Hur man skapar nya innehållsidéer för din blogg

Skriv en recension: Ett bra sätt att generera bra innehåll och samtidigt få in extra intäkter är att skriva recensioner. Att recensera produkter eller tjänster är bra eftersom du får innehåll och om dina inlägg innehåller affiliate-länkar kan de generera intäkter för dig om en läsare köper det du har recenserat. Människor gillar att hitta information och uppriktiga recensioner om de tjänster eller produkter de har tänkt beställa. När du har skapat en solid och förtroendefull relation med dina läsare kommer de att tro på det du skriver i en recension. Du kan själv bestämma hur länge. På djupet vill du att dina recensioner ska vara. Så länge du skriver en recension som håller högsta kvalitet. Hjälper faktiskt dina läsare, ingen kommer att klaga. Prata om nyheter och utveckling: Om du driver en blogg om B2B-ämnen eller andra mycket specifika nischer kan du räkna med att få läsare om du har högkvalitativt innehåll om de senaste nyheterna i din bransch. Detta hjälper inte bara din blogg att hålla sig uppdaterad, det sätter dig före dina konkurrenter som en leverantör av mycket aktuellt innehåll. Det är lättare att förvandla en besökare till en prenumerant när du har regelbundna rapporter om aktuella branschnyheter.

Fortsätt sedan som vanligt med resten av receptet. Pepparmintsmarshmallows – receptet hittar du här. Butterscotch marshmallows – få receptet på butterscotch marshmallows (smörad rommarshmallows) här. Tahini-marshmallows – receptet hittar du här. Chocolate chip mint marshmallows – tillsätt 1/2 kopp riven mjölkchoklad (eller finhackad choklad) och 2 tsk pepparmintextrakt till marshmallowbasen och blanda ihop. Unicorn marshmallows – du kommer att behöva arbeta snabbt för dessa. Dela marshmallowsen i 3 delar. Färga varje del med rosa, blått och lila. Virvla ihop färgerna. Bred ut dem i den förberedda pannan. Rice krispie godsaker med hemmagjorda marshmallows. Om du använder Knox gelatin behöver du 3 paket som är lika med 6 3/4 – 7 tsk (eller 21,6 g ). Om du använder andra gelatinmärken, mät upp paketets innehåll för att se till att du har 6 3/4 – 7 tsk gelatin. Detta beror på att jag provade ett generiskt märke av gelatin, och varje paket innehöll 3 tsk gelatin. Om du använder löst gelatinpulver kan du enkelt mäta 6 3/4 – 7 tsk gelatin för detta recept.

Ställ din fråga och se svaren i levande, levande och pålitliga grafer. Ingen kodning, inget bråk om bara resultat i realtid. Sedan 2003 har vi hanterat över 1 miljard röster utan avbrott. Logga direkt in i instrumentpanelen för att börja hantera dina omröstningar på ett ställe. Ställ in start- och slutdatum, se IP- och väljarinformation eller fixa stavfelet du missade. Du kan också skapa dina egna undersökningar. Frågesporter när du behöver ställa mer än en fråga. Värmekartor visar var din omröstning genererade röster efter plats. Zooma in på stadsnivå eller ut för att se omröstningstrafiken per land. Liksom alla funktioner tillhandahålls värmekartor helt gratis och utan begränsningar. Skapa en omröstning på din hemsida, facebook vår hemsida eller allt på en gång. Dela helt enkelt din länk eller kopiera och klistra in inbäddningskoden, resultat från alla plattformar kommer att integreras. Skräddarsy utseendet och känslan av din omröstning med anpassade teman, bakgrunder och mer genom att använda vår enkla peka och klicka-redigerare på temafliken ovan.

Vissa samarbetserbjudanden är helt opålitliga och kommer att ta dina pengar och inte visa några annonser, eller så många som de lovade. Det finns övertygande skäl att gå med ezine-annonsering när du behöver få bra exponering för dina erbjudanden. När du väl kopplar upp dig med en solid ezine-utgivare kan du bygga en bra relation som kan vara lönsam. Naturligtvis vet vi alla att Sky Builder har funnits ganska länge, och det har ett imponerande rekord för att få in ytterligare intäkter. Även om det inte precis är en uppenbarelse för vissa, finns det fortfarande väldigt många där ute som helt enkelt inte vet det. De som är nyare för affärer på webben skulle inte nödvändigtvis överväga behovet eller vikten av saker som en solid grund, till exempel. Alla marknadsförings- och reklamstrategier är inte lämpliga för alla företag, så våra korta introduktioner om ett visst tillvägagångssätt hjälper dig att få en bättre uppfattning om hur tillämplig den är. Så vi skulle uppmuntra dig att undersöka vidare på egen hand och tänka i termer av att optimera alla olika komponenter i varje tillvägagångssätt. Du kan hjälpa dig själv ännu mer med ezine-annonsering genom att lära dig principerna för copywriting av korta annonser. Allt i affärer innebär risker, och vi tror att du förmodligen redan vet det vid det här laget. Så gör dina läxor i förväg, och om du känner att det är värt att fortsätta är det bara att börja. Med tiden, om du hittar de typer av förlag som fungerar bra för dig, så upprätthåll för all del ett gott samarbete.