4. Använd Facebook – det finns chanser

Ta reda på vem din ideala besökare är. Du kanske inte har det perfekta svaret på dessa, men genom att bara tänka på dem kommer du att ligga mil före alla andra webbplatser. 2. Bygg en blogg, inte en webbplats – Bloggar uppmuntrar till samtal, bygger upp publik och skapar lojalitet. Grundläggande webbplatser står stilla. Kan inte betjäna din publik på ett kontinuerligt sätt. Se till att använda WordPress för att bygga din blogg. Ha din egen hosting och ladda bara ner WordPress-applikationen till den. Jag vet att detta förmodligen är något du inte vet hur man gör, så sök på YouTube efter en instruktionsvideo om hur du installerar WordPress på ditt webbhotell. 3. Lägg upp flera artiklar varje dag – jag inser att du förmodligen är ny på bloggandet, men du har bara 30 dagar på dig att bli bra på det. För att förkorta din inlärningskurva måste du skriva flera gånger varje dag. Jag rekommenderar mina elever att göra minst 2 inlägg per dag.

Dessa är tjockare än snabb havre, så de behöver mer tid att laga mat. Antingen gammaldags havre eller rullad havre fungerar utmärkt för detta recept. Börja med att mäta upp havre och vätskor. Förhållandet är 1:2. Den vanliga portionsstorleken är ½ kopp havre till 1 kopp vatten, mjölk eller en kombination av båda. Jag gillar att kombinera ½ kopp vatten och ½ kopp mjölk för bästa konsistens. Ställ sedan in i mikron utan lock på (vi vill inte ha några mikrovågsolyckor när vätskan kokar). Mikrovågsugn på hög i 2 minuter. Konsistensen ska vara perfekt. För spishällen använder du fortfarande samma förhållande mellan gammaldags havre till vätska. Men till att börja med bör du koka upp vätskan i en liten kastrull. Sänk sedan värmen till låg. Häll i havren. Låt dem koka tills de tjocknar och absorberar all vätska, rör om ofta.

Fokusgrupper betalar ganska mycket mer per undersökning vanligtvis upp till 250 $. Hur mycket pengar du tjänar beror på hur många webbplatser du går med. Hur många e-postmeddelanden du får på en dag. Du kan tjäna flera hundra dollar dagligen. Se på det så här, om du tar emot och fyller i minst 25 betalda undersökningar om dagen för $10 till $15 vardera, skulle du tjäna allt från $250 – $375 per dag. Med 5 till 15 minuter per undersökning skulle du arbeta var som helst, säg från 2 till 2½ timmar, till lite över 6 timmar varje dag. Om alla dessa undersökningar var från en fokusgrupp som betalade $75 vardera, skulle du ha potential att realisera hela $1 875 per dag. Du kan se potentialen att tjäna pengar på internet genom att delta i betalda undersökningar. Som konsument är din åsikt viktig för företag innan de introducerar en ny produkt eller tjänst på marknaden.

Rör om och låt blandningen vila i minst 5 till 10 minuter innan du använder den. Den slutliga konsistensen ska verka något separerad upptill, med lite lätt kurning. Även om du inte ser en signifikant förändring i utseendet, är syran närvarande och din kärnmjölk bör fungera som den ska. Efter detta förhållande kan du göra exakt så mycket kärnmjölk som du behöver. Tänk på att en matsked motsvarar tre teskedar. Gör kärnmjölk till dina bakverk med detta 5-minutersrecept. Kombinera helt enkelt din valfri mjölk. Vinäger eller citronsaft. Du kan enkelt göra denna kärnmjölk vegan/mjölkfri/nötfri beroende på ditt val av mjölk. Receptet som skrivet ger 1 dl kärnmjölk. Grundförhållandet är 1 matsked vinäger till 1 kopp mjölk; se posten för alternativa avkastningar. 1. Mät upp vinägern eller citronsaften i ett vätskemått. 2. Fyll måttet till 1-koppsmärket med mjölk. Rör om och låt blandningen vila i minst 5 till 10 minuter. Du kommer att se lite lätt separation i mjölken (curdling). Vinägeralternativ: Välj mellan en klar eller nästan klar vinäger, som vanlig destillerad vinäger, äppelcidervinäger, risvinäger eller champagnevinäger. De är alla tillräckligt lika i surhetsnivåer för att fungera bra, och jag kan inte urskilja någon skillnad i den slutliga smaken av bakverket beroende på vilken som används.