Vaša ideja i dizajn na majici


Majica_dizajn_i_uradi_sam

Budući da smo dobili veliki broj vaših upita o tome kako dizajnirati majicu sa vlastitim motivom odlučili smo da malo istražimo kako na najlakši način doći do majice sa vlastitim motivom. Evo do koji h smo rezultata došli:

1.Način je da sami krijite i šijete majicu po sopstvenim željama, ili kupite gotovu majicu, te da nakon toga nosite majicu na štampu ili sami pokušate prišiti određeni amblem. Ono što je kod ovog metoda negativno jeste to da je potrebno imati određene vještine alat koji su neophodni ukoliko se odlučite da sami šijete majicu. Ukoliko nosite majicu na štampu važno je istaći da morate prvo u programima za obradu slika pripremiti fotografiju ili tekst koji želite štampati. Ono što je najnegativnije kod ovog metoda jeste cijena. Dok kupite materijal za majicu i platite štampu, cijena preraste kupovne majice.

2. Drugi način na koji smo naišli na interentu jeste dizajniranje i naručivanje majica putem interenta. Mnoštvo je interent stranica koje nude ovu uslugu. Jedna od najboljih i najpovoljnijih jeste VIZIO Shop.

VizioShop.com - prodavnica majica

Na ovoj stranici sa lakoćom možete odabrati već gotove majice ili dizajnirati svoje motive po želji na samoj stranici. Postupak dizajniranja je jednostavan:

  • Ako želite da imate majicu sa fotografijom po vlastitom izboru izaberite opciju iz menija MAJICE SA VAŠOM SLIKOM i krejirajte u par koraka izgled vaše majice
  • Ako želite majicu sa vašim tekstom izaberite opciju iz gornjeg menija MAJICE SA VAŠIM TEKSTOM i jednostavno odaberite font, tj oblik slova, boju slova i poziciju na majici.

Ovako urađene majice možete naručiti u sve zemlje svijeta po najjeftinijim cijenama, te obradovati svoje najbliže, drugare rodbinu ili sebe originalnom i unikatnom majicom.

VIZIOshop.com - prodavnica za majice