Hur fungerar solpaneler De inre hemligheterna – energieffektivitet

Med det ökande intresset för How to Make Solar Panels har det också skett en fantastisk ökning av törsten efter data som rör vetenskapen bakom dem. Alla solpaneler, som inkluderar hemmagjorda solpaneler, är en livskraftig källa till förnybar energi som kan lagras, till skillnad från andra typer av energi. För vissa personer är det här intresset kommer ifrån, varför är solenergi så skild från andra typer? Den enkla teorin bakom solpaneler är omvandlingen av solens strålar till elektrisk energi. I huvudsak omvandlas en del av kraften i solstrålarna till en ren form av elektrisk kraft som kan utnyttjas i våra hus. Detta är olika för andra kraftkällor, med tanke på att solens energi är helt naturligt förekommande och inte kommer att ta slut under jordens livstid. De celler som används i hur man gör solpaneler, och som kan köpas och användas när du hemmagjorda solpaneler, är kända som solceller.

Om du ger ditt barn din gamla iPhone och köper en ny, ökade den installerade basen bara med en. Apples aktiva installerade bas av enheter ligger nu på 1,8 miljarder, ett nytt rekord, på väg mot coola två miljarder. Och enligt Maestri växer den överallt, med rekord genom tiderna i varje större produktkategori och i varje geografiskt segment. Analytikern Ben Bajarin spekulerade i att det förmodligen finns 120 miljoner aktiva Mac-datorer i den installerade basen. Och när Apple galar om hur många köpare av en produkt som aldrig har köpt en, beror det på att dessa köp bidrar direkt till tillväxten av den installerade basen. Apple har cirka 1,8 miljarder enheter som används aktivt just nu. För protokollet säger Apple att hälften av alla nya iPad-köp och två tredjedelar av Apple Watch-köpen under kvartalet var av personer som var nya på iPad. Det andra stora antalet som inte direkt handlar om pengar är prenumeranter. Apple säger att de nu har 785 miljoner betalda prenumerationer på sin plattform, en ökning med 27 procent på tolv månader.

Jag har grupptryck att tacka för min nyfunna kärlek till hemgjord mandelmjölk. Två av mina vänner har gjort det i månader, och jag har regelbundet bjöds på deras utropsfyllda meningsutbyten om dess otroliga krämighet, mjuka mjölkiga smak och överlägsenhet överallt i butik. Jag fick äntligen prova ett glas själv för några veckor sedan, och i det här fallet vinner grupptrycket definitivt. Det här är bra. Riktigt bra. Och när de väl visade mig hur lätt det är att göra själv, kanske jag aldrig dricker köpt i butik igen. Att göra mandelmjölk är faktiskt en otroligt gammal process. Vi lärde oss om det i kulinariska skolan som en del av vår utbildning i det klassiska franska köket, men det gjordes och användes långt innan fransmännen förvandlade det till delikata blancmanges. Processen innebär i huvudsak att man blötlägger mandlar i vatten över natten eller i upp till två dagar – ju längre du blötlägger mandlarna, desto krämigare blir mjölken. Töm och skölj bönorna från blötläggningsvattnet och mal dem med färskt vatten.

Tillsätt den valda söta eller salta mixen. Blanda väl, tillsätt ytterligare gräddfil om det behövs så att det lätt kan spridas. Tillåt ca 1/2 kopp per smörgås. En 16 till 20 uns smörgåslimpa kommer att göra 9 dubbla smörgåsar eller 36 te smörgåsar. 1/2 tsk svartpeppar Blanda alla ingredienser i skålen tills det är väl blandat. Förpacka i stock eller limpa och forma till boll och kyl i flera timmar tills den håller sin form och är redo att serveras. Låt inte smörgåsar med färskost eller färskost stå i rumstemperatur; efter 2 timmar måste de kasseras. Det är lite svårare att arbeta i gräddfilen när osten är kall, men detta är en livsmedelssäkerhetsfråga. Mosa färskosten, mosa i gräddfilen tills blandningen är slät och bredbar. Tillsätt den valda söta eller salta mixen. Till smörgåsar, tillsätt ytterligare gräddfil om det behövs för att göra det enkelt att sprida sig.

Du börjar med att lägga till några sidor på din WordPress-webbplats. Oroa dig inte om du inte har tillräckligt med innehåll för dessa sidor för tillfället. Du kan alltid redigera. Gå över till sidor » Lägg till ny sida i WordPress adminområde. Först måste du ange en titel för din sida, låt oss kalla denna sida för "Hem". Därefter kan du lägga till innehåll i textredigeraren nedan. När du har lagt till innehåll på din sida kan du klicka på publicera-knappen för att göra det live på din webbplats. Du kan upprepa processen genom att lägga till fler sidor för olika delar av din webbplats. Till exempel en om-sida, kontakta oss och en bloggsida för att visa blogginlägg. Nu ska vi lägga till några blogginlägg också. Gå över till Inlägg » Lägg till nytt i ditt WordPress-adminområde, där du kommer att se en skärm ungefär som du såg tidigare när du lade till sidor. Du kan lägga till en inläggstitel.