Hur man gör marshmallows (tips och tricks för hemmagjorda marshmallows) – The Flavour Bender

Okej killar och tjejer, låt oss prata marshmallows. Söta, mjuka, spänstiga, fluffiga kuddar av läckerhet – hemgjorda marshmallows är lätta och så mycket bättre än köpta i butik. Det här är ett långt inlägg med massor av tips på hur man gör marshmallows – med eller utan majssirap, och med eller utan sockertermometer. Den enda guiden du behöver för att göra perfekta marshmallows! Hoppa vidare till receptet om du vill, men se till att läsa inlägget för alla tips och för att lära dig grunderna i processen. Så varför bry sig om att göra hemmagjorda marshmallows? Vilken typ av socker kan jag använda för att göra detta recept? Kan jag göra hemmagjorda marshmallows UTAN majssirap? Kan jag använda gelatin eller agar? Vad är syftet med att tillsätta äggvita? Hur kan jag lägga till smak? RECEPTANMÄRKNINGAR, TIPS & tricks för att göra hemmagjorda marshmallows! Hur förvarar man marshmallows? När det kommer till marshmallows har jag blivit bortskämd. Jag har njutit av PERFEKT hemmagjorda marshmallows sedan jag var liten, eftersom min mormor var ett absolut proffs på att göra dem.

Saken att veta om Twitter är att du måste spela enligt deras regler, men det betyder inte att utmärkt trafik inte är möjlig. Men för nu vill vi uppmärksamma dig på retweeting eftersom det kan göra några bra saker för ditt företag. Du kan uppnå nästan virala egenskaper för dina tweets när andra retweetar åt dig. Du måste tänka på detta för vad det är, det här är helt gratis marknadsföring för din räkning. Den här artikeln handlar om hur du kan få fler retweets, och det är huvudmålet med den här metoden. Se till att du har retweet-knappen på din webbplats eller blogg. Även om detta kan låta elementärt för dig, känner inte alla till det, särskilt nyare människor. Det är så enkelt som att lägga till en bit kod och se magin hända; se dock till att knappen sticker ut. Den här ikonen är verkligen en av de viktigaste du kan ha på din webbplats, så behandla den som sådan.

Ägg såklart! Använd de färskaste du kan hitta, från en lokal källa om möjligt (vi gillar Vital Farms). Ju fräschare dina ägg är, desto soligare, krämigare och mer smakrik blir din scramble. Mjölk, växtmjölk, eller vatten – jag vispar ner lite i äggen innan jag kokar dem. Denna extra fukt gör äggen extra mjuka och krämiga. Om du använder växtmjölk, se till att välja en med neutral smak. Jag rekommenderar osötad mandelmjölk. Extra jungfruolja eller smör, till pannan. Jag använder alltid olivolja eftersom det är det jag har till hands. Men smör fungerar också bra – det ger rik smak till detta recept. Och peppar! För att lägga till ett djup av smak till dessa enkla äggröra. Hitta det kompletta receptet med mått nedan. Så du har dina ingredienser. Nu är det dags att laga mat! Vispa först äggen. Lägg dem i en medelstor skål och vispa tills äggulan och vitorna är ordentligt kombinerade.

Ersätt inte en saknad eller skadad vcvarsall.bat-fil genom att använda en fil från en annan dator. Kör Visual Studio-installationsprogrammet igen för att ersätta den saknade filen. Filen vcvarsall.bat varierar också från version till version. Om den aktuella versionen av Visual Studio är installerad på en dator som också har en tidigare version av Visual Studio, kör inte vcvarsall.bat eller en annan Visual Studio-kommandofil från olika versioner i samma kommandotolksfönster. Det enklaste sättet att specificera en viss byggarkitektur i ett befintligt kommandofönster är att använda filen vcvarsall.bat. Använd vcvarsall.bat för att ställa in miljövariabler för att konfigurera kommandoraden för inbyggd 32-bitars eller 64-bitars kompilering. Argument låter dig specificera korskompilering till x86-, x64-, ARM- eller ARM64-processorer. Du kan rikta in dig på Microsoft Store, Universal Windows Platform eller Windows Desktop-plattformar. Du kan till och med ange vilken Windows SDK som ska användas och välja plattformsverktygsversionen.

Den bästa tiden att göra filmer är hela dagen. Om du vill göra dina filmer på natten, oavsett om de kommer till inomhus eller utomhus, vill du se till att du har rätt mängd ljus. Det finns inte mycket som är värre än att titta på en video som är svår att se. Även om det finns ett antal steg, som de som nämns ovan, som du kan vidta för att se till att dina YouTube-videor är av hög kvalitet, finns det ett sätt att lösa problem senare. Du kan göra detta med filmredigeringsprogram. Flytta redigeringsprogram tillåter dig att förhandsgranska och redigera dina videor, om du vill göra det innan du laddar upp dem till YouTube. Om du har en relativt ny dator, borde du kunna hitta filmredigeringsprogram redan på din PC. Om du inte kan hitta filmredigeringsprogram, bör du vara i stånd att skaffa gratisprogram eller till och med köpa elegant datormjukvara online eller från en av dina lokala mediabutiker.