Biznis

Biznis

U ovoj kategoriji ćemo za vas obezbijediti tekstove o poslovanju, biznisu i svim temama koje su srodne za to područije. Nađite neke smjernice koje vam mogu pomoći da pronađete ill unaprijediti posao.

10 tipičnih pitanja na intervjuima i kako na njih odgovoriti

intervjuVeć smo pisali o tome kako na razgovorima za posao većina poslodavaca postavlja ista ili slična pitanja. Sada vam nudimo savjete i prijedloge kako da na njih uspješno odgovorite i zadivite vašeg poslodavca.

Izbjegnite najčešće greške na razgovoru za posao

intervju za posaoIntervju za posao nezaobilazni je dio svakog procesa zaposlenja. Biografija vam uveliko pomaže da dođete do razgovora sa poslodavcem a intervju je taj koji vas dovodi do posla. Zapamtite, poslodavac ne bira samo biografiju već i osobu za buduću saradnju a vaš cilj je da ga impresionirate i ubijedite da ste baš vi savršena osoba za posao. Pročitajte neke od najčešćih grešaka prilikom razgovora za posao i naučite kako ih izbjeći.

Kako izabrati knjigovođu - knjigovodstveni servis

knjigovodjaČim ste se odlučili da ozbiljno krenete sa poslom, vreme je da sebi nađete dragocenog poslovnog partnera/ knjigovođu. Bilo da se bavite prodajom, distribucijom, otvarate zanatsku radnju ili ugostiteljski objekat, dobar knjigovođa omogućiće vam da se posvetite svom poslu dok će on voditi brigu o papirima.

Zarada skraćivanjem linkova

5_dolara

Svjesnimo da je danas jako teško zaraditi novac. O zaradi na interentu govori se kao nečemu što je gotovo nemoguće i nešto što je laž. Međutim, dragi naši posjetici, jedina laž je da se ne može zaraditi na interentu. Tri moja druga zarađuju preko 2500$ mjesečno iz udobnosti sopstvenih kuća. No da bi došli do tog novca Treba se nekada i potruditi i učiti. No dosta priče da pređemo na stvar. 

Kako da zaradite novac koristeći MSN

zarada_preko_msn-aVećina nas koristi MSN kao sredstvo komunikacije. Takođe u čitavom svijetu mnogi koriste MSN kao sredstvo komunikacije kao i Bing pretraživač. Kako zaraditi provodći vrijeme na interentu i zapravo razviti posao iz udobnosti vaših domova. Da bi zaradili na MSN morate naći proizvod koji se zaista mnogo prodaje, i koji je na neki način hit (npr kao što je to bio iphone ili sl). Potrošači, potencijalni kupci su u potrazi za onim što žele. Kako doći do njih? Msn nam dozvoljava da izložimo svoj proizvod ili ono što prodajemo velikom broju ljudi preko plaćenih oglasa koji oni distribuiraju kroz svoju ogromnu mrežu. Ukratko korisnici će da vide vaš oglas kada budu kucali određene riječi ili fraze u msn pretraživač.

Pratite nas i na Fejsu