Känner du till de där gem som är riktigt stora?

Limma sedan fast dessa på baksidan av ängeln. Denna färgglada och glamorösa lilla ängel fångar den sanna julstämningen. Skär 2 tum av spetsen på en konformad drickskopp, lämna en liten flik på varje sida, som i illustration A. Klipp ut och klistra en bit metalliskt papper över koppen för manteln. Klipp ett hål i mitten av en pappersspetsduk och lägg den över manteln. Om du vill kan du använda 2 små spetsdukar och limma dem över manteln så att de överlappar varandra i ryggen. För armarna, vrid en smal bit metalliskt papper för att bilda en remsa och häng den runt ängelns hals. Vik en liten bit vitt papper för att göra sångboken och skriv ut ordet "Noel" på omslaget med röd krita. Limma boken på ängelns "händer". Vik ett guldpapper på mitten och klipp ut vingarna, som i illustration B. Limma fast vingarna på ängelns baksida. Måla detaljer på pingisbollen. Placera den på kroppen. Limma fast de två flikarna på bollen för att hålla den på plats. Dessa är roliga att göra och du behöver inte ha någon större skicklighet för att göra dem. Skriv först ut följande pappersänglmall. Färg sedan. Dekorera mallen. Klipp sedan ut längs de heldragna svarta linjerna. Limma sedan fast fliken (den är på toppen av ängeln). Tryck en bit garn eller snöre genom fliken och knyt till en ögla. Nu är din ängel redo att hänga på din julgran eller på en dörrknopp.

Kålen släpper vätska och skapar sin egen saltlösning. Nedsänkt i denna vätska under en period av flera dagar eller veckor, jäser kålen långsamt till den knapriga, syrliga kryddan vi känner och älskar som surkål. Hur fermenteras surkål? Surkål framställs genom en process som kallas laktojäsning. För att uttrycka det (ganska) enkelt: Det finns nyttiga bakterier på ytan av kålen och faktiskt alla frukter och grönsaker. Lactobacillus är en av dessa bakterier, som är samma bakterier som finns i yoghurt och många andra odlade produkter. När de är nedsänkta i en saltlake börjar bakterierna omvandla sockerarter i kålen till mjölksyra; detta är ett naturligt konserveringsmedel som hämmar tillväxten av skadliga bakterier. Varför ska surkål jäsa? Laktojäsning har använts i århundraden för att bevara säsongens grönsaker utöver deras normala hållbarhetstid. Själva jäsningsprocessen är mycket pålitlig och säker, och den jästa surkålen kan förvaras i källartemperatur (cirka 55°F) i månader, även om de av oss utan källare kan nöja sig med att förvara krauten i våra kylskåp.

Om du gör en chowder eller en vit sås för pilgrimspaddad potatis, skulle du inte bryn din roux som du skulle göra om du gjorde en gryta med gumbo! Att göra en roux är inte svårt, här är de snabba stegen du tar (med steg för steg-bilder nedan). 1. Smält smör. Tillsätt mjöl. Koka till önskad färg. Smält smör. Tillsätt mjöl. Koka till önskad färg. Tillsätt mjöl och koka till önskad färg. 2. Tillsätt kall vätska lite i taget under vispning tills den är slät efter varje tillsats. 3. Tillsätt resterande vätska och kryddor, låt puttra ett par minuter. Börja din roux med att smälta smör (eller fett som droppar) i en kastrull och vispa i mjöl tills det är slätt. Låt det bubbla i minst 1 minut medan du mixar. Detta kommer att eliminera alla mjöliga smaker. För en blond roux, låt den koka någon minut. Den sanna hemligheten, som jag lärde mig av kocken Jerry i New Orleans, till det bästa gumboreceptet, är att skapa en mörk roux.

Ett annat vanligt felsteg som Johnathan och Melissa pekar på är att undvika ofta obekväma DEI-konversationer i din ledarutbildning. "All ledarskapsutbildning som inte har en förankring. Förståelse för inkludering i moderna organisationer saknar ett viktigt lager. Varje gång du pratar med ledare om makt, men du inte pratar om hur det visar sig i marginaliseringen av vissa grupper, har du missat ett tillfälle att ha ett viktigt samtal, säger Melissa. Det betyder inte att du förväntar dig din ledning utbilda team för att bygga din DEI-strategi – Raw Signal-grundarna noterar att det finns massor av DEI-experter som folk borde luta sig mot här. Men att lämna konversationer om DEI för en helt annan tid missar målet. "Det är förvånande, ärligt talat, att det 2022 finns så många managementprogram där ute som inte talar till DEI. Hur ska vi lära chefer om feedback utan att erkänna att vissa människor får väldigt annorlunda feedback än andra?