Tips på hur du väljer bästa flyttfirman

Topp 5 flyttfirmor i Stockholm – så väljer du rätt flyttfirma

Om du bor någonstans på landsbygden eller om du vill byta stadsdel för den stressfria flytten behöver du hjälp från de bästa flyttarna. Det är därför vi ger dig listan över de tio bästa flyttfirmorna genom recensionerna från webben. Så om du planerar att flytta till Stockholm kolla in listan över de bästa företagen som kan hjälpa dig att göra det.

    1. BL Flytt Allservice AB Stockholm: Flyttfirma  – Location

   Detta är en av de bästa flyttarna i Stockholm baserat på recensioner vi hittat online. Recensioner från webben sa att detta är en av de billigaste och högkvalitativa tjänsterna. På Reco.com har de poängen 4,8, och på google maps är deras poäng klara 5!

 1. Flytthjälp från 380kr/h – Flyttfirma med Rutavdrag – Med över 10 års flyttvana har vi etablerat en god kundkontakt och ett gott rykte.
 2. Flyttfirma Hägersten – Rent-A-Mover AB – Fast pris på flytt och – Flyttfirma Hägersten – Rent-A-Mover är ett fullserviceföretag inom flytt i Stockholm. Vi utför flytt, flyttstädning och pianoflytt i Stockholm.
 3. Flyttfirma i Stockholm | Flytthjälp – Flyttgubbarna  – Vi är en flyttfirma i Stockholm som är experter inom flytt. Vi erbjuder flytthjälp från, till & inom Stockholm. Boka kostnadsfri offert här!
 4. Flyttfirma Stockholm | Anlita den bästa av flyttfirmor – Snabb och pålitlig flyttfirma i Stockholm. Flyttgiganten erbjuder komplett flytthjälp för privatpersoner och företag. Läs mer om våra tjänster här.

Det här är vår lista från webbrecensioner som vi tyckte var användbara om flyttare i Stockholm. Om du har din egen åsikt kan du lägga till den i kommentarerna nedan.!

Tips på hur du väljer bästa flyttfirman

Varje år flyttar 1 miljon svenskar, och många anlitar professionella flyttare för att förenkla processen. Att flytta är alltid mycket jobb, men rätt flyttare kan göra upplevelsen mindre stressig. Även om det kan vara överväldigande att undersöka flyttare, är det värt det att ta sig tid att hitta ett pålitligt företag som du kan lita på.

Spara pengar och se till att din flytt går smidigt genom att följa dessa tips för att hitta den bästa flyttfirman. Det första steget när du letar efter flyttare är att ta kontakt med vänner, familjemedlemmar, grannar eller kollegor som har flyttat nyligen för att se om de har rekommendationer. Deras personliga erfarenheter är värda mer än onlinerecensioner och kan starta din forskning med några välrespekterade företag att kontakta.