Hur man gör Kombucha-te hemma

Häll den fermenterade kombuchan (sila, om så önskas) på flaskor med den lilla tratten, tillsammans med eventuell juice, örter eller frukt du kanske vill använda som smaksättning. Lämna ungefär en halv tum huvudutrymme i varje flaska. Alternativt kan du infundera kombuchan med smakämnen i en dag eller två i en annan täckt burk, sila och sedan på flaska. Kolsyra och kyl den färdiga kombuchan: Förvara kombuchan på flaska i rumstemperatur utom direkt solljus och vänta 1 till 3 dagar för kombuchan att kolsyra. Tills du får en känsla för hur snabbt din kombucha karbonerar, är det bra att förvara det i plastflaskor; kombuchan är kolsyrad när flaskorna känns stenfasta. Kyl för att stoppa jäsning och kolsyra, och konsumera sedan din kombucha inom en månad. Gör en ny sats kombucha: Rengör burken som används för kombuchajäsning. Kombinera förrättsteet från din sista sats kombucha med den färska satsen sockerhaltigt te och häll det i jäsburken.

Samla ditt material innan du börjar. Riv tidningen i remsor på cirka 3 tum långa och lägg sedan åt sidan. Gör sedan din limpasta. För att göra ditt lim ta en skål och blanda en del siktat mjöl med en del vatten (t.ex. 1 dl mjöl och 1 dl vatten, eller 1/2 dl mjöl och 1/2 dl vatten) tills du får ett tjockt limliknande konsistens. Om du tycker att den är för tjock, tillsätt bara lite mer vatten en tesked i taget. Blanda väl med en träslev för att få bort alla stötar. Tillsätt slutligen några matskedar salt för att förhindra mögel. Täck pappersremsorna med limpastan på båda sidor med en pensel – det är bäst att göra detta på en plan och täckt yta, vänd på dem med penseln när du går. Använd fingrarna och placera dina limindränkta remsor en i taget över föremålet du täcker och släta till med din borste för att släppa ut luftbubblor. Upprepa denna process tre gånger för att verkligen lägga upp det. Låt torka. Sedan, när den är helt uttorkad, kan du successivt bygga upp fler lager för att komma till önskad styrka och tjocklek på machen. När allt är helt torrt – det kan ta över natten – måla med två lager emulsionsfärg för att täta det. När den är torr kan du måla den i önskad färg. Topptips: Om du använder ett föremål som en skål för att skapa en viss form, var noga med att smörja in halvan som du applicerar remsorna på med ett mycket lätt lager vaselin, detta gör det mycket lättare att ta bort en gång pappersmachén har torkat. Även om du alltid kan använda en ballong, spräng den bara för att ta bort den.

Den här handledningen lär dig hur du kommer åt mixerfönstret. Ger också en översikt över de verktyg som är tillgängliga från detta fönster. Lär dig dessutom hur du använder ett VSTi-plugin eller ändrar spårfärgen för att enkelt skilja mellan instrument. Denna handledning visar dig hur du blandar ljud, musik och röstinspelningar. Lär dig hur du laddar ljudklipp, justerar volymen på ett spår eller klipp, panorerar klipp och exporterar din finesserade version. Denna handledning visar dig att du enkelt kan göra ett mixtape. MixPad kommer att analysera tempot och volymen för varje klipp, automatiskt ordna klippen och lägga till en liten övertoningsöverlappning mellan varje klipp. Denna handledning visar dig att du enkelt kan göra en mashup med MixPads inbyggda Beat Match Project Tempo-verktyg. Vi visar dig hur du använder ljud från flera källor. Kombinera det på kreativa sätt för att bygga ett nytt spår. Den här handledningen lär dig hur du ändrar hastigheten på ett valt klipp. Lär dig hur du håller tonhöjden konstant när du gör hastighetsändringar. Denna handledning lär dig hur man loopar ljudspår. Att loopa ett spår betyder att ett valt spår kommer att spelas på repetering från början till slut tills paus eller stopp klickas. Den här handledningen lär dig också hur du använder loopinspelningsläget för att utföra flera tagningar samtidigt, och sedan väljer du din favorittagning. Denna handledning lär dig hur du spelar in ett sångspår. Lär dig hur du väljer din inspelningsmikrofon, justerar inspelningsinställningar och lyssnar på andra spår medan du spelar in.

Jag kommer att dela med dig nedan, exakt var du kan upptäcka hur du kan gå tillväga för denna studie. Uppenbarligen borde den här studien vara en trevlig procedur bara för att det är ett ämne du älskar eller verkligen brinner för. Upptäck ett affiliateobjekt. Se till att du studerar föremålet noggrant för att verifiera att det har bra feedback från kunder. ClickBank för info varor om ditt ämne. Skapa en målsida – det finns massor av helt gratis metoder för att göra detta. Se till att du placerar ditt primära sökord i titeln. Självklart kommer du att ha hyperlänkar för dina affiliate-produkter på denna sida med bilder. 6. Studera ditt ämne. Skriv innehållsmaterial till webbsidan. Studera ditt ämne. Skriv innehållsmaterial till webbsidan. Återigen borde det här vara ett trevligt jobb eftersom du har valt ett ämne du brinner för. Nu har du ett föremål tillsammans med en webbplats om ett ämne som du uppskattar. Följande steg skulle vara att låta världen veta om det och att få besökare till din webbplats genom att använda helt gratis tekniker, som skrivmarknadsföring och marknadsföring i sociala nätverk.

Så vad är det för problem som gör att din Windows XP saktar ner under uppstart? Massor av program som körs samtidigt under uppstart. Din dator samlar på sig program när den används, av vilka många startas under uppstart. Om det finns många enskilda saker som behöver initieras av din dator under uppstart är det inte osannolikt att det kommer att sakta ner till en genomsökning. Om detta är fallet för din dator, försök att kolla hur många filer som initieras under uppstart via MSCONFIG-verktyget – klicka på STARTA, tryck på KÖR och skriv MSCONFIG i kommandofältet. Detta bör leda dig direkt till listan över applikationer. Vissa av programmen i den här listan är viktiga för att din dator ska fungera smidigt, ändra inte några av deras inställningar. Vissa gillar till exempel instant messenger-applikationer är dock inte nödvändiga. Ta bort eller inaktivera alla icke-nödvändiga program.