Kako izabrati poklon za dečka

poklon_za_decka

Bliži li se vašem dečku rođendan uskoro? Ili je u pitanju neka proslava, godišnjica ili Valentinovo? Bez obzira na povod, želite da taj dan provdete sa njim najbolje što možete i da vam bude oboma lijepo. Da bi dan bio što ljepši, morate mu izabrati pravi poklon kako biste mu pokazali koliko da volite, cijenite i koliko vam je stalo do njega.

       Kao prvo, razmislite o stvarima za koje se vaš dečko naročito zanima. Možda skuplja neke sitnice koje mu možete kupiti, a koje će mu dobro doći za njegovu kolekciju? Ili, sluša li određenog pjevača ili ima nekog omiljenog pisca? Ako mu kupite takvo nesto, mnogo će mu značiti, a i vidjeće da ste ga slušali dok govori, pamteći najmanju sitnicu. Tražite li nešto sentimentalno, pokonite mu nešto što će ga uvijek podsjećati na vas. Poklonite mu vašu zajedničku uramljenu fotografiju. U slučaju da imate omiljeni film u kojem oboje uživate ili pjesmu, kao i svaki par, snimite na poseban DVD film i poklon je tu. Postoji mnogo toga što za vas i za njega predstavlja sentimentalnu vrijednost, što će oživjeti vaše zajedničke uspomene.

Sa klasičnim poklonima kao što su sat ili parfem nikad nećete pogriješiti. Dovoljno je samo poznavati sta mu se sviđa, a šta ne..

Sledeća stvar o kojoj treba dobro razmisliti je to koilko je vaša veza ozbiljna i stabilna. Ne želite izdvojiti previše novca za skup poklon ako vam je veza nestabilna i može se desiti da nakon toga i raskinete. Sami procijenite šta je idealno za koju priliku ide, a šta za 3 mjeseca. Jer nije isto njegov rođendan i i obilježavanje mjeseca veze, stoga bi trebali izdvojiti nešto više novca.

Ukoliko ste za kreativan poklon, predlažemo da uradite majicu sa zanimljivim tekstom ili slikom, i svaki put kad legne da spava, sjetiće se vas i vaše ljubavi. Voli li vaš dečko slatkiše, korpa sa slatkišima je savršen poklon. Kupite korpu i napunite je najljepšim slatkišima.

Ako mu poklonite skupe poklone, sigurno će se osjetiti obavezu da vama kupi isto, te će mu biti neprijatno ako vam ništa ne pokloni zauzvrat. Ipak šta mu god mu poklonili, ne brinite se previše. On vas voli i svidjeće mu se šta god mu vi poklonili.

Tekst poslala naša stalna posjetiteljka. Hvala.

{loadposition ad2}
{loadposition ad2}