Ana Savić

Ana Savić

Ana je  blogerka i autorka iz Beograda. Uživa u pisanju i kreativnim poslićima. Trenutno radi kao freelancer za brojne websajtove. Smatra da i posao mora biti zadovoljstvo i da se svemu mora prići sa ljubavlju. Voli putovanja, DIY (uradi sam), stripove i knjige, te naučnu fantastiku. Anu možete pratiti ako je dodate na Google+.

Website URL:

Kako urediti lođu ili terasu?

nedelja, 15 januar 2017 21:20
lođa 1Ograničen prostor u modernom društvu postao je čest slučaj, što zbog prenaseljenosti, što zbog finansija, kao i mnogih drugih razloga. Zbog ovakvih uslova, svaki kvadrat je dobrodošao, pa se veoma često lođe i balkoni preuređuju u stambeni prostor.

Kako odabrati garažna vrata

četvrtak, 05 januar 2017 22:35
vrataGaražna vrata veoma često biraju se bez posebnih merila, a ona iako ne predstavljaju deo enterijera, ipak su u prvom planu, jer eksterijer ostavlja onaj prvi utisak. Pametnim izborom garažnih vrata, kako u funkcionalnom, tako u estetskom smislu, postićete rezultat koji će se zasigurno odraziti na celokupni dizajn vašeg doma. Vrata moraju da budu praktična, funkcionalna, ali i moderna i atraktivna. Njena osnovna uloga je da zaštiti automobil, ali je podjednako bitan i estetski efekat.

Biograd na Moru - gradić sa dušom

ponedeljak, 26 septembar 2016 18:04

bio naslBiograd na Moru, hrvatski kraljevski grad iz 11. vijeka, danas je poznata i popularna jadranska destinacija. Smješten u središnjem dijelu jadranske obale između uvala Soline i Bošana, na 30 km udaljenosti od Zadra i 48 km od Šibenika. Sam centar grada nalazi se na poluostrvu, a sa obala ovog mjesta pruža sepredivan pogled na poznati Pašmanski kanal, kao i ostala obližnja ostrva, čija je uloga bitna jer Biograd na Moru štite od jakih vjetrova. 

Kako napraviti nameštaj od YTONG univerzalnih ploča

četvrtak, 21 april 2016 20:30

mult2Oduševljenje enterijerima iz časopisa ili sa web stranica, veoma često u nama rađa razne ideje kojima možemo da upotpunimo i iskoristimo životni prostor. Iako je za to neophodno planiranje budžete, ali i preuzimanje rizika, YTONG Univerzalne ploče za ovakve ideje odlično su rešenje. Ujedno, mogućnosti za oblikovanje sa ovim materijalom su neiscrpne, tako da otklonite svaku sumnju u moguću pogrešku.

Šta je ekcem?

petak, 18 mart 2016 12:26

ekcEkcem je kožno oboljenje koje je jedno od najučestalijih kada je reč o kožnim bolestima, a njegova učestalost povezuje se sa industrijskim zemljama, pa ga možemo nazvati i bolešću modernog društva. Razlog je jasan – ova bolest kože javlja se kao posledica veće izloženosti zagađenjima i različitim hemijskim supstancama, koje na kožu mogu da deluju kao iritansi i alergeni. Isto tako dokazano je to i posledica razvoja imunog sistema dece u sredini u kojoj se javlja manja izloženost infektivnim agensima, te da je rezultat učestalosti manja kada je reč o alergijskim bolestima u sredinama u kojima postoji veća učestalost crevnih virusnih i bakterijskih infekcija u detinjstvu.

Transformacija koja će vas oboriti s nogu!

ponedeljak, 08 februar 2016 22:08

facaNisam znala kako da riješim ovaj problem, a onda sam se dosjetila, i sav haos oko mene je nestao. Pratite nas u ovoj zadivljujućoj transformaciji!

Kako učiniti da obuća ne propušta vodu

subota, 06 februar 2016 11:05

iznTo što je uradila, njega je šokiralo. Za samo par minuta bilo je drugačije. Kada se i sami uvjerite u to, poželjećete isto da uradite. Kao i ja!

Zvuči neverovatno?! Kako smršati uz “zimsku hranu”?

sreda, 03 februar 2016 10:40

tursKako su zimski meseci vreme u kojem se manje krećemo, više jedemo, a pritom kaloričnu hranu, najčešće se desi da sa kojim kilogramom viška dočekujemo proleće.

Ipak, hrana u kojoj uživamo ne mora da bude prepreka našem dobrom izgledu, jer štaviše, ona nam može biti “saradnik” u gubljenju kilograma. Zvuči kao nemoguća misija? Uz naše savete, izgledajte dobro i u zimskim mesecima, i razbijte stereotipe o zimskoj ishrani. Izgledom, naravno.

Dunja – jesenja kraljica

ponedeljak, 14 decembar 2015 11:30

dunjaJesen je stigla, dunjo moja!

Dunja je voćka čija vrednost mnogima nije poznata, iako je na našim prostorima veoma dostupna. Bilo da je koristite svežu, kuvanu ili pečenu, njena blagotvorna dejstva na zdravlje čoveka su višestruka. Čaj od semenki dunje umiruje, pomaže kod nesanice, te čini dah svežim, a preporučuje se kod upale sluzokože probavnih organa.

Povezivanje računara i smart telefona putem mobilnih aplikacija

četvrtak, 15 oktobar 2015 16:26

aplDa li ste jednom došli u priliku u kojoj vam je neophodno da povežete računar sa pametnim telefonom, a da pritom niste imali USB kablove ili web servise koji služe za sinhronizaciju podataka? Naravno, ova situacija se veoma jednostavno rješava, jer postoje vrlo jednostavne aplikacije koje veoma brzo prevazilaze ovaj problem. Jedino što je neophodno jeste da aplikacije skinete sa Google Playa ili App Store-a.

Strana 1 od 14

Pratite nas i na Fejsu