Hur skulle du tjäna på att veta hur man gör en app – programvara

Entreprenörer i allmänhet inser att framtiden inte ligger i de traditionella affärsmönstren utan i surfplattor och smarta telefoner, den nuvarande vurm på marknaden. Det är sant att många vurm dör ut för tidig död eftersom föremålet för vilket en sådan vurm i slutändan inte uppfyller användarnas krav. Så är dock inte fallet med surfplattor och smarta telefoner. Anledningen är att kommunikation och tillgång till internet har blivit en del av det dagliga livet i modern tid och nästan lika viktigt som mat och vatten. Det är därför många företagare ser fram emot att få veta hur man gör en app för enkel mobil åtkomst. Även om de flesta entreprenörer är oroliga över fördelarna de kommer att få genom att lära sig bygga och utveckla mobilapplikationer eller genom att skaffa appskapare, kommer en titt på följande fakta att hjälpa avsevärt. • Det kommer att utöka varumärket till de miljontals människor som är i rörelse. • Att ha applikationen utvecklad av ett visst varumärke på sin mobil vart de än går skulle vara fantastiskt.

Han sa till mig: "Det är det bästa programmet för att göra hiphop-beats". Nåväl, programmet var DUBTurbo – jag försökte det där direkt och jag blev mycket förvånad – jag gjorde mitt första slag inom 10 ögonblick – Det var enkelt och snabbt. Första dagen gjorde jag kanske 15-20 slag, jag ville ha mycket mer och mer. Det var utan tvekan den bästa mjukvaran för beatframställning jag provade. Jag säger inte att det är bättre än Cubase och FL, men jag kunde inte säga att det är sämre också. Faktum är att beatmaker fungerar saker som är Studio av hög kvalitet och bland listan över saker jag gillar är att DUBTurbo komprimerar dina beats på.wav-filer – det är så mycket överlägset de motsatta bettillverkare som använder mp. nämn klaviaturen på 4 oktaver som låter dig bygga dina beats med hjälp av tangenterna. Och tänk att det är så FANTASTISKT!

Så kallade "operativa" beslut avser å andra sidan i allmänhet sådana som är snabba och rutinmässiga. Men tänk om det inte behöver vara så? Tänk om det är möjligt att göra det operativa beslutsfattandet mer strategiskt och genomtänkt, och det strategiska beslutsfattandet mer operativt och rutinmässigt? Detta är en av superkrafterna som enhetliga dataanalysplattformar som Incorta möjliggör. Vi tenderar att tänka på strategiskt kontra "långsamt vs. snabbt" på grund av de restriktioner som historiskt sett har införts av datasystem. I slutändan beror det på att källdatabaser inte är designade eller utrustade för analys. Data i källaffärssystem (dvs. ERP, CRM, SCM, etc.) lagras i ett format som är optimerat för transaktioner (dvs infogar, uppdateringar och raderingar) samtidigt som datakvaliteten bibehålls. Om du vill köra analys på data måste du extrahera och transformera den och sedan ladda in den i en separat miljö som är specialbyggd för analys, som ett datalager. Processen att extrahera, transformera och ladda data (ETL) är brutalt långsam och tidskrävande.

Handgjorda smycken är HETA. Det finns en anledning till att så många listiga designertyper väljer att göra smycken, oavsett om de ska sälja, ge till andra eller för sig själva. Så många gör det, för att folk ÄLSKAR handgjorda smycken. De älskar att köpa det, de älskar att bära det och de älskar att ge det i present. Så många av oss är väl små skator? Letar du efter något specifikt? För er inspirationssökande eller specifik informationssökande typer, dyk in! Använd sökfunktionen eller börja bara läsa länkarna. Det finns hundratals sidor på denna webbplats. Den är full av handledningar, information, tips och användargallerier. Vilken typ är du? Jag gissar att du är här för att du också älskar smycken och vill göra några själv. ELLER, du är på ett rekonstrueringsuppdrag och letar efter en guide som hjälper dig att navigera i grunderna. Om du är på det rekonstruerande uppdraget och bara känner dig ute i vattnet, låt oss dyka in tillsammans. Letar du efter enkla platser för en nybörjare att dyka i?