Hur du gör ditt innehåll bättre genom att korrekturläsa

Att skapa rätt innehåll för din webbplats eller nyhetsbrev är en sak. Att bestämma sig för det bästa sättet att lägga fram det kan vara mer utmanande. När du inte kan skildra ditt innehåll på ett sådant sätt att din publik kommer att finna motiverande, kan du potentiellt driva bort dem. Om din artikel till exempel är fylld med grammatiska fel. Stavfel – tror du att det kommer att göra ett bra intryck? Skulle du inte tro att de inte skulle vara intresserade av att komma tillbaka igen? Det vore tveksamt. Senare i artikeln kommer vi att ge användbara råd som du behöver för att bli den bästa korrekturläsaren. Det kan låta konstigt, men att göra din korrekturläsning på ett bakvänt sätt kan vara till stor hjälp. Du kan få mycket bättre resultat genom att göra denna enkla förändring i hur du korrekturläser det du har skrivit. Du kanske aldrig har provat detta, men om du gör det kommer du att ta reda på hur effektivt det kan vara.

Apple Card och tryck sedan på Gör en betalning eller ställ in schemalagda betalningar. 1. Öppna Wallet-appen på din iPhone och tryck på Apple Card. 2. Under Senaste transaktioner trycker du på betalningen som du vill avbryta. 3. Tryck på betalningen igen och tryck sedan på Rapportera ett problem. 4. Välj ett problem och tryck sedan på Avbryt betalning. Om du inte ser Avbryt betalning trycker du på Kontakta support för att chatta med en Apple Card-specialist. Lägg till ett bankkonto som du kan använda för att göra betalningar, eller använd Apple Cash för att betala av ditt Apple Card-saldo. Första gången du väljer att lägga till ett bankkonto får du frågan om du vill lägga till samma bankkonto som du använder med Apple Cash. Om du väljer Ja läggs bankkontot till automatiskt. 1. Skaffa ditt bankkontonummer. Bankens routingnummer. Få ditt bankkontonummer. 2. Öppna Wallet-appen på din iPhone och tryck på Apple Card. 3. Tryck på knappen mer.

När den används utan argument, konfigurerar vcvarsall.bat miljövariablerna för att använda den nuvarande x86-inbyggda kompilatorn för 32-bitars Windows Desktop-mål. Du kan lägga till argument för att konfigurera miljön för att använda något av de inbyggda eller korskompilatorverktygen. Detta valfria argument anger värden. Målarkitektur att använda. Om arkitekturen inte är specificerad används standardbyggmiljön. Detta valfria argument låter dig ange store eller uwp som plattformstyp. Som standard är miljön inställd på att bygga skrivbords- eller konsolappar. Anger valfritt vilken version av Windows SDK som ska användas. Som standard används den senast installerade Windows SDK. Anger valfritt vilken Visual Studio-kompilatorverktyg som ska användas. Som standard är miljön inställd på att använda den nuvarande Visual Studio-kompilatorverktygsuppsättningen. 14.2x.yyyyy för att ange en specifik version av Visual Studio 2019-kompilatorverktygsuppsättningen. 14.29 för att ange den senaste versionen av Visual Studio 2019-kompilatorverktyget. 14.16 för att ange den senaste versionen av Visual Studio 2017-kompilatorverktyget.

En lång bit metall som någon hade kastat ut och nu var lättillgänglig för våra hjältar, en rekvisita bland många i komprimatorn. Men under decennierna sedan har den där rekvisiten, med de distinkta ojämna cylindrarna som omger den, blivit omedelbart igenkännbar. En av de sakerna som Star Wars-fans kanske inte ens vet att de vet, men det har bränts fast i deras hjärna. Och så, skulle man kunna anta, när de kom med stycken för N-1 i The Book of Boba Fett, Favreau, Howard och förmodligen producenten Dave Filoni var förmodligen som "Finns det några bitar av Star Wars-skräp som fansen kommer att känna igen? Åh, den där grejen från papperskorgen! Ärligt talat är den inte ens så djup. Den är från den första och mest kända av alla Star Wars-filmerna, i framkant i en särskilt berömd scen. Och ändå är återuppringningen så specifikt, slumpmässigt, onödigt och totalt roligt. Det fanns inget behov av att den här metallbiten skulle ha en koppling till tidigare Star Wars-filmer, men eftersom det fanns en tillgänglig, varför inte? Dessutom, bara för att se till att avsnittet kan ägna så mycket tid som möjligt åt att släppa in dig på skämtet, får vi veta att Jawas stal den här biten från en Pyke kryddlöpare. Detta gör att Peli, för första gången i hela avsnittet, kan prata länge om handlingen i The Book of Boba Fett. Så när hon såddar den kommande striden mellan Boba Fett och Pykes, får vi titta på denna riktigt roliga, smarta Star Wars-cameo några sekunder längre. Sedan, naturligtvis, uppväxten med The Simpsons, att se en viktig, lång, mager metallbit fick oss att tänka på Inanimate Carbon Rod från avsnittet "Deep Space Homer" från 1994. Och det är bara en annan nivå av roligt. Undrar du vart vårt RSS-flöde tog vägen? Du kan hämta den nya här.