Vratite romantiku u spavaću sobu

Svi volimo, trebamo i zaslužujemo promenu u spavaćoj sobi. Zbog svakodnevnih obaveza, često zanemarujemo značaj romantike i zaboravljamo činjenicu da je ona prva stepenica ka nežnostima u spavaćoj sobi. Vratite romantiku u spavaću sobu, koja će vas, garantujem, zbližiti sa partnerom i otvoriti vrata novim mogućnostima. Ponudiću vam nekoliko ideja kako da budete romantičniji u krevetu. Na vama je da ih pretvorite u dela.

Zagrljaji

Grljenje je izrazito važan telesni kontakt. Nebitno je da li grlite partnera obučeni ili ne, te da li ga grlite spreda ili straga. Ono što je važno jeste da sedinite tela. Grljenjem se stimulišu raznorazna čula, a telo otpušta umirujuće, relaksirajuće i opuštajuće enzime u vaše telo i um.

Masaža

Masaže opuštaju i istovremeno vas intimno zbližavaju sa partnerom. Istovremeno, masiranjem partnera dajete mu do znanja da vam je stalo i do njegovog užitka. Ukoliko nikada niste masirali, možete naći bezbroj saveta o načinima pravilnog masiranja. Masažom želite postići da se partner opusti i uživa, a nikako da masaža bude bolna i neprijatna. Možete također nabaviti masažna ulja, koja će opusiti mišiće i učiniti kožu tela glatkom.

Razgovor

Više puta sam naglasila kako je razgovor ključan u svakom međuljudskom odnosu. Isti slučaj je i kada je reč o spavaćoj sobi – verbalni kontakt sa partnerom je neophodan ako želite vratiti romantiku. Ukoliko zaista želite romantiku u spavaćoj sobi, onda morate i razmenjivati romantične reči sa partnerom. Recite partneru da ga volite, da ne možete zamisliti život bez njega ili da se osećate posebno u njegovoj blizini – na ovaj način ćete verbalizovati vašu želju za romantikom i dodatno podgrejati romantičnu atmosferu.

Poljubac

Ne moram ni naglašavati značaj ovog telesnog kontakta i, mada je u određenim pozicijama u krevetu skoro pa nemoguće razmeniti poljupce, uradite to za vreme predigre. I zapamtite, ukoliko zaista želite romantiku, onda i vaši poljupci moraju biti romantični. Mali i nežni poljupci zatvorenim usnama su neverovatno romantični. Možete ih razmenjivati svuda po telu, ali preporučujem vam područje iza ušiju, vrat, usne, obraze, leđa, grudi i stomak.

Urednost

Pre odlaska u krevet sa partnerom, istuširajte se, nanesite blagi parfem i izdepilirajte se. Na ovaj način ćete partneru dati do znanja da vam je stalo da noć (ili dan) bude posebna.

Za kraj, pogledajte video sa romantičnim idejama za spavaću sobu.

{youtube}j0_OYxE1a_Q{/youtube}