Råd för Twentysomethings som flyttar in tillsammans: Hur man gör en plan för att dela utgifter

Om detta inte fungerar för dem ekonomiskt, vad är din dotters långsiktiga plan för att leva självständigt? Det verkar också vara ett problem som måste lösas, och den frågan handlar egentligen om ditt förhållande, inte hennes förhållande till sin pojkvän. Hon måste prata med sin pojkvän och bestämma vad de båda är överens om är rättvist när det gäller att dela upp utgifterna, och du måste prata med henne om vad hennes plan B är, om det inte är ett alternativ att flytta ihop med sin pojkvän. Min pappa dog i somras och lämnade min syster och mig ett blygsamt arv av hans pensionssparande och livförsäkring, som han specificerade i sitt testamente delas 50-50 (det uppgick till cirka 80 000 $ vardera). Han hade gett oss pengar några år innan han dog – mig för att hjälpa till att rädda ett företag jag hade, och henne för att köpa en bil och betala av lite skulder. Jag bor inte i min hemstad längre, så hon har varit duktig på att ta hand om saker och slå in hans egendom och ägodelar (jag hjälpte några när jag kunde gå hem).

Investerare har diskuterat i vilken utsträckning Apples intäkter skulle påverkas av problem med leveranskedjan eller avtagande intresse för dess senaste iPhone-sortiment. Apples iPhone 13-modeller är väldigt lika versioner som introducerades i oktober 2020, något som tidigare har kopplats till långsammare försäljning. Försäljningen av iPhone ökade med 9% till 71,6 miljarder dollar jämfört med föregående år under det finansiella första kvartalet som sträckte sig till och med december, sa företaget. Det slog Wall Streets förväntningar på en ökning på 3%, enligt den genomsnittliga uppskattningen från analytiker som undersökts av FactSet. Analytiker räknar med att iPhone-intäkterna kommer att öka med mindre än 1 % detta räkenskapsår jämfört med föregående år, då försäljningen ökade med 39 % och bidrog till Apples bästa år någonsin. Även med en avmattning rapporterade teknikjätten Cupertino, Kalifornien, en vinst på 2,10 USD per aktie för den viktiga semesterperioden. Analytiker hade förväntat sig en vinst på 1,90 dollar per aktie. Det översteg företagets tidigare bästa kvartal ett år tidigare, då det tjänade 1 dollar. 68 per aktie, drevet av ankomsten av de 5G-mobilkompatibla iPhone 12-modellerna och försäljningen av iPad-surfplattor och Mac-datorer till arbetare och studenter i låst läge.

Samma sak kan hända under onlineinlärning. Dela in klassen i grupprum, ställ in en uppgift för dem att diskutera och arbeta med i grupper och checka in regelbundet för att övervaka deras framsteg. Vare sig det är genom konst, teknik, film, musik, etc. engagerande media och engagerande verktyg engagerar eleverna. Du kan också inkludera videospel, förstärkt eller virtuell verklighet i dina klasser. Unga elever bör uppmuntras att uttrycka sin kreativitet, och VR-verktyg är precis vad du behöver för det. Eftersom det inte finns några fysiska hinder får eleverna en chans att utforska alla delar av världen utan att lämna klassen. De kunde "klättra" på den högsta toppen i världen, ta en virtuell resa till ett berömt museum, kolla in Vita husets insida och mycket mer. Tack vare ett VR-headset kan eleverna vidga sina vyer och fördjupa sig helt i ett ämne, och det finns massor av användbara VR-appar som du kan välja mellan. Alla kommer att vara glada att turas om och utforska något nytt och spännande.

Hitta en produkt på Clickbank. Skriv en artikel för din blogg som marknadsför produkten. Sökmotoroptimera artikeln. Lämna dina affiliate-länkar genom hela artikeln, 3 länkar räcker. Led trafik till artikeln på din blogg med YouTube, Facebook och Twitter. Bygg länkar till artikeln som kommer att höja din ranking i Google, vilket kommer att ge dig massor av mer trafik. Låt oss gå in mer i detalj nu. Logga in på ditt Clickbank-konto, gå till marknadsplatsen, ange en nisch, helst en som du har erfarenhet av eftersom du kommer att kunna skriva om den. När du väl har valt en nisch måste du välja din första produkt. Nästa sak du behöver göra är sökordsforskning. Vi måste hitta ett nyckelord att optimera vår artikel för. Om din produkt handlar om hälsa och fitness kan du börja brainstorma nyckelord, t.ex. hur man bränner magfett, hur man tappar magfett etc. Nu måste vi gå till Googles sökordsverktyg.