Kultura & Društvo

Kultura & Društvo

Kultura življenja i odnosi u društvu važan su segment života. Kako se ponašati u raznim životnim situacijama i kako unaprijediti sopstvenu kulturu za vas misli online magazin Uradi sam.

Kako pozivati i primati goste po bontonu

pozvati gosteAko imate mali stan i samo jednu sobu u kojoj provodite sav život u kući, ne treba zbog toga da se odreknete mogućnosti da pozovete one koje želite da vidite u svojoj kući kao svoje goste. I takva soba se može sa malo truda i ukusa preurediti po danu u veoma prijatnu sobu u kojoj možete primiti goste.

10 stvari koje ne treba raditi u "uradi sam" prodavnicama

U ovim zimskim danima malo humora nije na odmet. Stoga uradi sam team je odabrao za vas ovaj video. U njemu cete naci 10 stvari koje ni pod koju cijenu nemojte napraviti u prodavnicama materijala koje obično posjećujete kada nabavljate materijal za svoje uratke.

Sretna nova godina - sve o proslavi i čestitnju

cestitka_uradi_samU vrijeme sms poruka i elektronske pošte, tradicionalni način čestitanja Nove godine slanjem čestitki polako izumire. Međutim, ukoliko želite da čestitate praznik nekome sa kime ste zaista bliski učinite to po starom običaju - slanjem originalne čestitke. Na taj način možete pokazati svoju originalnost i maštovitost. 

Pratite nas i na Fejsu