Kako osvojiti devojku

Mnogi muškarci ne znaju kako da priđu devojci, da je zainteresuju i ostave dobar utisak. U stanju su da danima izlaze u jedan te isti kafić, restoran ili noćni klub ne bi li samo gledali devojku u koju su zaljubljeni a kada dođe trenutak da joj priđu, uhvati ih napad panike i odmah beže. Nasuprot njima tu su ’’srcelomci’’ kojima osvajanje žena uvek ide od ruke. Njima je dovoljno samo da se pojave i već su okruženi ženama koje ih čežnjivo gledaju i upijaju svaku njihovu reč. Ako imate problem sa pristupom i ne znate kako da osvojite ženu svog života, ne brinite. Pročitajte naše savete i postanite ’’srcelomac’’ za nekoliko minuta.

Da bi se osvojilo srce devojke potrebno je:

  • Da budete iskreni
  • Da pokažete poštovanje
  • Da imate ’’viteški stav’’

BUDITE UVEK ISKRENI

Pošto ste pronašli devojku svojih snova, trebalo bi da je impresionirate tako što ćete najpre biti iskreni. Ako želite da započnete vezu nije baš mudro pretvarati se. Žene ne vole muškarce koji glume i lažu. Odmah na početku otkrijte joj sebe taman toliko da bi ona mogla da proceni da li će ući u vezu sa Vama ili ne. Imajte na umu da je integritet temelj čvrstih i dugoročnih odnosa.

POKAŽITE POŠTOVANJE

Učinite da se Vaša buduća devojka oseća kao princeza pored Vas. Poštovanje je ključno u svakom odnosu a posebno ako ste krenuli u osvajanje srca žene. Saznajte šta ona voli, kakva su joj interesovanja, koje knjige čita, kakve filmove gleda, koju muziku sluša…i razgovarajte sa njom o tome. Ona će biti zatečena Vašom zainteresovanošću za detalje. Budite pravi džentlmen i dokažite joj da želite da postanete deo njenog života.

SPRIJATELJITE SE SA LJUDIMA KOJI NJOJ ZNAČE

Druženjem sa njenom porodicom i njenim prijateljima svakako ćete ostaviti dobar utisak. Ljubaznošću prema ljudima koje ona voli dokazaćete da brinete o njoj i poštujete njenu ličnost. I što je najvažnije stavićete joj do znanja da niste za prolaznu vezu već za iskrenu i trajnu.

BUDITE NJEN VITEZ

Nemojte misliti da je vreme vitezova prošlo. Viteštvo je Iite kako cenjeno i traženo, verovatno zbog toga što ga mali broj muškaraca danas nosi u sebi.Uvek budite pažljivi. Žene cene jednostavna viteška dela.Otvarajte vrata umesto nje kada ulazite u restoran, izvucite joj stolicu, sipajte joj piće, otvorite vrata od auta, pridržite joj kaput….Ovi mali gestovi ljubaznosti učiniće da se ona oseća posebnom i sigurnom.

Suštinski je važno da budete iskreni, zaboravite foliranje i pretvaranje. Zapamtite da je za upostavljanje vrednih i dugoročnih međuljudskih odnosa potrebna iskrenost i autentičnost.Ukoliko ste drugog pola i na vas smo mislili. Za vas smo pripremili tekst: Kako osvojiti muškarca.