Veze & Porodica

Veze & Porodica

Kako prepoznati onog pravog – 9 stvari koje vam nikad pravi muškarac neće uraditi

parU narednom tekstu možete da pročitate devet situacija u koje vas pravi muškarac neće dovesti. Svi primjeri odlični su pokazatelji da li stvari štimaju u vašem odnosu ili ima onih koji govore drugačije. Kako to obično biva kada su u pitanju osjećanja, zaboravimo na razum i teško prepoznajemo stvari koje nisu dobre. Ako u tekstu ipak prepoznate ponašanje vašeg muškarca, vrijeme je da mu okrenete leđa i zaista pronađete onog koji umije da voli i poštuje. 

Kako voleti

ljubavnaskovnaLjubav se izražava kao delovanje i doživljava kao osećaj. Ipak, ljubav je teško objasniti i, čak i najveći romantičari, poput mene, nemaju dovoljno bogat rečnik da definišu ljubav. Ljubav ima neverovatnu moć da obuhvata tako širok obim emocija - ona obuhvata suosećanje, toleranciju, izdržljivost, podršku, veru, odlučnost i mnogo više.

Nekoliko načina da osvježite dugu vezu

vezAkJedva da partneru poželite dobro jutro? Zaboravili ste šta to znači biti zaljubljen? Imate osjećaj da vaša veza sa partnerom traje s t o lj e će? Ne brinite se. Malo sam istraživala, a pomalo vođena i ličnim iskustvom, otkrila sam nekoliko čudnovatih načina da oživite vašu vezu. Rado ću ih podijeliti sa vama.

Kako znati da li vas osoba potajno voli

veziceOsoba koja vas potajno voli ponašati će se drugačije u vašoj blizini. Njen obrazac ponašanja će se razlikovati od uobičajenog, čak i ako se radi o gotovo neprimjetnim promjenama u ponašanju.

Kako iznenaditi devojku

devojkaNije bitno da li ste u vezi sa vašom devojkom par meseci ili nekoliko godina, uvek se trebate truditi da je učinite sretnom. Svi volimo iznenađenja, pa vam donosim par trikova kako da pokažete devojci koliko vam je stalo.

Kako lečiti ljubomoru

ljubimoraDa li dečko koji vam se sviđa provodi mnogo vremena flertujući sa drugim devojkama? Da li je vaš najbolji prijatelj počeo da provodi manje vremena sa vama i da vas ignoriše? Ukoliko ste se našli u jednoj od ove dve situacije, normalno je da osećate ljubomoru, mada vam ona neće doneti ništa dobro. Evo nekoliko saveta kako lečiti ljubomoru.

Vratite romantiku u spavaću sobu

romantikaSvi volimo, trebamo i zaslužujemo promenu u spavaćoj sobi. Zbog svakodnevnih obaveza, često zanemarujemo značaj romantike i zaboravljamo činjenicu da je ona prva stepenica ka nežnostima u spavaćoj sobi.

Kako preboleti bivšu devojku?

prekid vezePre ili posle, morat ćete krenuti dalje nakon prekida sa devojkom. U tekstu koji smo pripremili za vas, možete pročitati nekoliko saveta, koji će vam pomoći da prebrodite prekid veze.

Savjeti za savršen izlazak

vezeU kratkim crtama, donosimo nekoliko savjeta za dečke o tome kako se ponašati na izlascima. Nadamo se da će vam saveti biti od koristi i da će vam svaki izlazak sa vašom devojkom biti poseban i nezaboravan.

Kako devojka treba da se ophodi prema svom dečku?

muskarciDevojke, da li se često zapitate da li se ponašate prema svom voljenom dečku pravilno i da li mu iskazujete dovoljno poštovanja? Iako veliki broj vas misli da se prema svojim momcima ophodite na dobar način, sigurni smo da se ponekad dogodi da propustite nešto o čemu niste ni razmišljale.

Kako se ljubiti - Savjeti i trikovi za bolje ljubljenje

ljubljenjeNeki kažu da je ljubljenje umjetnost i zaista, ukoliko želite ostaviti dobar dojam na partnera, dobro će vam doći savjeti o tome šta je dobro ljubljenje a šta nije. Ljubiti se nije lako i morate biti svjesni da postoje razni trikovi koji će poboljšati vašu tehniku ljubljenja. Pročitajte par osnovnih trikova o tome kako očarati partnera poljupcem.

Kako mu pokazati da mi se sviđa

ljubav sviđaZaljubljeni ste u momka iz škole ili poznanika, a ne znate kako da mu to date do znanja? Niste sigurni da li on osjeća isto i da li bi on nešto više ili u vama vidi samo poznanika ili prijatelja? Bilo kako bilo, ukoliko ste spremni da mu pokažete da vam se sviđa i da vas primjeti, nudimo vam savjete kako da mu pokažete svoja osjećanja. Ali zapamtite, ne možemo savjetima utjecati na mišljenja i osjećanja drugih, nego pomoći vama da izrazite svoja.

Strana 1 od 2

Pratite nas i na Fejsu