Hur man gör hemlagat smör i en masonburk

Lär dig hur man gör hemlagat smör på två olika sätt i denna roliga gammaldags aktivitet för både barn och vuxna! Det är lätt att kärna sitt eget smör. Gör din egen kärnmjölk! När vi växte upp i västra USA, firas det mycket av arvet från den amerikanska västern och pionjärarvet som befolkade och utvecklade området till vad det är idag. En av de aktiviteter som vi alltid verkade göra i pionjärfirandet i samhället och i skolan var att göra vårt eget smör. Hemlagat smör kan göras på många olika sätt. En murarburk är en rolig och tillgänglig aktivitet för människor i alla åldrar och kompetensnivåer. Allt du behöver är en burk. Lite tung grädde. För mindre av ett armträning kan du också använda en hand- eller ståmixer. Du kan använda vilken storlek du vill på burken.

Om du inte har tillgång till en Adobe Creative Suite-prenumeration, misströsta inte: det finns mer än ett sätt att GIF en katt. Om du väljer en längre varaktighet i det övre skjutreglaget lägger du till mer tid efter "starttiden" du väljer i det nedre skjutreglaget. Det finns en mängd olika alternativ här. Du kan lägga till text eller förstärka GIF:en med klistermärken, filter eller till och med handritade kommentarer. Jag har inte lagt till något eftersom bebisen får en kroppssmäll av en katt talar verkligen för sig själv. Lägg till hashtags om du vill att folk ska hitta din GIF och dela den brett. Inkludera ditt varumärke och några vanliga relaterade termer i din lista så att det är lätt att söka. Tänk på vad du skulle söka efter om du försökte hitta denna GIF i en hast. Och med det är du klar! För att inkludera GIF i dina inlägg på sociala medier, infoga helt enkelt Giphy-länken eller ladda ner Giphy-filen och bifoga den. Du kan följa samma steg för att ladda upp en GIF som du har gjort själv.

Eco Institution-kursen innehöll en uppsjö av kurser om en mängd gröna ämnen, inklusive att hjälpa husägare med bättre energikällor, alternativa energival och ekologiskt ätande bland annat. Kurshandledningarna var lätta att följa och som skollärare uppskattade jag verkligen kursförfattarnas tillvägagångssätt när det gällde att sammanställa kursen för enkel förståelse för nästan alla som var intresserade av ämnet. Eco Institution-kursen om att utrusta människor med färdigheter. Marknadsföringsverktyg som man skulle behöva för att bli en framgångsrik ekokonsult i sitt samhälle. Att fortsätta i mitt jobb som lärare var viktigt och efter framgångsrik genomgång av Professionell Ekokonsultkurs kommer du att få ett färdighetsbevis och kommer att ha de färdigheter och kunskaper som krävs för att bli frilansande Ekokonsult som en deltidskarriär. Utsikten till en liten investering i kursen var ett enkelt beslut med tanke på att produkten och efterfrågan var perfekt för mig.

Välj ett betalningsbelopp. Tryck på knappen Betala nu. 4. Tryck på ditt bankkonto och välj sedan ett annat bankkonto. 5. Tryck på knappen Tillbaka och autentisera med Face ID, Touch ID eller ditt lösenord för att göra en betalning. 1. Öppna Wallet-appen på din iPhone och tryck på Apple Card. 2. Tryck för att betala. 3. Välj ett betalningsbelopp och tryck på Betala nu. 4. Tryck på ditt bankkonto och aktivera eller inaktivera Apple Cash. 5. Tryck på knappen Tillbaka och autentisera sedan med Face ID, Touch ID eller lösenord för att göra en betalning. Om du inte har ett Apple Cash-konto kan du lära dig hur du skapar ett. 1. Öppna Wallet-appen på din iPhone och tryck på Apple Card. 2. Tryck på Kortsaldo. 3. Rulla nedåt och välj det uttalande du vill visa. Bredvid Betalningar och krediter ser du mängden betalningar och krediter från den månad du valt. Om du vill ladda ner en PDF av uttalandet, tryck på Ladda ned PDF-utlåtande.