Hur man gör ett tal smidigare

Använd färger med hög kontrast, till exempel vitt och svart, för att se till att allt syns tydligt. Använd stora teckensnitt men skriv aldrig igenom stora bokstäver, eftersom detta är oprofessionellt. Gör dina bilder rena och läsbara. Överväldiga inte din publik med varje ny bild du använder. I förhållande till faktiskt i ditt bildspel, se till att dina övergångar har nått en ganska konstant hastighet. Den vanligaste tiden att investera i en rutschkana är tre till fem minuter. Det är vanligtvis absolut nödvändigt att du inte läser vad du har skrivit på varje bildmening efter mening. Skriften bör vara den allmänna konturen. Det är metoder för att engagera tittarna. Om du tittar på text för skärmen ordagrant, kommer din publik att undra som används för även där, trots allt, de är fullt medvetna om sättet att läsa också. Förhoppningsvis kommer dessa få användbara informationer om att ge ett bildspel att lindra din spänning. Oroa dig inte, alla är rädda för att hålla tal. Nu när du förstår hur man korrekt arbetar med ett bildspel? Ett bildspel är ett utmärkt verktyg för talare. Att vara ett bildspel kommer att vara ett tal, så ett säkerhetssystem skulle vara ett hus. Ett bildspel håller lyssnarna vakna och berikar ett tal. Ett säkerhetssystem väcker sovande husägare när deras hem kommer att brytas in och berikar en fastighet. De 2 kan vara lika på vissa sätt. För ytterligare webbplatser som denna, besök Houston Home Security, eller besök också webbplatsen Dallas Home Security för mer relevant information om detta ämne.

Allt du behöver för att få är deras namn. Deras e-postadress. Inkludera en tydlig beskrivning av vilken information kunder hittar i dina e-postmeddelanden. Du bör e-posta din lista när du släpper nya produkter och tjänster. Att skicka nyhetsbrev regelbundet kan vara en annan bra idé. Det finns tillgängliga programvaror som låter dig anpassa de e-postmeddelanden du skickar till dina prenumeranter och som kan vara ett värdefullt alternativ för dig att använda. Locka kunder att återvända med incitament som rabatter och reor. Slutligen bör du alltid berätta för dina kunder att du uppskattar dem och be dem dela med sig av eventuella åsikter de kan ha. När du förstår din publik kommer du att förstå vad de söker efter. Sociala nätverk är bra för yngre kunder. Titta på vad dina konkurrenter gör så att du kan nå ut till deras publik. För att utvärdera din kundbas, försök att erbjuda en undersökning till dina kunder för att fastställa deras behov och intressen. Se till att din produkt är lämplig för marknadsföring på sociala medier. Om produkterna som du marknadsför är av intim karaktär, kan det hända att dina kunder är mindre benägna att interagera med dig på sociala nätverkssajter där kommentarer kan ses av alla. För att hitta en strategi som fungerar måste du känna till din marknad och prova olika tekniker. Med affiliatemarknadsföring kommer att lyssna på dina kunder och prova olika strategier. När du väl kommit igång är det viktigt att du utvecklar en mängd olika strategier som håller dig i kontakt med din nuvarande kundbas. Det kommer att finnas metoder som du tycker fungerar bättre.

Personligen har jag inget emot om några sönderfaller för att tjockna såsen, men de ska fortfarande vara lösa, snarare än en stärkelsehaltig mos. På vilken notering, släng inte bönkokningsvätskan och ersätt den med färskvatten, som Brobeck föreslår – Gritzer spikar det när han kallar detta "en hemsk idé. Att bönvatten är laddat med bönstärkelse och smak, två saker du absolut vill ha i böngrytan." Du bör dock rinna av eventuellt överskott innan du går vidare till det andra steget: för maximal smak bör bönorna hela tiden vara knappt täckta. När de är klara kan du dock ta av locket och låta såsen reducera. Servera med brunt bröd och pickles, för att vara trogen Brobecks recept, eller "överrostad potatis och med en trädgårdsfräsch sallad", som Yonan rekommenderar för en "true Maine homesteaders' meal". Berätta bara inte för folket i Boston.

En annan bra anledning att göra ryckig är att du kan använda vilken kvalitet av nötkött du än har råd med. Börja med att skära över kornet i remsor. Hur tjockt du skär är ditt val, men tänk på att tunna remsor torkar snabbare och tjocka remsor gör att det blir segt ryckigt. När du har styckat köttet som du vill ha det, marinera i tio timmar i en kombination av Worcestershiresås, sojasås, vitlök, peppar, lökpulver och salt. Nu är detta naturligtvis bara en grundläggande blandning för att komma igång. Du kan marinera nötköttet i vilken krydda du vill. Var modig. Prova något exotiskt! När den nödvändiga marineringstiden har passerat är du redo att torka. Det finns några olika sätt att torka nötköttet på. Först kan du använda din ugn genom att sätta inställningen på varm. Du måste lägga remsorna platt i ugnen på ett galler. Du måste öppna dörren ofta för att släppa ut fukt så att ditt nötkött torkar ut. Normalt tar torkning med denna procedur allt från två till tio timmar. Att bestämma sig för att göra ryckig med en mattorkare är också en bra idé, men naturligtvis måste du köpa en dehydrator som kan hittas i butiker och online. Dehydratorer gör att hela processen går lite snabbare, och du kan fortfarande använda din ugn till annat. Hur vet du när ryckningen är klar? När torkningen är klar kommer köttet att se trådigt och sprucket ut. Ta ut jerkyen ur ugnen eller dehydratorn. Förvaras i blixtlåspåsar. Om du har några små blixtlåspåsar kan du förvara individuella snacks för hela familjen att ta med till skolan, jobbet eller för bilresor.