget ska mandlarna kännas lite squishy om du nyper dem. Det är bäst att kassera blötläggningsvattnet eftersom det innehåller fytinsyra, som hämmar kroppens förmåga att ta upp näringsämnen.