När avslöjas din sanna karaktär?

Detta steg är avgörande för att låta cheesecaken stelna. Att uppnå perfekt cheesecake-struktur – skynda inte på det. Toppa cheesecaken och servera. Ta ut cheesecaken ur kylen cirka 30 minuter innan du planerar att servera. Forma ut kakan och toppa cheesecaken precis innan servering. Du kan servera kakan direkt från botten av springformen, eller använd en stor förskjuten spatel för att försiktigt ta bort skorpan från formen och överföra den till ett serveringsfat. Förvaring: Rester kommer att förvaras kylda, otäckta för att undvika kondensbildning, i flera dagar. Alternativa skorpor: Byt ut grahamssmulorna med 1 1/2 till 2 koppar av någon annan krossad kaka, inklusive glutenfria kakor. Gingernaps, chokladwafers och smörkakor är alla fantastiska skorpor för cheesecake. Bred toppen med ett tunt lager gräddfil eller vispad grädde. Häll mjuk chokladganache över toppen av cheesecaken. Tillsätt hackad färsk frukt, antingen för sig själv eller blandad med en fruktsirap. Värm lite jordnötssmör med lite grädde för att bilda en sås och häll detta över cheesecaken. Vill du ha fler smarta handledningar för att få saker gjorda i hemmet? Vi letar också efter bra exempel på ditt eget hushållsintelligens! Skicka in dina egna tutorials eller idéer här! Emma är tidigare redaktör för The Kitchn. En examen från Cambridge School for Culinary Arts. Hon är författare till True Brews och Brew Better Beer. Kolla in hennes hemsida för fler matlagningshistorier.

Jag trodde att domäner var det första steget men det är det inte. Vilka är de bästa värdtjänsterna i Amerika? Jag skulle rekommendera dig att gå med Cloudways. De erbjuder ett alternativ för att välja serverplats. Vilka är de bästa värdtjänsterna? Vad gör en fantastisk rollspelsforumbaserad webbplats? Blue Host är ett av världens största webbhotell och leverantörer av onlinelösningar. Skapa webbplats med netbeans? Bluehost är en av de största webbhotellleverantörerna och driver miljontals webbplatser. Läs mer om vår säkra. Pålitliga värdtjänster idag! Var får man bästa hosting ifrån? Hur ska en webbadress börja med? Blue Host är ett av världens största webbhotell och leverantörer av onlinelösningar. Vilka är de 13 huvudsakliga public-root dns-servrarna? Dessa är den högsta nivån i DNS-hierarkin. HostGator gör obegränsat webbhotell enkelt och prisvärt med obegränsat diskutrymme och bandbredd och en enkel kontrollpanel.

Är dina skrivkunskaper i nivå? Du kan ha världens bästa idé, men om din text är fylld med fel, är dåligt organiserad eller svår att läsa, kommer ingen att vilja läsa den. Innan du skriver för mycket av din bok, fräscha upp dina sparkunskaper genom att gå på en skrivkurs, ta en skrivguide eller ta en skrivcoach för att hjälpa dig att rätta till dina skrivutmaningar. Utbilda dig också om vilken skrivstil som tilltalar din hörsel och sträva sedan efter att imitera den stilen. Anpassa din stavning till din avsedda målgrupp så mycket som möjligt. Om du är osäker på om dina skrivkunskaper klarar betyget, rådgör med en mästerredaktör eller spökskrivare som kan omarbeta ditt skrivande och höja det till publiceringsstandarder. Låt inte dåliga skrivkunskaper göra din bästsäljande idé i konkurs. Att skriva en bok är ingen liten uppgift. När du kan svara "ja" på var och en av de gamla frågorna är du på väg att omvandla din idé till ett publicerbart verk. Ta klockan för att vårda och utveckla din idé innan du börjar skriva så att du kan vara säker på att skapa den bästa möjliga boken. Lite förplanering och framförhållning är allt som krävs för att ge din bok det mest kommersialiserade tilltal. Tyckte du att den här gratisartikeln var användbar?

Pyenv: Om du behöver ha flera versioner av Python installerade (3.8, 3.9, 3.10) för att uppfylla olika projektkrav, låter Pyenv dig växla mellan dem antingen globalt per projekt. Det är användbart om du finner dig själv göra mycket arbete med olika Python-utgåvor direkt på kommandoraden, utanför kontexten av en virtuell miljö per projekt. Observera att det inte finns något officiellt Windows-stöd, men det finns en inofficiell Windows-port. Pipenv: Pipenv faktureras som "Python-dev-arbetsflöde för människor" och är tänkt att hantera en virtuell miljö plus alla beroenden för ditt projekt. Det säkerställer också att beroenden är deterministiska – att du får de specifika versioner du vill ha och att de fungerar i den kombination du ber om. Pipenv talar dock inte om förpackningar i någon form, så det är inte idealiskt för projekt som du så småningom vill ladda upp till PyPI eller dela med andra. Poesi: Genom att expandera på Pipenvs verktygsuppsättning hanterar Poetry inte bara projekt och krav, utan gör det också enkelt att distribuera projektet till PyPI.

Främlingar, vänner till vänner, människor på internet etc. Var inte rädd för att kommunicera din idé. Den här delen är väldigt rolig eftersom du får drömma! Ta din appidé och föreställ dig vad en perfekt version av din app skulle vara. Visionen kommer utan tvekan att utvecklas och förändras baserat på faktiska användarfeedback och tester, men för närvarande är gränsen för himlen. Få ner allt på papper och förverkliga din idé och blås in lite liv i den. Om du vill kan du också fundera på hur du ska tjäna pengar på appen. Jag rekommenderar dock att detta inte ska vara huvudfokus för din appidé. I början av en app är användaradoption alltid viktigare. När jag höll på med mjukvarurådgivning kallades denna process insamling av affärskrav och det var den viktigaste fasen i projektet eftersom det hjälper till att klargöra vad kunderna ville ha.