Kako otkriti da li vas partner vara?

Ukoliko sumnjate da vas partner vara, onda je vaša veza vjerovatno na tankom ledu. Međutim, bez pravih dokaza ne možete optužiti za nevjeru. Slijedi par savjeta pomoću kojih možete riješiti svoje dileme:

Pitajte ga

Budite direktni i pitajte ga da li vas vara. Možda će lagati ili će vam reći istinu. U svakom slućaju će shvatiti da je njegova veza sa vama u problemu. To je pravo vrijeme da razgovarate o granicama i povjerenju.

Educirajte se

Čitajte kako otkriti laž. Ovim ćete razviti vještine koje će vam pomoći da otkrijete da li vas partner vara. Većina ljudi laže veoma loše. Sve što trebate uraditi jeste reći sve i strpljivo čekati šta će se dogoditi. Sada, kada zna da sumnjate u njega, mogao bi početi da radi prekovremeno kako bi vas zavarao. Tada morate biti veoma oprezni.

Provjerite njegov mobilni telefon ili poruke.

Bilo bi savršeno ukoliko biste mogli dobiti listu poziva sa njegovog telefona. Dugi i česti razgovori i veliki broj sms poruka upućeni prema jednom broju su dovoljan razlog za crveno svjetlo. Ukoliko vas zaista vara, nastojaće da sakrije svoj telefon. Ono što vi možete uraditi jeste da ga jednostavno krišom uzemete kako bi on pomislio da ga je izgubio. Nemojte se javljati na pozive, samo vidite ko ga zove i ko mu šalje poruke.

Provjerite njegov mail, Myspace, Facebook.

U većini slučajeva osobe koje varaju koriste internet. Provjerite njegov računar i na taj način pročitajte poruke. Tako veoma lako i brzo možete saznati pravu istinu.

Pretražite njegove lične stvari

Pretražite njegove stvari kako biste mogli otkriti da li krije ljubavu poruku, poklon ili fotografiju. Također pretražite hard disk na njegovom računaru. Tu se veoma lako može kriti neka fotografija koju je on pohranio.

Postavite mu zamku

Na primjer, napravite lažni facebook profil. Dodajte ga u prijatelje i čekajte da vam se javi. Ono što trebate uraditi jeste da se krenete dopisivati sa njim. Iz razgovora pokušajte saznati sve ono što vas uistinu interesuje. Nakon nekog vremena, predložite mu da se upoznate u nekom hotelu. Zamislite kako će biti iznenađen kada se vi pojavite!

Špijunirajte ga

Sakrijte kameru ili mikrofon u njegovu sobu ili auto. Ovo je veoma jednostavan način da ga provjerite I uhvatite na djelu.

Postavite mu savršenu priliku da vas prevari. Pretvarajte se da idete u grad, ali umjesto toga partite ga i vidite šta će se zaista dogoditi.