Hur kläder kan påverka din personlighet

"Instruktörer kan tjäna pengar på sina videor genom att ta ut en prenumerationsavgift eller lösenordsskyddande innehåll endast för betalande kunder." Den här artikeln delar några tips från en fastighetsmäklare som tjänade 100 000 USD på en månad på YouTube. Ett annat råd från International Living: Lär känna fraserna som folk söker efter. " i YouTubes sökfält. Lägg märke till vilka fraser som genereras i rullgardinsmenyn för automatisk fyllning. Se till att använda samma sökord när du skriver din videotitel, beskrivning och taggar. Vill du tjäna en bra inkomst oavsett var du bor-a ett hus vid havet i Latinamerika, en historisk europeisk stad eller till och med på en grekisk ö? Copywriting kan vara perfekt för dig. Enligt International Living är copywriting en megaindustri, full av möjligheter. Och längtar efter människor som kan driva det med nya marknadsföringsbudskap. En av de bästa fördelarna med frilansande copywriters livsstil är att du kan få betalt i USS

Min dotter fick detta recept av en collegevän och delade det med mig. Nu serverar jag det ofta som förrätt. Det är verkligen något parti som pratar om. Denna färgglada soppa är utsökt när som helst på året. När jag inte kan få tag i hemodlade tomater och haricots verts har jag upptäckt att frysta bönor och konserverade tomater (eller till och med stuvade tomater) fungerar alldeles utmärkt. Serveras med varma brödpinnar är denna soppa en komplett måltid. Jag pratade om fylld paprika med de andra kockarna på restaurangen där jag jobbar. Vi bestämde oss för att blanda liknande ingredienser till en soppa. Kundresponsen var överväldigande! Kummin, chilipulver och cayennepeppar ger min långsamt tillagade specialitet sin kick. Jag serverar skålar av det med knapriga tortillastrimlor som bakas på nolltid. Överbliven soppa fryser bra för nätter jag inte känner för att laga mat. Denna rejäla köttfria gryta gjord med praktiska konserver är perfekt för att piffa upp en familjesammankomst på en sval dag. Den smakar som om den är gjord med kärlek och ändå kräver den så lite tid och uppmärksamhet.

Bananöt: Detta är en annan av de klassiska havregrynssmakerna som kommer i ett paket, så jag älskar att återskapa det med riktiga färska bananer (inte banansmaken). Jag brukar skiva en halv banan och lägga till valnötter, malda linfrön och kanel. Strawberry & Cream: Det här är en så drömsk smaskig kombination. Lägg bara till färska skivade jordgubbar, en skvätt halv och halv eller kokosgrädde eller någon annan gräddkanna utan mejeri, tillsammans med lite honung och en touch av vaniljextrakt. Chokladjordnötssmör: Den här är för barnen. Och vem skojar jag, ibland för mig också! När havregrynen fortfarande är varm rör jag i kakao eller kakaopulver och fortsätter röra tills blandningen ser chokladaktig ut. Försköna sedan chokladsmaken med chokladchips och lägg till en sked jordnötssmör tillsammans med knapriga jordnötter ovanpå. Mina barn slukar detta, och det är lite på den överseende sidan av hälsosamt, men ändå bra för dig.

De sitter bara i blöta pölar. Skär dem i mindre bitar för att maximera ytan. Tryck på dem så drar du ut mer fukt snabbare också. 3) Kasta din tofun i olja, soja och stärkelse. Nu behöver du bara slänga din tofun i lite olja (bara 1 matsked för hela satsen), tamari eller sojasås (för lite smak) och majsstärkelse eller pilrotsstärkelse. Stärkelsen gör kanterna extra krispiga. Oemotståndlig (jag fick den här idén från The Kitchn). Majsstärkelse vs arrowroot: Du kanske undrar vilken stärkelse som är bättre. Majsstärkelse är en mer bearbetad ingrediens, men den ger de krispigaste resultaten. Arrowroot är mindre bearbetad och fungerar bra, men det yttre höljet kan bli lite halt och konstigt om du lägger tofun i en maträtt som innehåller mycket fukt (som curry). Fördela din förberedda tofun i ett jämnt lager över en plåt. Oroa dig inte om din tofun gick sönder lite när du kastade den.