Eco Consulting Affärsmöjligheter

Som lärare och konsument intresserad av en grön och hållbar livsstil har jag ofta funderat på vad som gör ett hem grönt och vilka typer av grön utbildning som finns. Så jag gjorde en del efterforskningar och hittade Eco Institution som erbjuder människor en onlinekurs i hur man hjälper människor i deras område att leva en mer hållbar livsstil och hur man gör sina hem energieffektiva. Deras ekokonsultkurs är fantastisk och företaget bakom kursen leds av Kevin Hopkins som var en tidigare rådgivare i Vita huset för den gröna rörelsen. Eco Institution erbjuder en omfattande miljöutbildning online för att bli en ekokonsult i ditt lokala samhälle. Efter diskussioner med min man och familj bestämde jag mig för att gå vidare och gå kursen Eco Institution som tog mig cirka 3 veckor. Jag gillade kursen, strukturen och läroplanen, allt som vida överträffade mina förväntningar.

För att göra den faktiska konverteringen måste du fortfarande följa guiden för att bygga korrekta solpaneler. Efter uppföljning är inte alla hem lämpliga för konvertering av solpaneler. Bor du till exempel i en bostadsrätt har du inte ytan för solpaneler. Dessa saker är alltid bra att veta. Dessutom skulle ett paket som lär dig hur du konverterar ditt hem med hjälp av solpaneler vara ett bra sätt att minska eller ännu bättre bli av med elräkningen. Faktum är att om du installerar det rätt kommer du sannolikt att generera mer energi än du använder, och elbolaget kan behöva betala dig för den kraft du genererar. Detta är dock en juridisk fråga som ska skötas av andra myndigheter. Slutligen bäst av allt, om du väljer rätt metoder för att konvertera ditt hem med hjälp av solpaneler kan det göras till en mycket billig kostnad för dig.

Kärnmjölk fungerar på samma sätt som gräddfil eller yoghurt, som är tjockare odlade mejeriprodukter. Eftersom kärnmjölk är tunnare, använder jag vanligtvis ungefär två tredjedelar av den kopp kärnmjölk i stället för en kopp gräddfil eller yoghurt. Idag pratar vi om syrad kärnmjölk, eller mjölk med tillsatt syra (vinäger eller citronsaft) så det fungerar som kärnmjölk. Detta är den perfekta ersättningen för dina bakprojekt när du inte har kärnmjölk till hands. Jag älskar att använda detta trick eftersom det räddar mig från att köpa kärnmjölk, eftersom jag aldrig tycks förbruka en hel flaska i tid! Denna metod är också bekväm om du följer en mejerifri eller vegansk kost, eftersom du kan göra kärnmjölk med vilken typ av mjölk som helst. För att göra kärnmjölk mäter du bara upp vinägern eller citronsaften i en vätskemätkopp. Fyll koppen med mjölk upp till 1-koppslinjen (så ja, du kommer att använda bara en liten bit mindre än 1 hel kopp mjölk).

Skölj under rinnande vatten i minst 30 sekunder. Skölj quinoan: Häll quinoan i ett finmaskigt durkslag. Skölj under rinnande vatten i minst 30 sekunder. Dränera väl. Detta steg tar bort eventuell bitterhet på utsidan av quinoan (orsakad av naturligt förekommande saponiner). 2. Kombinera den sköljda quinoan. Vatten i en kastrull. Blanda den sköljda quinoan. Vatten i en kastrull. Koka upp blandningen på medelhög värme och sänk sedan värmen lite för att bibehålla en svag sjud. Koka tills quinoan har absorberat allt vatten, cirka 10 till 20 minuter (små mängder quinoa kommer att vara klar närmare 10 minuter, större mängder mellan 15 till 20). Sänk värmen allt eftersom för att bibehålla en mjuk sjudning. 3. Ta av grytan från värmen, täck över och låt quinoan ånga i 5 minuter. Detta steg ger quinoan tid att öppna sig i små lockar, så den är fin och fluffig. Ta bort locket. Fluffa quinoan med en gaffel.