Šta su GPS aplikacije i kako ih instalirati

Ocijeni tekst
(1 Glas)

 Gotovo svi mobilni telefoni koji su novijeg datuma posjeduju mogućnost i podršku za GPS navigaciju, odnosno Global Positioning Syytem. Veoma često uz nove telefone dolazi i instalacija, ali njen problem je što je najčešće neupotrebljiva, i najčešće zahtijeva bazu podataka koja se naplaćuje.

nAVI

iGO, Primo ili Navigon su aplikacije su navigaciju koje se koriste GPS signalom, a ono što je veoma bitno, jeste da se njihova upotreba ne naplaćuje. Igo aplikacija u svom meniju ima glasovnu navigaciju i na srpskom jeziku, doksa Navigon aplikacijom možete da birate između hrvatskog ili engleskog jezika.

Jedna od najboljih karakteristika ovih aplikacija jeste da prilikom njihovog instaliranja dobijate aktuelne najnovije mape bilo da je riječ o regionu ili Evropi, cijelom svijetu, u zavisnosti od vaših potreba. Dakle, bilo kakve promjene, nazivi ulica, i sl, ove aplikacije u potpunosti pratu, pa tako ne postoji rizik da se javi greška. Ova aplikacija ima još jednu prednost, a to je opcija koja može da se instalira, a sa kojokm dobijate spisak kamera za kontrolu saobraćaja. Ova aplikacija vas svaki put upozorava kad se približite nekoj od njih.

Ovu instalaciju podržavaju svi telefoni koji imaju Android operativni sistem, bez obzira na proizvođača – Samsung, HTC, LG, Lenovo, Sony, Motorola, Alcatel, ZT, itd. Takođe, instaliranje ove aplikacije moguće je i na svim iPad, iPod i Apple iPhone uređajima.

GPS navigacija, tipovi i vrste koje ćete upotrebljavati zavise direktno od vaših potreba. Bez obzira da li vozite automobil, bicikl, šetate, trčite, i sl, možete biti bezbrižni uz GPS navigacije, tako da u svakom trenutku znate gdje se nalazite. I ne samo to, uz navigaciju dobijate i mnoštvo drugih informacija, poput trenutne brzine, pređenih kilometara, srčanog ritma, utrošenih kalorija, itd.

 

Kako instalirati IGO navigaciju na telefon

Copy paste fajla prikačenog uz instalaciju:

iGo My Way 8.4.3 sa mapama Evrope

Uputstvo:

1. Izaberite aplikacijski fajl koji odgovara rezoluciji vašeg telefona

2. Instalirajte i NEMOJTE DA GA POKRENETE!

3. Kopirajte iGO fasciklu na sd karticu

4. Izbrišite LICENCE fasciklu i zamijenite je sa drugom koja se nalazi u Installer fascikli

5. Pokrenite iGO aplikaciju i konfigurišite

NA

Sretan put!


 

 

 

Poljednji put uređeno utorak, 30 novembar 1999 00:00

Više iz ove kategorije: « Kako pravilno učiti
Ana Savić

Ana Savić

Ana je  blogerka i autorka iz Beograda. Uživa u pisanju i kreativnim poslićima. Trenutno radi kao freelancer za brojne websajtove. Smatra da i posao mora biti zadovoljstvo i da se svemu mora prići sa ljubavlju. Voli putovanja, DIY (uradi sam), stripove i knjige, te naučnu fantastiku. Anu možete pratiti ako je dodate na Google+.

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Pratite nas i na Fejsu