Moda stil i lična njega

Moda stil i lična njega

Radite na sebi. Želite originalan i moderan izgled. Ovje možete pronaći mnoštvo ideja koje možete sprovesti sami.

Kako učiniti da obuća ne propušta vodu

iznTo što je uradila, njega je šokiralo. Za samo par minuta bilo je drugačije. Kada se i sami uvjerite u to, poželjećete isto da uradite. Kao i ja!

Kako napraviti domaći sapun od kozjeg mleka i glicerina

 

sapun nasl

Sapun koji proizvedete sami, pritom od domaćih i zdravih sastojaka, sigurno će biti mnogo bolji od onoga koji birate sa polica, a čije je poreklo hemijska industrija. Izdvojite malo vremena i volje, uštedite svoj budžet i napravite sopstveni sapun.

Domaći sapun je prirodni proizvod koji se proizvodi veoma jednostavno i brzo, a pritom ne sadrži nikakve štetne sastojke poput konzervansa, boje, aditiva, veštačkih mirisa, i sl.

Savjet za dame - kako se obući u skladu sa figurom

oblikSvi mi se trudimo da budemo drugačiji, posebni, jedinstveni i neponovljivo (što prema našoj „unutrašnjosti“ i jesmo, ali naše tijelo ipak može da se posmatra kroz četiri tipična oblika. Saznanje o sopstvenom tipu tijela i prepoznavanje figure, olakšava nam i odijevanje. Prateći ovaj tekst, saznajte to i sami.

Kako da napravite domaće tečno sredstvo za pranje veša

vešDa biste sami napravili tečno sredstvo za pranje veša neophodno vam je minimalno materijalnog ulaganja i vremena. Za nekih 10-ak minuta i samo 0.5e, dobićete odlično sredstvo za pranje veša koje dobro pere, veš čini mekanim, ne zahtijeva posebno ispiranje, ne iritira kožu, ne zagađuje okolinu...Da li je potrebno više?

Odvojite malo vremena i napravite ovo jeftino i efikasno sredstvo. 

Kako da izbijelite zube na prirodan način

 

zubinaslovnaPostupak izbjeljivanja zuba uglavnom je veoma skup postupak, osim ako to ne činite po sopstvenom receptu od sastojaka koje imate u kuhinji. Izaberite jedan od ponuđenih i uvjerite se u njihovu učinkovitost.

Kako koristiti ajlajner - tajne vrhunskih šminkera

ajlajner naslovnaAjlajner kao neizostavni dio kozmetike može da bude vaše najbolje sredstvo za uljepšavanje, ali njegovo pogrešno nanošenje tako može upropastiti cjelokupni utisak. Za njegovo jednostavno i brzo nanošenje treba ipak malo iskustva, ali isto tako postoji i nekoliko načina da ga nanesete. Da biste bili sigurni da ga pravilno nanosite poslužite se sljedećim trikovima, te tako istaknite oči, jer one su ipak ogledalo duše.

Čarobna maska za rast i njegu noktiju

noktiSvi smo veoma često u potrazi za jednostavnim i brzim načinom koji može da nam pomogne kada je u pitanju naše zdravlje, ali i ljepota. Maslinovo ulje dokazano djeluje blagotvorno i ljekovito kada je u pitanju ljudsko zdravlje, a ovo još jedan od primjera koji to potvrđuje. 

Kako sami da napravite „dupli“ šal

salŠal je modni detalj koji zasigurno utiče na cjelokupni utisak, a sa njim odjevne kombinacije mogu idealno da se upotpune. Kako je još uvijek hladno vrijeme, i kako šal možemo da nosimo dugi period, tako će ovaj prijedlog biti dobra ideja da uz malo truda osvježite svoj stil. 

Kako biti „in“ - frizure – top trendovi u 2015.

brondeOmbre efekat je bio hit u 2014. godini kada su u pitanju frizure, a ove godine kao top trend najavljuje se tzv. farbanje „ili-ili“. Ova frizura podrazumeva prirodne pramenove koji treba da izgledaju kao da su nastali pod delovanjem sunca, odnosno kombinaciju smeđih i plavih, zlatastih nijansi. Pored ove inovacije, 2015. godina biće prepoznatljiva po još nekoliko trendova kada je u pitanju kosa.

Kako njegovati kožu zimi

njegaZima je godišnje doba kada je koža izložena niskim temperaturama i vjetru, pa zbog toga čak i ona najzdravija traži dodatnu njegu i zaštitu od spoljašnjih uticaja. Uz malo truda i nekoliko lako dostupnih sastojaka, možete da obezbijedite sebi zdravu, lijepu i baršunastu kožu i u zimskim uslovima. 

Sock bun hair – punđa uz pomoć čarape

pundaaaVisoka punđa je trenutno jedna od najpopularnijih frizura u svijetu. Možemo je vidjeti gotovo svuda, kako na poznatim holivudskim ličnostima, tako i na ulici, na poslovnim ženama, studentkinjama, i sl. Sock bun hair, ili punđa koja se pravi uz pomoć čarape, jednostavno je odlična za sve varijante, bilo da želite izgledati elegantno, casual, ili glamurozno, efekat neće izostati.

Kako vratiti prirodnu boju kose

kosa 1Farbanje je u savremenom društvu postalo trend, pa tako farba za kosu odavno nije samo način prikrivanje sijedih ili sredstvo putem kojeg se naglašava prirodna boja kose ili osvježava. Trend mijenjanja boje kose rezultat je diktiranja stilista kako u obliku, tako i u boji kose. 

Strana 1 od 5

Pratite nas i na Fejsu