Hur man gör krispig bakad tofu – kaka och kate

Denna tofun är perfekt för att slänga in i alla recept med asiatiska smaker, eller alla recept som kan dra nytta av något rejäl vegetariskt protein. Den skulle passa bra i min thailändska röda curry eller gröna curry. Du kan byta ut äggen i mitt grönkåls- och kokosstekt ris och thailändsk ananasstekt ris med denna tofun. Det är fantastiskt med jordnötssås droppad på toppen, i vilken form som helst. Kul fakta: min krispiga tofu. Jordnötssås kolliderar i min kokbok! Låt mig veta hur din tofu blir i kommentarerna! Jag vill höra hur du använder den. Så här gör du superkrispig tofu i ugnen. Receptet ger 4 portioner tofu, som ett komplement till en större måltid. 1. Värm ugnen till 400 grader Fahrenheit och klä en stor, kantad bakplåt med bakplåtspapper för att förhindra att tofun fastnar. 2. För att förbereda tofun: Häll av tofun.

Och om du tog några bilder på den, dela den med mig på Instagram så att jag kan lägga upp mina berättelser igen! Lägg alla ingredienser i en medelstor skål som tål mikrovågsugn och rör ihop. Värm i mikrovågsugnen på hög i 2 minuter. Lägg sedan till 15-sekunders steg tills havregrynen är puffad och mjuk. Detta är bara nödvändigt första gången du gör det. Sedan kan du mäta den exakta tiden som behövs. Upprepa i framtiden. Koka upp vattnet och mjölken i en liten kastrull. Sänk värmen till låg. Häll i havren. Koka, rör om då och då, tills havren är mjuk och har absorberat det mesta av vätskan, cirka 5 minuter. Ta av från värmen, täck över och låt stå i 2-3 minuter. Rör ner toppingen. Låt vila några minuter för att svalna. Späd med lite mer mjölk om så önskas. Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning. Det kommer att variera beroende på tillagningsmetod. Dela det med världen!

Några av dagens starkaste aktieprogram ser helt och hållet ut efter de bästa penny stock picks. Jag gör poängen av excellens att säga dynamisk eftersom öresaktier helt enkelt erbjuder de bästa uppskattningarna som finns på marknaden. Detta beror bara på att deras billigare kostnader lämnar dem öppna för större påverkan utifrån. Det är helt vanligt att se penny-aktier fördubblas eller tredubblas i pris på en kort tidsperiod med jämförelsevis litet handelsinflytande. Detta är avgörande eftersom om du kan skilja mellan de som är beredda att ta dessa hopp och resten så kan du tjäna en stor summa pengar. Som ett exempel var valet jag fick från det 1:a bästa penny stock picks expressprogrammet som jag använde först prissatt till tjugo cent. Den växte till 41 cent under den dagen jag upptäckte när jag fortsatte att testa dess prestanda. Jag förvärvade tusen aktier för 20 cent till en början, så i slutet av den första dagen växte investeringen från $200 till $410. Följande dag kollade jag tvångsmässigt på aktiens resultat ofta. Den fortsatte att klättra och planade slutligen ut till 63 cent innan den doppade igen. När jag ändå kom ut hade jag mer än tredubblat värdet på min primära investering på det första av dess bästa aktieval. Med allt analytiskt arbete som gjorts för dig behöver du realistiskt sett ingen erfarenhet av att investera för att se pengar komma från denna marknad. Dessa program är huvudsakligen för mindre erfarna. Mer trafikerade handlare utan tid för analys efteråt. Letar du efter det bästa erbjudandet på de bästa aktierna att köpa, besök sedan min hemsida för att hitta de bästa råden om cykliska aktier för dig.

När WordPress väl har konfigurerats är du redo att anpassa din webbdesign genom att välja en ny mall och skapa nya sidor. Var inte det lätt? Låt oss nu gå vidare till nästa steg. Välj en design för din webbplats. Det visuella utseendet på din WordPress-webbplats styrs av ett WordPress-tema. WordPress-teman är professionellt designade mallar som du kan installera på din webbplats för att ändra dess utseende. Som standard kommer varje WordPress-webbplats med ett grundläggande tema. Detta är inte särskilt tilltalande för de flesta användare. Men oroa dig inte, det finns tusentals gratis och betalda WordPress-teman som du kan installera på din webbplats. Du kan ändra ditt tema från WordPress admin-instrumentpanel. Besök sidan Utseende » Teman. Klicka sedan på knappen "Lägg till ny". Du kan sortera dem efter populära, senaste, utvalda, såväl som andra funktionsfilter (t.ex. industri, layout, etc). Behöver du hjälp med att välja tema? Kolla in vår lista över dessa fantastiska gratis WordPress-företagsteman och vårt val av de bästa premiumteman för WordPress.