NFL: Sean Payton Prospect borde skrämma mer än Cowboys tränare

Den ömsesidiga beundran har alltid behållit Jones. Payton kretsar runt varandra. Den omloppsbanan är avsedd att bli mer trångt. Och även om Dallas har en mängd talang att arbeta med, kommer det inte att vara ensamt på den planen, särskilt när det gäller quarterbacken och offensiva pjäser. Fundera på om Kliff Kingsbury inte kan ta nästa steg med Kyler Murray 2022. Tänk om Deshaun Watson landar i Carolina. Matt Rhule kan inte vända franchisen i rätt riktning? Tänk om Brandon Staley misslyckas med att nå slutspelet år tre i Justin Herberts karriär. Det är tre situationer där Payton skulle vara av enormt intresse. Och vem vet vad mer som händer i slutet av nästa säsong? Bara för att ett lockande jobb inte är öppet nu betyder det inte att det inte kommer att dröja ett år från nu. Kom ihåg att när alla är så säkra på att Sean Paytons tillgänglighet är ett problem för Mike McCarthy. Tänk istället på att det är Paytons fläckfria status som en ny lösning som kommer att göra honom till ett problem för en rad huvudtränare. Och vet att om ett år är det oftast den stora majoriteten av ligan på jakt efter lösningar på vad som gick fel.

Alla citerar den här Steve Jobs-raden: "Anställ smarta människor och gå ur vägen." Jag har hört detta hela min karriär, och jag fortsätter att höra ledare citera det hela tiden. Det är fel av två skäl: För det första sa Steve aldrig detta – det gjorde Fords Lee Iacocca. Värre är dock att det ofta citeras när man säger att ledning inte spelar någon roll. Men om du frågar 100 personer om deras levda upplevelse av att bli hanterad, skulle 100 personer säga att det spelade någon roll", säger Melissa Nightingale, en av grundarna av Raw Signal Group. Och ändå, etoset i det citatet (och vad det indikerar om management) ) kvarstår i grundarkretsar. Särskilt i företag i ett tidigt skede, där du fortfarande brottas med produkt-/marknadsanpassning och bygger upp företagets grund, faller ledningen ofta till baksidan, vilket låter folk i allmänhet räkna ut allt själva. Men många av de sprickor som uppstår när startups skala kan spåras tillbaka till de saknade ledningsgrunderna.

Om Sean Payton kunde ha lånat en filosofisk linje från Aaron Rodgers den här veckan, så hade det kanske varit den där "min framtid är ett vackert mysterium". Det är den vidöppna, allt-är-möjliga attityden som Payton sålde när han avgick från sina huvudtränaruppdrag med New Orleans Saints den här veckan. Hans tränarframtid? Vem vet. Tv? Det låter säkert jättebra. Att kretsa runt fotbollens värld? Absolut – men utan några fasta planer för någonting för tillfället. Det är förstås en underhållande framtid. Denna tanke att Payton vid 58 år rullar utan kompass och ger sig av mot okända gränser för att ladda om och återupptäcka. Tyvärr är det också helt otroligt. Speciellt för en livsvarig tränare som är på väg att uppleva något som varje framgångsrik tränare med ett ego längtar efter: uppmärksamhet, tillgivenhet och en helt öppen strävan som inte tyngs ner av att ha fått sparken eller helt enkelt sliter ut sitt välkomnande.

Om du tar denna speciella tid kommer du att ha möjligheten att ta ett steg tillbaka med en objektiv synvinkel och inse alla ändringar du kan tänkas vilja göra, eller upptäcka eventuella fel som behöver korrigeras. Korrekturläs alltid flera gånger. Som minimum måste du gå tillbaka över det tre gånger eller mer; eller när du känner att det är presentabelt. Och varje gång du korrekturläser, se till att leta efter grammatiska fel med ett skarpt öga. Grejen med grammatiska fel är det faktum att de kan undgå ditt öga när du inte är fokuserad. Du kan inte svika din vakt för en sekund, annars kan du missa en grammatisk fråga. Grammatiken som används för ditt innehåll måste vara perfekt. Detaljerna och statistiken som ingår i ditt innehåll måste vara sanningsenliga och okomplicerade. Tänk på att korrekturläsning inte är tänkt att vara en allmän uppgift; du måste vara extra exakt. Detta kan lindra varje chans till förnedring.

Grädda tills de är gyllenbruna, cirka 25 till 30 minuter. Varför baka din tofu? Vissa svär vid att koka sin tofun i en stekpanna, men det blir aldrig bra i mina gjutjärnspannor. Det fastnar, och de krispiga bitarna fastnar i pannan, vilket är en tofu-tragedi. Dessutom kräver det mer olja, och du behöver inte använda mycket olja för att få krispig tofu. När du bakar din tofun ger du den tid att utveckla krispiga kanter och varma, kuddiga insidor. Det är helt enkelt bäst. Om du vill ge din tofun mer smak rekommenderar jag att du lägger till sås efter att den är gräddad, istället för att marinera den. Varför? Vattenfylld tofu är faktiskt inte särskilt bra på att absorbera smak (något som jag alltid misstänkt, vilket bekräftades av Deborah Madison, via Serious Eats). Så, baka din tofun i ugnen till krispig perfektion, koka den sedan i sås, eller ringla sås ovanpå.