Hur man gör ett hönshus genom noggrant övervägande av inblandade aspekter – Fåglar

DE 4 ÄMNEN VARJE LEDARUTBILDNING SKA INNEHÅLLA. Oavsett om du arbetar med ett externt företag eller har i uppdrag att skapa din egen ledarskapsutbildning, föreslår Raw Signal-grundarna att all utbildning omfattar minst fyra specifika moduler. Några av dessa ämnen kanske inte låter som saker du har tagit upp i tidigare lacklustiga ledarutbildningssessioner, men de är nyckeln till att lägga grunden för snabbväxande startups. Målsättning: "Hur sätter du upp mål som företag? Oavsett om det är OKR:er eller strategiska planer på en sida, hur flyter dessa mål från de högre nivåerna ner till de mer juniora nivåerna? Talent management: "Detta är den bit de flesta människor tänk på när det kommer till chefsutbildning – den dagliga personalhanteringen. Saker som 1:1, ge hård feedback, föra karriärsamtal. Organisationsplanering: "I snabbväxande organisationer ber vi ledare att vara aktiva deltagare i att utveckla sina team – och det arbetet tar mycket tid.

Allt börjar med de enklaste ingredienserna. Du behöver gammaldags havre eller havregryn, mjölk, vatten och en skvätt salt. Det är de enda 4 ingredienserna du behöver för att göra havregryn. Det finns 3 typer av havre där ute. Snabbhavre: Det här är mer fin havre som kan tillagas riktigt snabbt. Du kan säkert använda dem, men jag rekommenderar dem inte eftersom de är mer bearbetade i allmänhet och sparar bara en extra minuts tillagningstid. Steel Cut Oats: Detta är hela havren, orullad och obearbetad typ. Dessa tar längst tid att tillaga och behöver minst 20 minuter på spishällen. Se även till att kolla in min handledning om hur man lagar stålskuren havre. Gammaldags havre eller rullad havre: Mellan den snabba havre och stålskurna havre hittar du gammaldags eller rullad havre. De är ganska lika, men de rullade är lätt rullade/pressade, vilket gör dem mer bearbetade.

Recensionen måste också vara ärlig eftersom den gör att du kan få respekt och förtroende från dina besökare. Om du vill säkerställa att din recension är så effektiv som möjligt som tillverkaren skickar du en demonstrationsenhet så att du kan se till att din produkt är opartisk och okomplicerad. Lär dig av andra: Om du Googlar din nisch kan du se vem som säljer vilka Amazon-produkter och sedan lära dig av de människor som är framgångsrika. De högst rankade webbplatserna i Google är ofta de som konverterar högst och du bör studera allt de har gjort: deras webbplatsdesign, deras recensioner, deras copywriting, etc. Det är inte samma sak som att stjäla; i det här fallet utvärderar du helt enkelt dina konkurrenter så att du kan överträffa dem. Du kommer att kunna lära dig av deras styrkor såväl som av deras svagheter. Deras misstag genom att bara göra en liten bit av läxor.

Fast egentligen gör ugnen det mesta av jobbet. Låt oss börja med den enkla biten. Tidiga omnämnanden tenderar att vara ganska ospecifika när det gäller vilken sort som ska användas, även om vita ärtor och marinblå bönor dyker upp i några exempel. Joe Yonan, som inkluderar sin egen version av "ett gammalt Vermont-familjerecept" för bakade bönor i New England i sin bok Cool Beans, föredrar "Jacobs boskap eller andra fylliga, krämiga bönor, som…". Föga överraskande är de ganska utbytbara efter så lång tid i ugnen, så använd det du har till hands. Frågan om förberedelser är en mer intressant fråga. De flesta skribenter blötlägger bönorna i kallt vatten före användning, så när jag ser att Yonan hoppar över det här steget är jag så nervös att jag kontaktar honom på Twitter för att kontrollera att jag inte har missat något. ". Detta beror tydligen på att tångens "natrium- och kaliumjoner byter plats med mineraler i bönorna för att skapa en slätare, krämigare konsistens".

Smaka av med salt, efter smak, om du inte fortsätter med ett annat recept som skrivet. Serveringsförslag: Jag älskar att röra en klick olivolja. Vitlöksklyfta till varm quinoa för extra smak. Andra alternativ inkluderar hackad färsk spenat eller ruccola, eller masserad grönkål. Förvaringsförslag: Överbliven quinoa håller sig väl, kyld, i 4 till 5 dagar. Se till att den har svalnat till rumstemperatur innan du täcker och kyler. Vänta, vad är quinoa? Om du inte har stött på quinoa än, är det en pseudocering som växer nära Anderna i Sydamerika. Med pseudocereal menar jag att det är spannmålsliknande, men det är tekniskt sett inte ett gräs som vete. Quinoa uttalas KEEN-wah, även om min pappa gillar att reta mig genom att kalla det queh-NO-ah. Quinoa är mycket näringsrikt – den är full av fibrer, protein, vitaminer och mineraler, inklusive mangan, magnesium och folat. Quinoas hälsofördelar är verkligen för långa för att listas här, men nyckelpunkten är att quinoa är anmärkningsvärt tätt i näringsämnen och värt att inkludera i din kost.