– Smakar bättre från grunden

Ett enkelt recept för kärnmjölksersättning och en guide för hur man gör kärnmjölk inklusive mejerifri och vegansk kärnmjölk. Vi har alla varit mitt i att göra ett recept när vi insåg att vi inte hade kärnmjölk till hands! Som tur är är det så enkelt att göra egen kärnmjölk och kräver bara två enkla ingredienser. Om du letar efter sätt att använda din kärnmjölk (eller kärnmjölksersättning), prova dessa perfekta kärnmjölkspannkakor, kex eller min favorit Hersheys "perfekt choklad" chokladkaka. Säg att jag inte är den enda personen som ständigt tycks glömma att lägga till kärnmjölk på min inköpslista. Det är en av de ingredienserna som verkar gå dåligt i mitt kylskåp när jag köper det och som aldrig finns där när jag behöver det! Det är nästan pinsamt hur ofta jag måste använda detta kärnmjölksersättningsrecept. Du kommer förmodligen att ha det här enkla receptet memorerat efter bara en användning.

Jag slår vad om att Jim kommer att ändra din syn. Fyll ditt huvud med idéer. Jag rekommenderar starkt att skaffa den här boken om det här alternativet lockar dig. Du kan ladda ner boken direkt efter att du har beställt. Klicka här för detaljer. Jag säljer faktiskt digitala produkter (e-böcker. Clickbank. Mina WordPress-handledningar och framgångsböcker för nischwebbplats säljs båda på deras marknadsplats. Det fina med Clickbank är att de tar betalningarna åt dig och alla dina produkter kommer att ha ett omedelbart affiliateprogram kopplat så att andra kan hänvisa dina produkter till sina webbplatser för en provision. Läs mer om hur du registrerar dig med Clickbank här. Vem har inte överflödiga saker de behöver bli av med? Många tjänar pengar på internet genom att öppna en eBay-auktionssajt och sälja saker från sitt hem. Med den här metoden behövs ingen webbplats. Allt du behöver göra är att registrera dig för ett eBay-konto och gå därifrån.

Visst, de flesta av oss älskar att fylla munnen med dosa, men hur många av oss gillar egentligen att förbereda det? Från smetens konsistens till rätt temperatur för tawa, kan det vara mycket svårare att göra dosa än att avsluta tallrikar av den. Tja, vi hör dig, och därför ger vi dig en användbar video med några tips och tricks som säkerställer att du gör en krispig och icke-klibbig dosa som ett proffs. En video som laddats upp av Instagrams matbloggare Uma Raghuraman på hennes sida @masterchefmom, ger oss några enkla tips som du kan följa för att göra den perfekta dosan hemma. Det första tipset som Uma tipsar om är att ha smeten i rumstemperatur. Det andra är att smörja tawa jämnt. Noggrant med en skuren lökteknik. Den tredje är att täcka dosan i ett par minuter så att den tillagas perfekt från båda sidor och ett extra tips som hon lägger till i slutändan är att hålla temperaturen på tawan genom att strö lite vatten på den eftersom tawan måste ha på medelvärme annars fastnar smeten på ytan och vänder inte ordentligt. Nåväl, efter att ha sett videon går vi till köket för att testa dessa tricks. Hur är det med dig? Var du medveten om dessa knep? Och kommer du att prova dessa nu? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Oobleck är inte en vätska eller ett fast ämne, det är en icke-Newtonsk vätska. Ibland kan det verka som ett fast ämne eller en vätska, men det fungerar annorlunda än ett normalt fast ämne eller vätska. Att göra oobleck är ett fantastiskt vetenskapligt experiment för att visa hur tryckförändringar kan förändra egenskaperna hos vissa material. Ungefär som hur temperaturen förändrar vattnets egenskaper. Kalla eller minusgrader förvandlar vatten till is. Medan varma temperaturer smälter is. Förvandlar det till en vätska. Så här ser du skillnaden du kan göra genom att trycka på din oobleck: Tryck snabbt med en sked. Detta kommer att öka oobleckens viskositet genom att pressa samman majsstärkelsepartiklarna. Det kommer att kännas hårt och du kan till och med forma ooblecket till en boll om du försöker med händerna. Släpp trycket eller doppa långsamt din sked i blandningen. Det kommer att fungera som om det är mer som vatten. Genom att röra sig långsamt hinner majsstärkelsepartiklarna flytta sig ur vägen.

Var noga uppmärksam på hur du pratar. Agerar mot din målgrupp. Det är därför du alltid vill välja de mest intressanta personerna att tala i ditt webbseminarium så att folk tycker att det är mest intressant. Ditt webbseminarium ska alltid ha professionalism som huvudfokus. Om du ska vara på kameran, svara aldrig på din telefon eller svara på e-post, eller låt något annat distrahera dig. Du och personerna som talar i ditt webbseminarium måste vara extremt fokuserade på kvaliteten på informationen du ger dem som tittar på ditt webbseminarium. Slutligen, se till att personerna som tittar på ditt webbseminarium kan delta och interagera med dig, och du bör inte bara visa ett bildspel. Om du bara använder ett tråkigt bildspel kommer ditt webbseminarium inte att vara så intressant som det skulle kunna vara om du använde video, flash, etc. Detta kommer att slappna av människor eftersom de vet att du har planerat allt. Att du presenterar värdefull information på bästa möjliga sätt. Sammantaget borde artikeln du just har läst ha visat dig hur du skapar ett så bra webbinarie som möjligt. När du använder dessa tips kommer du att se precis vad du kan vinna på ett bra webbinar. Ju fler gånger du upplever ett webbseminarium, desto fler kommer att svara på dem.