Titta på: Hur man gör krämig Halwai-stil Rabdi på bara 5 minuter – NDTV Food

Vi har utvecklat ICCORE-metoden för att hjälpa dig välja de bästa diagrammen för din data. Använd sedan de bästa metoderna för det målet för att hitta rätt diagram för din data. Du vill förmedla ett viktigt budskap eller datapunkt som inte kräver mycket sammanhang för att förstå. Du vill visa likheter eller skillnader mellan värderingar eller delar av en helhet. En jämförelseinfografik hjälper till att dra paralleller mellan flera datastycken. Använd ett stapeldiagram, kolumndiagram, bubbeldiagram eller bubbelmoln för att jämföra oberoende värden. Använd ett cirkeldiagram, munkdiagram, piktogram eller trädkarta för att jämföra delar av en helhet. Använd ett staplat stapeldiagram eller staplat kolumndiagram för att jämföra kategorier och delar av en helhet. Använd ett staplat områdesdiagram för att jämföra trender över tid. Du vill visa trender över tid eller rum. Använd ett linjediagram eller ett områdesdiagram för att visa förändringar som är kontinuerliga över tiden.

Om du är nyfiken på processen för apptillverkning men inte säker på var du ska börja, är det här guiden för dig! Här ger jag dig en omfattande steg för steg guide från idé till genomförande. Om det låter bra för dig, låt oss börja! Om du redan har en appidé är du klar. Gå till nästa steg! Men om du fortfarande arbetar på att ha en bra idé för en app, har jag en handfull riktigt bra tekniker som hjälper dig att komma på din nästa app-idé. Tänk först på att det sällan finns en helt ny idé som föds ur ingenting. Det finns över 4 miljoner appar i Google Play och Apple App Store tillsammans enligt Statista. De flesta idéer är variationer. Kombinationer av gamla befintliga idéer. Om du har detta i åtanke, öppnar det upp för dig att tänka mer kreativt. Ett sätt att komma på en bra appidé är att sätta en twist på en befintlig idé eller försöka kombinera element från olika appar som du gillar.

Mode förändras snabbt. Försvinner ännu tidigare. Idag lockas ungdomar till trendiga kläder, accessoarer; sandaler etc. Särskilt unga tjejer är fascinerade av kläder som är trendiga. När du planerar att umgås kommer frågan som uppstår; är vad du planerar att bära. Om du till exempel planerar att gå på bio eller ta en kopp kaffe, föredrar du att bära casuals som shorts eller jeans tillsammans med platta skor och bära en trendig väska eller en handväska. Vilken typ av kläder kan du ha på dig på jobbet? Även om det inte finns någon klädkod eller det står att du kan bära avslappnad stil, finns det ett stort frågetecken om vad du ska ha på dig eller undvika. Nu bedöms människor efter sina kläder så du skulle vilja ha kläder som påverkar din personlighet. Idag har alla blivit figurmedvetna och oftast vill tjejer ha kläder som kan få dem att se smala och unga ut. Skinny jeans har blivit den senaste trenden.

Täck kastrullen med ett lock. Låt det "koka" i ca 2 – 3 minuter. Kondensen som samlas på locket kommer att glida ner på sidorna av pannväggen och skölja ner sockerkristallerna. Jag brukar följa metod nummer två eftersom det är lättare. Speciellt om jag inte har använt majssirap eller agave i min sockerlag. Men du kan använda båda metoderna om du använder majssirap. Om du kan hitta majssirap (även kallad glukossirap) eller en ersättning, ANVÄND DET. Det är mindre stressande att veta att din sockerlag är mindre benägna att kristallisera. Med det sagt, med min metod att göra hemmagjorda marshmallows (vaniljmarshmallows), är det lättare att inte kristallisera din sockersirap på vilket sätt du än väljer att göra dem. Steg 2 – se till att sockerlagen når rätt temperatur. Det här steget är enkelt om du har en sockertermometer (eller godistermometer).