Hur man gör min dator snabbare

Den innehåller information för att köra varje enskild mjukvara och hårdvara i datorerna. Mestadels när vi installerar och avinstallerar många applikationer och programvara, blir registret en komplett röra. Men samtidigt eftersom det är en så avgörande och känslig del av datorn, bör du inte försöka rensa ditt datorregister utan hjälp av ett bra program. Det bästa svaret på frågan – "hur man gör min dator snabbare" är att rengöra och optimera Windows-registret. För dem som är datorvana borde detta vara ganska enkelt, men för dem som är något mindre än experter finns några bra program tillgängliga. Jag använder i verkligheten ett program som utför denna uppgift mycket snabbt och enkelt. Det gör inte bara att min dator går snabbare, den ger mig ett verktyg som jag kan använda för rutinunderhåll av min dator. Du bör prova något liknande innan du köper en ny dator.

Salta ostmassan: Öppna ostduken. Strö 1/4 tsk salt över ostmassan. Rör om försiktigt och smaka av. Tillsätt mer salt om så önskas. Tryck på ostmassan: Överför ostmassan (fortfarande i ostduken) till en stor mattallrik. Forma dem till en grov fyrkant och vik sedan ostduken tätt runt ostmassan för att bilda en snygg rektangulär förpackning. Ställ en andra tallrik ovanpå förpackningen och väg ner den. Tryck i minst 15 minuter eller upp till 1 timme. Använd eller kyl paneraren: När den är tryckt är din paneer klar och redo att användas. Du kan använda den direkt eller kyla i upp till två dagar. Kylda paneer blir fastare. Mindre sannolikt att smula sönder än färsk paneer. Hel vs. 2 % vs. fettfri mjölk: Medan helmjölk är vår favorit för att göra ricotta, kan 2 % mjölk också användas, även om ricottan är något mindre rik och krämig. Undvik att använda skummjölk och fettfri mjölk; dessa separeras inte lika lätt i ostmassa och vassle. Pastöriserad mjölk: Pastöriserad mjölk är bra att använda för att göra ricotta, men undvik UHT (Ultra High Temperature) pastöriserad mjölk eftersom denna process förändrar mjölkens proteinstruktur och förhindrar att den separeras. Använda den överblivna vasslen: Den överblivna vasslen kan användas i stället för vatten i alla bakrecept, blandas till smoothies eller drickas på egen hand över is. Emma är tidigare redaktör för The Kitchn. En examen från Cambridge School for Culinary Arts. Hon är författare till True Brews och Brew Better Beer. Kolla in hennes hemsida för fler matlagningshistorier.

Jag slår vad om att du aldrig visste det, men att producera solpaneler i ditt hem är möjligt. Visst, du kanske inte har förmågan att göra dessa högeffektiva silikonkraftpaneler på egen hand, men det borde inte stoppa dig. Det finns ett antal olika typer av solpaneler som kan skapas i ditt hus och även om de inte är i närheten av lika effektiva som kiselbaserade celler, fungerar de. Innan vi beskriver processen mer på djupet måste vi känna igen uppfattningen om hur solpaneler fungerar. En solpanel består av celler och varje cell har en maxgräns med avseende på spänning, men är endast begränsad av storleken med avseende på strömstyrka. Solcellscellen använder sig av en egenskap som endast identifieras i halvledare. Denna egenskap tillåter en halvledare att suga upp en procentandel av det synliga ljusspektrumet och omvandla dessa fotoner till användbar energi.

De levande kulturerna är det som faktiskt förvandlar mjölken till yoghurt. Antalet kulturer spelar egentligen ingen roll; så länge det finns minst en kan du göra yoghurt. Som sagt, olika bakteriestammar har olika hälsofördelar, så jag letar personligen efter yoghurten med flest antal kulturer i listan. Några vanliga är L. Bulgaricus, S. Thermophilus, L. Acidophilus, Bifidus, L. Casei. Vilken utrustning behöver jag? Allt du behöver för att göra yoghurt är en tung gryta med lock. Jag gillar att använda en 3-quart holländsk ugn. När locket väl är på, gör en tung kastrull som denna ett beundransvärt jobb med att hålla mjölken mysig och vid en ganska jämn temperatur (helst runt 110°F) medan bakterierna går till jobbet och förvandlar mjölken till yoghurt. Det hjälper också att placera grytan någonstans isolerad och varm medan detta händer, som en ugn med lampan påslagen eller en picknickkylare med en varmvattenflaska.

Efter att ha lämnat Mozilla gick både Melissa och Johnathan vidare till startups, inklusive Wattpad (Melissa) och Hubba (Johnathan). Men dessa tidiga ledningssnubblor fastnade för dem, och det gifta paret bestämde sig för att slå sig ihop och grundade Raw Signal Group, en organisation för ledarskapsutbildning. Upp Är din ledning? "Startups har en hälsosam dos av skepsis mot det etablerade sättet att göra saker och ingenstans är det vanligare än i ledarskapsutbildningar – eftersom det ofta kommer från en väldigt tråkig, tråkig plats", säger Melissa. När du hör "chefsträning" kanske du tänker på snoozevärda PowerPoint-presentationer och besvärliga rollspelsövningar. I denna exklusiva intervju erbjuder Melissa och Johnathan Nightingale ett alternativt tillvägagångssätt, finslipat från att lära tusentals ledare hur man blir bättre chefer. De talar igenom de vanliga misstagen de ser startups göra när det kommer till chefsutbildning, och erbjuder supertaktiska råd för företag som vill få det rätt och göra ledarskapsutbildning till en prioritet tidigt.