Hur man gör betyget med ett onlineföretag

Jag har ett vuxet syskon med funktionsnedsättning som kommer att behöva livslång assistans. När mina föräldrar åldras, ber de oss att ta på oss mer av dessa skyldigheter. Vi har spridit idén om att kombinera hushåll med min bror för att göra detta lättare för oss alla. Vi äger för närvarande vårt eget hem, och min bror bor självständigt med ett dagligt besök av en medhjälpare och ett veckovis besök av mina föräldrar för matvaror och småsysslor. Min bror har en förlikning från sina skador, men jag är osäker på hur mycket av hans utgifter som kommer från det och hur mycket som täcks av mina föräldrar. Vilka är några av de ekonomiska frågorna vi alla borde ställa? Finns det någon särskild finansiering för personer som bygger om ett hus för att vara tillgängligt eller bygger ett tillgängligt hem? Utan att känna till dina detaljer kan jag inte ge några detaljerade rekommendationer, men du måste se till att du förstår hur din brors ekonomi ser ut nu och vad dina föräldrars nuvarande bidrag är.

Som tur är är tzatziki superlätt att vispa ihop. Det enda knepet är att rinna av gurkan ordentligt innan den blandas i yoghurten. Annars vattnar gurkan ner såsen för mycket. Salta den rivna gurkan. Att låta den överflödiga fukten droppa ut tar ett tag. Det enklaste och effektivaste sättet att bli av med överskottsfukten är att lätt pressa den rivna gurkan över diskbänken. Den enda väntan som krävs i mitt recept är att låta tzatzikin vila i fem minuter efter att du blandat ihop allt, för att låta smakerna smälta. Då kan du servera den direkt eller kyla den till senare. Näringsmässigt är tzatziki en krämig men lätt sås. Du kan hälla det generöst på din mat utan att lägga till en massa kalorier (till skillnad från till exempel majonnäs eller ranchdressing). Det görs mestadels med grekisk yoghurt och gurka, trots allt. Jag har inte märkt någon märkbar skillnad i konsistensen om jag använder helmjölksyoghurt, fettsnål eller fettfri, så någon av dessa fungerar.

Den resulterande vätskan, dränerad från mandelmjölet, är mandelmjölk. Riktig, fräsch, mycket smakrik mandelmjölk. Det är en sak som förändrar världen. Hemlagad mandelmjölk håller bara några dagar i kylen, så gör precis vad du tror att du kommer att dricka under den här tidsperioden. Du kan värma din mandelmjölk på spisen för att pastörisera den och förlänga hållbarheten, men detta motverkar något syftet med att göra den själv. Processen att mala och sila mjölken tar bara några minuter, så att göra mindre, mer frekventa satser känns inte alltför arbetskrävande för mig. Börja med ett förhållande på 1 kopp mandel till 2 koppar vatten när du gör mandelmjölk. Detta gör en mjölk som är ungefär konsistensen av 2% mjölk. Om du vill ha en tunnare mjölk, använd mer vatten nästa gång; för tjockare mjölk, använd mindre. Jag har gjort mandelmjölk i både mixer och matberedare, och jag har fått bra resultat med båda. Sammantaget gillar jag mjölken som görs i mixern något bättre: den har en silkeslen konsistens och en subtil söt smak.

Du kan tjäna ganska mycket pengar genom Amazon Associates-programmet om du använder rätt verktyg effektivt. När du har hittat ett bra spår att följa kommer du att se att det inte är så svårt att tjäna bra provisioner på en konsekvent basis. Urval av nischmarknad: Det viktigaste som du behöver fokusera på är att välja rätt nischmarknad innan du går vidare och lägger all möda på att bygga din webbplats och skriva artiklar för den. Se det så här: även om du har en fantastisk webbplats, utan en bra nisch att fokusera på, kommer du inte att göra några försäljningar. Att vara en framgångsrik Amazon Associate beror på att du kan veta. Förstå din målnisch så bra du kan. Du kan alltid prova en nisch eller två med HubPages, Squidoo och liknande tjänster, men testprocessen kräver mycket tålamod.

Allt du egentligen behöver veta är dock att det fungerar. Om du inte råkar ha kombu till hands och inte vill köpa någon för framtida bönkokning (den håller i evigheter), så rekommenderar både Cook's Illustrated (CI) och Yonan att blötlägga dem med en matsked grovt salt istället. Istället för att göra dem hårda, som kulinarisk kunskap antyder, "ersätter natriumet i saltlösningen en del av kalcium och magnesium i bönskalet, vilket gör dem mer genomträngliga och resulterar i mjukare bönor inifrån och ut". … och blåsa på dem. Om de är klara blåser de bleka skalen av." Vid det här laget är du redo att sänka värmen och långsamt tillaga dem, precis som de sabbatshållande puritanerna. Tidiga kolonister var tvungna att sträcka ut lite protein en lång väg, så köttet i Boston bakade bönor tenderar att vara ett ganska litet inslag, om än en med en oproportionerlig betydelse för den färdiga rätten, eftersom saltet fläsk eller bacon smälter sin feta, salta smak i såsen, vilket innebär att Yonan har en utmaning på sig att göra den växtbaserad.