Random: Detta konstiga Mario Kart-meme är tänkt att bekämpa COVID – Nintendo Life

Vi brukade föreställa oss att framtiden var en magisk, glittrande plats, full av flygande bilar och matreplikatorer. Det visar sig att framtiden egentligen bara är en plats där chefer för sociala medier gör förvirrande memes om en global pandemi. Rapporten från Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, som är vad de försöker få folk att läsa, säger att endast 35 % av amerikaner som är berättigade till en vaccinförstärkare faktiskt har fått det, och de försöker öka den statistiken. Men de valde att marknadsföra boostern med ett mem-fyllt Mario Kart 8-klipp, där Mario deltar i COVID Cup, och undviker med nöd och näppe att bli träffad av en Blue Shell the Omicron-variant genom att få en "booster" – som representeras av en av dessa hastighetshöjande ramper som förändrar gravitationen. Det är ingen dålig liknelse i sig. Det är bara en udda sådan. Mario uppför sluttningen. Faktum är att det bara stoppades av att Mario plockade upp en banan och fick den att skydda honom istället. Så vi kanske borde äta mer frukt istället?

Han vill vara en bra partner för dig och om han vet att han är det, kommer han att fortsätta att göra sitt bästa för att tillfredsställa dig genom att vara hedervärd, lojal och hängiven dig. För att få honom att känna så måste du ofta berätta för honom hur lyckligt lottad du känner att vara hans partner. Gör det klart för din kille att det inte finns någon annan man på jorden som kan ta hans plats i ditt liv. Om han känner att du är genuint tacksam för att ha honom kommer han att vara mer benägen att känna sig känslomässigt kopplad till dig. Du kan också få en man att känna sig älskad genom att tacka honom mer för alla små saker han gör för dig. Med tiden tenderar vi att börja ta vår partner för givet och om vi inte anstränger oss för att ändra på det, kommer de att börja känna effekterna av det. Om din kille alltid tar din bil för att tanka den, berätta för honom hur mycket det betyder för dig.

Han älskade det också! Tack för att du delar med dig. Lycka till! "DEN bästa salladen någonsin! Min man. Jag fullkomligt älskar det! Jag delar med min familj och mina vänner! "Jag hittade precis det här receptet via pinterest! Jag gjorde soppan igår. Jag fullkomligt älskar den! Har aldrig tänkt på quinoa i soppa men det här är så vettigt! Jag letar alltid efter sätt att lägga till protein utan att lägga till kött så det här är fantastiskt och Hela min familj älskar det! Jag är student förresten, inte mamma, om du inte kunde säga det. Den här soppan är fantastisk för alla åldrar! "Vi gjorde den här till middag för två timmar sedan. Kan inte sluta prata om det! HERREGUD! Den var så läcker och full av smak och den var lätt att göra. Mina barn älskade det också. "Utsökt recept, Kate. Jag har tjatat på något lätt och uppfriskande och den här quinoasalladen träffade plötsligt. Det här är definitivt en av de bästa quinoasallader jag har gjort. Dina recept sviker aldrig. "Gjorde den här till middag ikväll när en vän kom över. Till och med min fyraåring älskade det! Han är inte alltid för råa grönsaker, men vid den första tuggan utbrast han: "Jag gillar det här! Ja, jag älskar det! " och fick en andra hjälp. Vi lämnade koriandern på sidan åt honom. "Tre av oss putsade bort det här receptet i en sittning. Det var underbart! Syrig, söt och krispig, tack vare mandeln. Det var också så enkelt att göra. "Gjorde detta till frukost i morse, och det är fantastiskt! Fler resurser du kanske uppskattar: 23 frukostrecept, 16 recept som passar bra till lunch och 20 enkla middagar på vardagar. Du kan handla min nödvändiga köksutrustning här. Gör det inte glöm att följa oss på Pinterest för en ständig ström av receptinspiration!

Är det en individ eller ett företag? Eller är det ett enmansföretag? Poängen är att se vem du ställs mot. Stora företag har stora budgetar för marknadsföringsteam. Har ofta ett team av människor som bara arbetar med en enda app. Det skulle vara svårt att konkurrera direkt. Jag säger inte att vi inte tävlar men vi kanske måste ha en unik vinkel med vår app snarare än att försöka slåss om funktion för funktion. Om det är en persons namn är det vanligtvis en enskild person. Det ger oss lite trygghet om du planerar att göra det här ensam. Ibland om apputgivaren är ett företagsnamn kan det bara vara företaget som individen har registrerat. Besök företagets webbplats listade för att försöka ta reda på om det är en enskild person eller ett stort företag. Du får ofta ditt svar genom att besöka kontakt- eller om-sidan.