Hur man tjänar pengar med domänvändning

Varje domänflipper vet värdet av ett bra domännamn, eftersom det rätta kan ge dig en förmögenhet om du köper och säljer det vid lämplig tidpunkt. 1) Om du är en domänflipper måste du vara lika uppmärksam som alltid, och ett bra sätt att hålla reda på potentiella domännamn du kan registrera är att hålla utkik efter de senaste tekniska nyheterna. Detta är inte svårt att göra; hitta bara de populära och regelbundet uppdaterade teknikbloggarna och prenumerera på dem. Den verkliga anledningen till att göra detta är uppenbarligen att det tekniska universum vänder snabbt och om en specifik produkt eller tjänst blir riktigt populär kommer människor att strömma till sökmotorerna för att ta reda på mer om den. När du visar en potentiell köpare hur populärt ditt namn och sökord är och hur ofta de söks efter i sökmotorerna. För att verkligen dra nytta av den här typen av möjligheter måste du vara vaksam.

De första gångerna jag provade kimchi var det inte, måste jag erkänna, min favoritmat. Sedan träffade jag min koreansk-amerikanska partner, Gregory, flyttade in hos sin mamma – en fantastisk kock – och inom några månader var jag helt omvänd. Nu för tiden vattnas det i munnen vid minsta doft av stickande, jäst kål och jag äter den med allt från stekt ris till dumplings, sommarrullar eller, ahem, direkt ur burken. Jag har fortfarande mycket att lära av mamma när det kommer till kimchitillverkning (det finns över hundra olika sorter!) men receptet på mak kimchi, eller enkel kimchi, har varit ett bra ställe att börja. Baechu, eller napakål, kimchi görs genom laktojäsning, samma process som skapar surkål och traditionella dillgurka. I det första skedet blötläggs kålen i en saltlake som dödar skadliga bakterier. I det andra steget omvandlar de återstående Lactobacillus-bakterierna (de goda!) socker till mjölksyra, vilket bevarar grönsakerna och ger dem den underbara, syrliga smaken.

Vektorbaserad design innebär att ditt konstverk kan skalas till vilken storlek som helst utan att kompromissa med kvaliteten. Detta är mycket viktigt, särskilt med de olika skärmstorlekarna på enheter nuförtiden. Den enda nackdelen är att Sketch bara är för Mac. Jag betraktar Figma som en nära motsvarighet till Sketch med vissa fördelar. Figma är webbläsarbaserat vilket innebär att det kan användas på PC eller Mac. Figma erbjuder fantastiska samarbetsfunktioner för team. Figma är gratis att använda och du behöver bara betala om du vill använda de tidigare nämnda samarbetsfunktionerna. Kolla in min video ovan för att komma igång med att använda det här verktyget! InVision Studio är ett nyare verktyg jämfört med Sketch. Figma men några av de prototyper som jag har sett komma ut ur det här verktyget har varit mycket övertygande. Framer X är ett annat prototypverktyg som ser riktigt lätt att använda. Jag skulle rekommendera att du kollar in Figma först helt enkelt för att det är gratis att använda och är väldigt kraftfullt för priset.

Det bästa sättet att göra detta på är att välja en nisch som har många produkter och nyckelord eftersom de är lätta att arbeta med och att bli rankade i. Amazon Associates som riktar in sig på en enskild produkt. Bygg sin webbplats runt den produkten för att det är lättare att tjäna pengar. Få folk att köpa av dig när du bara använder en slumpmässig blogg. Vissa produktlänkar kan vara mycket svåra eftersom de flesta bloggbesökare bara letar efter information. Använd Amazons spårningskoder: Du kan göra alla möjliga smarta saker för att göra mer på Amazon. Att använda Amazons spårningskoder är bara en av dem. Det gör det enkelt för dig att se vilka av dina sajter som fungerar för dig och om dina ansträngningar ger bra resultat. Spårning är otroligt viktigt, särskilt om du vill ha långsiktig tillväxt. Du kan använda Amazon Tracking Code-alternativet med Google Analytics för att ha en mer mördande spårningsagenda till hands.