Praznici & Proslave

Praznici & Proslave

Praznici i proslave su različiti širom planete. Ovdje možete naći savjete o tome kako pripremiti proslavu bez problema i stresa...

Uskršnja jaja - nekoliko načina za bojenje

jaja1Pored tradicionalnih načina bojenja jaja, kao što su sa listovima djeteline, ili neke druge trave, bojenje u ljusci luka, i sl, postoje i mnogi drugi koji ponekad dobro dođu za promjenu i sa kojima možete da napravite prava mala umjetnička djela. Izaberite neki od njih i uživajte u sopstvenim kreacijama.

Kako napraviti 3D čestitku za 8. mart

Cestitkaaa naslČestitka koju vam predlažemo da napravite, veoma je jednostavna i lijepa, a mogu da je izrade i djeca predškolskog uzrasta. Pritom, pored toga što može da bude korisna, onima koji je izrađuju pružiće užitak i zabavu. 

Kako dekorisati sto za novogodišnje praznike

ngPribližavaju se novogodišnji praznici, pa je dekorisanje stola jedan od bitnih elemenata koji doprinosi prazničnoj atmosferi i udobnosti. Bez obzira koji stil birate prilikom dekorisanja stola, bitno je da boje u cijelom ambijentu budu koordinirane i usklađene.

Ideje za novogodišnje frizure i make up

ovoDrage moje dame, pošto je novogodišnja noć blizu, donosim vam nekoliko ideja o frizurama i načinu šminkanja, inspirisanih poznatim holivudskim zvijezdama. Novogodišnja noć je savršeno vrijeme da zasijate u punom sjaju i, da ne duljim previše, evo nekoliko prijedloga. 

Ideje za romantične novogodišnje poklone za njega

box-of-chocolates.5960502 stdNova godina je pred vratima, a sigurno se mnoge od vas ovih dana u dilemi šta pokloniti suprugu/momku kao novogodišnji poklon. Verovatno ništa ne može zaseniti romantičnu večeru iznenađenja uz dobar šampanjac i domaće kolačiće, ali ruku na srce, mnoge od nas nisu u stanju ovu ideju sprovesti u delo, što zbog toga da je celi proces pripreme teško držati u tajnosti, što zbog toga što jednostavno nemamo gde pripremiti večeru iznenađenja. 

Kako napraviti novogodišnji ukras za jelku od starih sijalica

4006518 284854 bulbsCCDsmall2Novogodišnje praznike sa nestrpljenjem iščekujemo, a kićenje jelke i pripremanje novogodišnjih ukrasa je ono što većinu posebno raduje, naročito decu. Stoga, donosim vam zanimljivu ideju za novogodišnje ukrase za jelku, koje možete napraviti sami, uz vrlo malo truda i novca.

 

 

 

 

 

 

Kako napraviti praznični vijenac od novogodišnjih kugli

3Bliže se novogodišnji praznici i krajnje je vrijeme da vaš dom obučete u svečano ruho. Stoga vam donosim zanimljivu ideju kako da napravite vijenac od novogodišnjih kuglica, kojim možete ukrasiti vaše prozore, portale ili zidove. 

Dekoracija salvetama i postavljanje stola

saBrz život, konstantna trka sa vremenom i obilje brze hrane kupljene negdje uz put smanjili su naviku ljudi da jedu kod kuće za porodičnim stolom. Nekada je ručak bio centralni događaj u svakom domaćinstvu i nije bio samo prilika da se zadovolji potreba za hranom. To je bila prilika za razgovor, za zajedništvo i druženje. Znalo se gdje ko sjedi i sve je ličilo na neki svakodnevni, mali ritual kome su prisustvovali članovi jedne porodice. A onda su se vremena promijenila, trpezarijske stolove zamjenili su štandovi sa brzom hranom, a društvo uz ručak sada nam prave televizori i računari. Mnogi su izgubili osjećaj za uživanje u hrani a da i ne pominjemo običaj serviranja i postavljanja stola za svoje namilije.

Još neke tehnike farbanja jaja

jaja farbanje uskrsVreme je za proslavu Vaskrsa i pored svih kulinarskih čalorija prava domaćica će svoje umeće najbolje pokazati u obojenim jajima koja su izložena pogledima na trpezi.

Dekoracija stola papirnatim salvetama

dekoracija papirnim salvetamaDrage dame, bliži se vaš praznik, Dan žena. Sigurno očekujete mnogo lijepih iznenađenja od svojih najmilijih. Red je da i vi iznenadite njih. Vjerujem da će svaka od vas pripremiti ručak večeru ili neki ukusan slatkiš za svoje najdraže

Čestitka za Valentinovo u obliku poljupca

Cestitka za valentinovoRazmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za predstojeći Dan zaljubljenih, skupljate novac i obilazite sjajne izloge u nadi da ćete iznaći poklon koji je dovoljno pristupačan, a opet tako idealan za osobu koju neizmjerno volite.

Novogodišnja i praznična dekoracija stola

dekoracija stolaBrzo hita vrijeme, uskoro se sprema doček Nove godine i svečana večera u vašem domu. Ta gozba trajaće cijelo veče, druženje do kasno u noć i možda naredno jutro. Uspjećete da spremite sva predjela i glavna jela, deserte, okitite jelku i pokupujete poklone, međutim da li ste razmišljali o završnici, načinu i mjestu gdje ćete to sve predati i pokazati.

Strana 1 od 2

Pratite nas i na Fejsu